Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 21:43
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $8498 (DOWN 618)
BPI Average of the T/C routes $9611 (DOWN 464)
BSI Average of the T/C routes $9928 (DOWN 226)
BHSI Average of the T/C routes $7679 (DOWN 100)
vozarine tonu kao kamen, već duže vrijeme! izgleda da će masa brodara ove godine propasti, a i ATPL bi mogla završiti 2012. s povećim gubitkom
moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje
Kako ste navalili sa prodajom mišljenja sam da će ovi majstori što "vrebaju" na kupnji brzo nadoknaditi troškove skijanja!
Kako ste navalili sa prodajom mišljenja sam da će ovi majstori što "vrebaju" na kupnji brzo nadoknaditi troškove skijanja!
možete nam objasniti zašto smatrate da je ovo dobra cijena za ulaz?
Vjerojatno ste to mislili i na 400 i na 500 i na 700 i na xxxx
NE posjedujem atpl i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju iste
Reisman@
A zašto Vi mislite da nije? Samo po kilogramu otpada flota ATPL-a vrijedi ovu cijenu.
Reisman@
A zašto Vi mislite da nije? Samo po kilogramu otpada flota ATPL-a vrijedi ovu cijenu.
ja se nisam izjasnio, ali napominjem da ste vi unazad ohoho pisali kako "se prodaje u bescijenje"
Argumentirajte…
Još nedavno je po cijenama od 500 kn na ovoj tem bila strašna kampanja nickova koji su da tako kažem "drukali" kako će oni koji tad ukpuju ubrzo zbrajati ogromne dobitke, da po 500 prodaju samo luzeri i budale itd itd..
Ali burza je po ko na koji put pokazala da su u krivu.
Dajte vi objasnite zašto mislite da ste ovaj put u pravu?
Izgleda da sam našao kupca za moje dionice. Grofice javite mi se na pm. [pray]
TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!!
NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!
Realna Cijena Atlanske = 1800 kuna. Ovo je sramotna pljačka.
Veća sramota za poslovni su ovakvi postovi.
Dajte neku analizu, bilo šta, ovakvi postovi spadaju u čisto trolanje i spamanje teme
Dajte neku analizu, bilo šta, ovakvi postovi spadaju u čisto trolanje i spamanje teme
[/quote]
Vi stalno tražite da Vas drugi badava obrazuju. Znate onu poslovicu "Plati, pa klati !" [smiley]
Realna Cijena Atlanske = 1800 kuna. Ovo je sramotna pljačka.
Čini mi se ipak da je 300.
Po meni je ovo dno, ali nikad se ne zna.
Tržište je ionako iracionalno.
Neka mi nitko ne zamjeri ali ja bi ga volio kupiti i po 200 čuna.
Ojalá fueras herer… [wink]
If something is too good to be true...it probably is.
[/quote]
Ispred sebe imam Laptop i u excelu potrebnu kalkulaciju od kompetentne osobe koja nije ničiji agent, provokator, druker i slično. Trebalo je 2,30h da netko odgovori na ovu bombu koja je ISTINA i to istina na najdonjoj granici. A vi gospon uzmite riječnik i pogledajte što znači riješ REALNA. Realno i burzovno ili trenutno uvijek su nekoj špekulativnoj korelaciji ali ovo je izvan svih normalnih okvira, nešto paranormalno. I zašto je moj post sramotan a vaši nisu, jer su možda u službi paranormalnog.
Bogatstvo je kad ne znaš koliko imaš.