Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
krenilo je sa magmom i ingrom,titanik počinje polako tonuti,voda je ušla u brod i probila prve barijere,čak i orkestar ne zna šta više da svira jer i oni osjećaju vodu u ušima..ovaj pad bdi a je jako zabrinjavajući….a atpl udvostručava flotu,zaista ne može bit gori odabir vremena za takvo što….još kad kina klecne na koljena..to će biti debakl….vjerovatno će većina potražit utočište u američkom dolaru…
Ti stvarno pojma nemaš Kinesko gospodarstvo za ono Američko je skovano od diamanata.
RiB?
a atpl udvostručava flotu,
Uprava mora ovdje odigrati malo prljavo i kontrolu kvalitete izrade broda povećati za 1000% tako da se probiju svi potrebni rokovi i da se elegantno izađe iz ugovora novogradnji, jer bolje da se nešto izgubi nego sve. Metar u ruke i mjeriti sve uzduž i poprijeko, pa nek kosooki naprave brod kakav je i naručen.
kad gledam pad BDI i kako se to odražava na atlansku – imam dojam da se investitrori ponašaju kao da atlanska ima samo flotu – a što je s hotelima?
Ako zaškripi uvijek se može utopit hotel za potrebe hladnog pogona.
Pri ovom BDI-u najbolje da sve brodove usidre ispred Dubrovnika da se posada odmori godinu -dvi ili da ih se pošalje kao poslugu u hotele 🙂
Pošto se brodovi rade u Kini, mislim da je moguće da su s kinezima dogovorili druge brodarine od onih postojećih, možda je u tome caka povećanja flote btw.nemam ATPL
Kupio sam dvadesetak dionica po 302, ali izgleda da sam ih preplatio. Mislim da sam ih trebao čekati na 250. Kako komentraju iskusnije kolege? [sad]
Kupio sam dvadesetak dionica po 302, ali izgleda da sam ih preplatio. Mislim da sam ih trebao čekati na 250. Kako komentraju iskusnije kolege? [sad]
Kad kupim na 202 to ću isto pitanje postaviti tebi, već tada ćeš biti iskusan -100 kuna po dionici.
na svakoj okrugloj cijeni 600,500,400,300 se radio otpor..ja sam se odlučio čekati između 150-200 kn,pa ako dođe,dođe,a ako ne dođe,svejedno…ali po svemu sudeći,vjerovatno će dosegnuti 200 kn na ljeto,kad presuši bara skroz…ja sam pričao sa par ljudi koji rade za atlansku,svi su u uvjerenju da je ova cijena preniska,što se i slažem,ali burza se pokazala potpuno nepredvidljiva,pogotovo naša,gdje dobre firme tonu,a junk firme stoje super,ina je dala vremena nekima da razmisle na vrijeme,neki se još misle….nedostatak likvidnosti će potrajati dugo,tako da će početi propadati firme koje su nacikle,mgma,ingr..retroaktivno to će se odraziti na pojačani strah na zse,pa uz nisku likvidnost,i niski bdi,šta drugo misliti nego na pad cijene dionice..
ČLAN UPRAVE KUPIO 1,8 % UDJELA
Dionica Atlantske plovidbe sa katastrofalnih 307 skočila na 312 kuna
Nakon što je 16. siječnja dosegnula svoju najmanju vrijednost od 22. studenog 2004., 307 kuna, dionica Atlantske plovidbe jučer je zabilježila manji rast. Kako javlja Zagrebačka burza član uprave AP, Duško Vladović – Relja solidnom kupovinom dionica 1,8 posto, podigao je cijenu dionice na 312,50 kuna, uz 346 tisuća kuna prometa.
http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=16419
Znači ipak je kupio!
je on onaj lijevo ili desno na slici :)?