Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Ja sam napravio isto sa pet zlatnih zubi, jednostavno cijena je ko da je paški sir ili pravi pršut po deset kuna. Pa tko to ne bi uzeo?
Ja sam napravio isto sa pet zlatnih zubi, jednostavno cijena je ko da je paški sir ili pravi pršut po deset kuna. Pa tko to ne bi uzeo?
Nevjerovatno kako je sad ATPL jeftina! A lijepo sam Vam govorio mezite po 300kn jer idemo preko 450kn. A neki još se pitaju kako i zašto????
Pa neće valjda sada rast, a ja otišla u croatia osiguranje??? [embarass] [undecid]
pa dobro je da si se ti osigurala grofice.
a sad tako osigurana nazad u ATPL 🙂
i ako potones nema frke kad imas osiguranje….
Pazite decki…ne nasjedajte, netko se je želi rješiti prije proboja od 300 na doli….nije to oporavak ako ste mislili, načekaćemo se 2-3 godine a do tada po meni ona će i 200 kuna dotać…
Stričeki,a ako ATPL ponovo objavi lijepu dobit,a jel to znači da opet ide dolje?
Evo me k vama društvo,volim more,sunce,žene…………idemo??????????
Članak o scrapiranju:
http://bymnews.com/news/newsDetails.php?id=98261
Suma sumarum:
rekordno nizak BDI + visoke cijene scrapa = povlačenje bulkera starijih godišta s tržišta
S druge strane Kinezi očekuju da će im pola brodogradilišta bankrotirati u naredne 2-3 g. uslijed nedostatka narudžbi.
Dakle – tko preživi period oversupplya može se definitivno nadati ljepšim danima.
Da li će ATPL biti među preživjelima?
Ja mislim da hoće.
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $5251 (DOWN 61)
BPI Average of the T/C routes $5509 (UP 100)
BSI Average of the T/C routes $6353 (DOWN 127)
BHSI Average of the T/C routes $5682 (DOWN 61)
Članak o scrapiranju:
http://bymnews.com/news/newsDetails.php?id=98261
Suma sumarum:
rekordno nizak BDI + visoke cijene scrapa = povlačenje bulkera starijih godišta s tržišta
S druge strane Kinezi očekuju da će im pola brodogradilišta bankrotirati u naredne 2-3 g. uslijed nedostatka narudžbi.
Dakle – tko preživi period oversupplya može se definitivno nadati ljepšim danima.
Da li će ATPL biti među preživjelima?
Ja mislim da hoće.
naravno da hoće, nema se tu što misliti