ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 03:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

dok se ovo oporavi i Schettini će izaći iz zatvora pa ga možeš uzeti za kapetana, taj voli voziti blizu dna

iskreno,kupovala sam atpl po 700kn,sad je kupujem za oko 300kn, a nadam se da ću je kupovati i po 100kn, a za 10kn kupujem cijelu firmu.Daj Bože da kriza potraje još 1god.-sigurna sam da ću se obogatiti na ovoj dionici, bez uloženog novca mogu, a mlada sam, pa čekat i 10god.nije puno ako ću zaraditi 1000%

bilo je puno takvih sigurnih koji su ostali bez gaća na burzi….

na burzi zarađuju oni kojima je svejedno jel nešto pada ili raste, ono što raste se prodaje, a ono što pada se kupuje ili nadokupljuje-bitno je da imaš vremena čekati kad će nešto pasti ili porasti.Kad pada, dobra prilika za uložiti, a kad raste prodati ono u što si nekada uložio.Ja sam prodala invest. zlato prije par mj.a kupila ga prije 4 god., a sad mislim da dionice zlata vrijede, zato vam je moj savijet kupujte -naravno kvalitetne dion. a atpl je sigurno jedna od njih.

na burzi zarađuju oni kojima je svejedno jel nešto pada ili raste, ono što raste se prodaje, a ono što pada se kupuje ili nadokupljuje-bitno je da imaš vremena čekati kad će nešto pasti ili porasti.Kad pada, dobra prilika za uložiti, a kad raste prodati ono u što si nekada uložio.Ja sam prodala invest. zlato prije par mj.a kupila ga prije 4 god., a sad mislim da dionice zlata vrijede, zato vam je moj savijet kupujte -naravno kvalitetne dion. a atpl je sigurno jedna od njih.

slažem se. …. i uvijek imati sa strane malo cash-r-a-, uvijek dobro dođe kod oštrijeg pada za lagani trejdić.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

18 January 2012

Baltic Dry Index (BDI) -48 926

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

bilo bi lijepo ako bi netko od tehničara mogao izbaciti graf bdi-a .

txs

Usporedba za jednu godinu

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $7103 (DOWN 690)
BPI Average of the T/C routes $8807 (DOWN 450)
BSI Average of the T/C routes $9330 (DOWN 365)
BHSI Average of the T/C routes $7405 (DOWN 176)

bilo bi lijepo ako bi netko od tehničara mogao izbaciti graf bdi-a .
txs

Evo ako ti može ovo pomoći!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

kupovala sam atpl po 700kn,sad je kupujem za oko 300kn, a nadam se da ću je kupovati i po 100kn (…) Daj Bože da kriza potraje još 1god.

Pa evo, postoje dobre šanse da ti se nade i želje ostvare ili barem djelomično ostvare…

hm, a da ekipa iz uprave razmisli pa brodove da u najam za krstarenja?

fino se složi ekipa od 10 tak ljudi i za 9-10.000 $ renta brod i napravi đir po mediteranu, umjesto ovog sada talijanskog broda, ljudi bi jeftinije prošli nego na klasičnom krstarenju, a i brodari bi više zaradili,

a da ne govorim koliko košta najam neke jahte, na brodu odmah mogu složiti i terene za mali nogomet, košarku, bazene, Golf i slične sportove u skladišnim prostorima :)) bolje nego na kruzerima,

nego kako to da ni jedna kompanije kod nas nije se dala malo više u takve brodove za krstarenja, zaposlila naša brodogradilišta? krenila zajedno sa brodogradilištima i drugim proizvođačima dodatne opreme u takve neke projekte,,
ah, da pa mi nemamo nikakvu proizvodnju,, al dobro bar imamo ekipu u saboru koje se brine dal će imat mirovinu 9 ili 12 k kn :))

ajde da više uđemo i u EU pa da nas pokupuju do kosti, drugo nismo ni zaslužili, da nismo bili pod austrougarskom, nebi imali ni hotele u Opatiji, Lungomare, željeznicu i sve ostalo,,,, bili bi razvijeni kao Albanija,

političarima kapa dolje, ostaće zabilježeni u povijesti kao ekipa koja je rasprodala prekrasnu zemlju i dovela ljude u siromaštvo sa mirovinama kojim jedva životare, za svoje osobne interese i fine mirovine , Živili, Glavno da je vama savjest mirna, ako poslje svega i može biti ,,

društvo,što mislite kako bi se reflektiralo na sektor kada bi kina "pukla"?

New Report

Close