Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 9.408 | 192 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
mene nikada ne smeta kada dionica u kojoj nisam raste, i veseo sam zbog drugih, jer znam da će taj netko koji je zaradio te novce možda i dalje vrtiti na burzi, pa možda i uložiti u moju dionicu i om ogućiti meni da zaradim
neka netko usporedi atpl i dsx pa se onda nemate čemu čuditi,naša burza je degenerična pojava,i nema veze sa pameću,nešto kao i ljubav..ono..ideš ssrcem pa šta bude ha ha
dobro šta je sad ovo ..taman ste me uvjerili da idemo dolje ….ja skupljam dodatnu lovu …a vi dižete!
alo…pričekaj malo ….
Kupnje ima izgleda da netko misli ozbiljno, što se događa ovdje, zna li netko?
lp
Vozarine u plusu-mašala.
gdje se to gleda?
gdje se to gleda?
[/quote]
Vaš link
gdje se to gleda?
[/quote]
Vaš link
[/quote]
hvala!
lp
Događa se dno.
dobro šta je sad ovo ..taman ste me uvjerili da idemo dolje ….ja skupljam dodatnu lovu …a vi dižete!
alo…pričekaj malo ….
Da …..interesantno kolega …čim krene cijena gore …ojača potražnja ..i to drastično …ono jučer preskupo odjednom postaje danas jeftino …čudna je ta psihologija burze …računam na Vaš neponovljiv osjećaj pogotka u sridu ….BDI je na dnu izgleda …zlato je previše Up …ovdje bi mogao odradit dobar rast ..
lp
[/quote]
UPDATE 1-TBS International files for pre-packaged bankruptcy
Feb 6 (Reuters) – TBS International Plc, which provides shipping services, filed for prepackaged Chapter 11 bankruptcy as part of a debt restructuring agreement with its lenders.
The plan, which provides for a $42.8 million debtor-in-possession financing from its existing lenders, was approved by all of its voting lenders.
The company also said it was taking actions necessary to ensure that normal operations are not affected by the Chapter 11 process, which is expected to last 60 days.
TBS International said the proposed plan is to restructure the company’s secured debt and pay in full allowed claims of unsecured creditors.
The company also said ownership of its operating units will be transferred to a newly formed entity that will be owned mostly by its lenders, while old equity holders will receive no distributions.
TBS International Plc (TBSI)
-NasdaqGS
0.1363 Down 0.2507(64.78%) 11:20AM EST – Nasdaq Real Time Price
Koliko je realno da bude dividenda – znam neki će reći da to ne bi bilo odgovorno od uprave ali ublažila bi bol nas malih [pray]
Ne da nije realno, nego je nerealno da je bude!
vau raste ! već je tako normalno postalo da pada, da je ovo sada da čovjek ne povjeruje da može i rasti 🙂