Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 21.266 | 434 | 49,00 | 49,50 | 0,00% |
Hm,od drugog tjedna počinje buđenje kineza pa bi i Bdi mogao malo okrenuti smjer…evo ja uzeo jučer po 301,..,onak za malo jači trejd..s nadom da ovih dana neće puknut potpora na 300 [smiley]
Pa ono..mogli bi slijedećih tjedana bar do 330 [smiley]
Evo da se malo pohvalim da sam ovdje uspio pogodit samo dno…samo naravno sad mogu samo žaliti što nisam uzeo više od 230 kom …
Nažalost maloprije mi već otišlo 50 kom.. nisam uspio maknut nalog s prodaje…al hebi ga, ko bi rekao da će u par dana ovo poletjet do 338…
Mada realno bi sad trebao uslijedit jedan duži i jači period rasta BDI-a,prilično dobro izvješče…pa ono u narednim tjednima,mjesecima i 400 nije nemoguće… [smiley]
…po teh.anal.trend atpl.ide prema gore.
strog buy [lol]
Mora da će danas BDI pasti manje od ocekivanog, pa je to better than expected, još će i u blok., ovaj dražbu otrežnjenja, ovaj uravnoteženja
dajte, kakav bdi, ovo su trajderi jedva dočekali, uvijek im je atpl bila ljubimica, bit ce sad 3puta dnevno up i down.
Hm,od drugog tjedna počinje buđenje kineza pa bi i Bdi mogao malo okrenuti smjer…evo ja uzeo jučer po 301,..,onak za malo jači trejd..s nadom da ovih dana neće puknut potpora na 300 [smiley]
Pa ono..mogli bi slijedećih tjedana bar do 330 [smiley]
Evo da se malo pohvalim da sam ovdje uspio pogodit samo dno…samo naravno sad mogu samo žaliti što nisam uzeo više od 230 kom …
Nažalost maloprije mi već otišlo 50 kom.. nisam uspio maknut nalog s prodaje…al hebi ga, ko bi rekao da će u par dana ovo poletjet do 338…
Mada realno bi sad trebao uslijedit jedan duži i jači period rasta BDI-a,prilično dobro izvješče…pa ono u narednim tjednima,mjesecima i 400 nije nemoguće… [smiley]
[/quote]
PersJesus @ koliko god se ti trudio…+10% ide… [tongue]
ovaj rast uopće nije sumnjiv-sumnjiv je bio onakav preveliki pad,i sad dionica ide di joj je mjesto,dakle..onaj pad je bio sumnjiv…
O čemu vi pričate pa zar prije pet dana niste tvrdili da ide na 200 i niže.
dobro šta je sad ovo ..taman ste me uvjerili da idemo dolje ….ja skupljam dodatnu lovu …a vi dižete!
alo…pričekaj malo ….
Uh koliko kupnje iznad 330, kada bi netko to sada pošteno potegnuo do 338,90, nastao bi lom…ne kužim čemu iščuđavanje rastu, pa toliko dugo je padala
Koliko je realno da bude dividenda – znam neki će reći da to ne bi bilo odgovorno od uprave ali ublažila bi bol nas malih [pray]
Uh koliko kupnje iznad 330, kada bi netko to sada pošteno potegnuo do 338,90, nastao bi lom…ne kužim čemu iščuđavanje rastu, pa toliko dugo je padala
čuđenje rastu je zbog loših vozarina koje će vrlo izvjesno dovesti do gubitka u poslovanju ATPL u ovoj godini kao i loših perspektiva svjetskog gospodarstva i pomorskog prijevoza! ako je to tebi razlog rasta, onda kupuj! [bye]