ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakav promet!!!
3500[thumbsup]

Evo još jedne jače:
3.300,00 4500 14:22:18

Ovo danas je stvarno masakr [cool]

ovo su podaci s početka 11 mjeseca.Ponavljam druga liga.Ali i ovdje vidimo da je drys dosta iznad NAV-a,dok je atlantska dosta ispod!

ne bih bas rekao.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Fondovi se preslaguju. Mislim da ovi visoki prometi pod kraj godine nam govore koje dionice će voditi kolo.
Briga mene za Drys[cool]

Evo još jedne jače: 3.300,00 4500 14:22:18 Ovo danas je stvarno masakr [cool]

već sam se uspavao pred monitorom
dobro da je doslo tesko topnistvo
u uredu sam a umirem od gladi i ak odem vam strah me na kojoj strani ce se zrtve brojati

Postanite Eu-robovi

Molom pomoć!!
Stavio sam nalog za kupnju 144kom po 3300.
No ovaj nalog od 4500 kom.je došao nakon mojeg i prošao.
Zašto???

November 8, 2007
Energy
Maritime Group
Company Update
Estimate Change
DryShips Inc. (NASDAQ: DRYS)
3Q07 Results Top Expectations; Reiterate Buy Rating
NAV atlantske je oko 3900 trenutno.Inače DRYS nije pogodan za usporedbu kao što ni ZSE nije za usporedbu sa NASDAQ-om.Puno kompliciranije tržište i neusporedivo veće sa mnogim mogućnostima zarade na padanju burze(pravo šortanje)

14.22 h..blok transakcija 4500 kom po 3300 kn

"Da ne mrzin,i buden pošten, iskren i odan, a razliku između zla i dobra, nisan naučija ni od fratra, ni hodže, ni popa "

koji dernek!

i love mirovinske fondove! [smiley][smiley][smiley]

kako je lijepo znat za pravilnik i prestat se zamarat ikakvim događajima u svijetu i nakupovat se dionica! [cool]

p.s. no ne svejedno ne treba zaboravit da mirovinski fondovi ulažu u naše mirovine, a to nije sutra [smiley]

Danasnji BDI:

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

evo dobrih vijesti

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

A gdje ste pročitali da je odobren Pravilnik po kojem će OMF-ovi moći ulagati u dionice na JDD-u?
Zakaj špekulirate o nećemu što će možda i biti, ali još uvijek zasigurno nije.

New Report

Close