ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je smiješno, sad su počeli micati naloge s prodaje i kupovati, zaj……. nas kao da smo retardirani.
zeje…te jedino ak si prodao..ja nisam..a ni vecina,velika vecina.. [thumbsup]

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

gogo1: ” Quo vadis Atlanska danas??? ” Priprema terena za mirovince,ovo će biti njima fina poslastica…[proud]

dobro ono to pripremaju, cijelo trziste izgleda, zar i pounje[proud]

LEDO, mlinar, tisak , dalekovod

black11: ” ovo je smiješno, sad su počeli micati naloge s prodaje i kupovati, zaj……. nas kao da smo retardirani. ” Bome ja sam se nakrcao momacki,sad odo u zimski san[proud]

[thumbsup] pametno, i ja bi da imam keša

Cookie Monster

a vi kolega, kad me već prozivate? [smiley]

Kao sto sam i pretpostavljao, i dalje uvijek jedno te isto: laprdanje i cviljenje. Zadnji put cu ti se obratiti, jer tvoj stil su prokuzili svi ovdje: nemas pojma i sve sto si napravio jest cvileci za savjet preko PM-a. Ne jednom si se obratio i meni. Sad kad su ti dobronamjerni savjeti presusili, tu pokusavas s provokacijama i poluinformacijama/poluistinama isprovocirati nekoga da ti da podatke koje sam ne znas izracunati. I kazati hoce li to gore ili dole.

Gledaj, Dijete, zar stvarno mislis da cu se prepucavati na razini “Moj je tata meni kupio prije poklon nego tebi”, i pokusavas skrenuti s teme. Hajte ti lijepo odi u vrtic pa ces tamo biti glavna faca.

Jos uvijek nisi odgovorio za NAV i poslovnu analizu Drysa. Na koji se toliko pozivas. Dok to ne prilozis , molim te lijepo, nemoj mi se obracati.

Steta sto na ovom formumu nema mogucnisti blokiranja usera.

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

reče jedan kolega: prodaj pa ćeš bit u kešu[smiley][smiley]

Kupnja Cijena
75 3.202,00
20 3.201,00
70 3.200,00
8 3.180,00
3 3.176,99
Cijena Prodaja
3.250,00 200

3.267,99 4
3.268,90 10
3.270,00 40
3.279,90 2
hoce neko pojest ovog sa 200 pa idemo dalje

wunderkind:

a vi kolega, kad me već prozivate? [smiley]

Kao sto sam i pretpostavljao, i dalje uvijek jedno te isto: laprdanje i cviljenje. Zadnji put cu ti se obratiti, jer tvoj stil su prokuzili svi ovdje: nemas pojma i sve sto si napravio jest cvileci za savjet preko PM-a. Ne jednom si se obratio i meni. Sad kad su ti dobronamjerni savjeti presusili, tu pokusavas s provokacijama i poluinformacijama/poluistinama isprovocirati nekoga da ti da podatke koje sam ne znas izracunati. I kazati hoce li to gore ili dole.

Gledaj, Dijete, zar stvarno mislis da cu se prepucavati na razini “Moj je tata meni kupio prije poklon nego tebi”, i pokusavas skrenuti s teme. Hajte ti lijepo odi u vrtic pa ces tamo biti glavna faca.

Jos uvijek nisi odgovorio za NAV i poslovnu analizu Drysa. Na koji se toliko pozivas. Dok to ne prilozis , molim te lijepo, nemoj mi se obracati. I

nisam mislio da ćete se spustit na ovaj nivo kolega, ali da s guštom odgovorim… [cool]

istina je da sam znao tražit savjet preko pm-a od starijih kolega za koje sam nekad mislio da su stručniji, iskusniji i znaju vjerojatno više od mene

nije me toga sram i uvijek ću to činit i ne vidim u čemu je problem u tome, samo možda ne više od vas [wink]

što se tiče ovoga u vezi oca i ko kome kupuje poklone je toliko nisko i jadno da ne želim komentirat, ali ću reć da sam se dionicama počeo baviti upravo zato jer mi je neposredno prije ipo-a ine umro otac te sam se našao u teškoj egzistencijalnoj situaciji i potražio izlaz u dionicama [cry]

a kad sam kupio prve dionice nisam imo pojma ni što je to burza ni dionice, no od onda sam naučio dovoljno da znam da su dionice i rizično ulaganje di ljudi i gube novce te stalna drukanja prema gore mi je postalo mučno čitat!

a što mislim o atpl možda dovoljno govori činjenica da sam ga nadokupio u današnjem padu ko što sam jučer i najavio na forumu i potpuno sam svjestan svih rizika koje on nosi i mogućih profita!

EOD [thumbsup]

ATPL-R-A
Kupnja Prodaja
3.202,05 25
3.202,00 50
3.201,00 20
3.200,01 20
3.200,00 40

3.250,00 194
3.267,99 4
3.268,90 10
3.270,00 40
3.279,90 2
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
3.250,00 6 13:22:56
3.300,00 3500 13:22:35
3.267,99 4 13:17:02
3.268,00 36 13:13:59

jel komo ovo jasno, il je neka greška

Styx pola je pojela maca[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

gotovo, slijedi druga 200 na 3280

ode i ovaj

ne brini[wink]
opa ovo razmjena artiljerije na 250komada,kak je to dobro gledat uhh.Sad cemo vidjet ko jaci taj kvaci.I daj se vise prestanite svadjat ide mi to na zeludac a tu sam tanki.Volim citat sve vas i wundera jer volim razlicita misljenja.U cemu je problem da ga tak napadate

jos jedna novost je da su mirovinci dobili dozvolu u jdd kotaciji sto vecina vas zna(nadam se)[smiley]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close