cijena uspješno srušena, sad se kupuje povoljno. Što se tiče ovog “izvještaja”, to je bilo totalno neprofesionalno od uprave, dali su samo podatak o predviđenoj dobiti koja nekad ni ne znači previše pogotovo kad znamo da se vozarine nemogu tako brzo odraziti na dobit. tek kad vidimo prihode i ostalo, znat ćemo o čemu se radi. mislim da je ovo bilo ciljano rušenje cijene, režirani scenarij, pogotovo kad vidim ove naloge od 200 kom na prodaji.
Ako nisam previse zahtjevan, ako je ikako moguce bilo bi lijepo i vidjeti ovogodisnje investicije Drysa te koje su novogradnje stigle…
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601103&sid=aQJaw3o3bIxM&refer=us
Gledajući isključivo kao špekulant:
2) Nedavna kupovina od člana uprave cca. 2600 dionica na vlastiti račun, može značiti samo jedno da atpl ima velikih potencijala rasta. Kao član uprave prilikom kupnje mogao je znati i rezultate 4Q, a i očekivajuće rezultate za sljedeću godinu. Sumnjam da bi sad toliko uložio da ne očekuje osjetan rast u 2008 godini.
E sada zaključite da li je atpl kvalitetna dionica i da li je vrijedi imati 🙂
Čuj… Ne želim kvariti raspoloženje jer sam i sam dioničar ATPL ali dotični gospodin je kupio opcijske dionice po 25 kn kako se govorilo na forumu…
Evo ja nabrzaka prodao večinu dionica i ubo ATPL po 3180. Pa šta bude. Znam da je kocka, al meni se ovo čini strašno jeftino. Pa šta ima veze jedan kvartal, već sljedeći će dobit možda biti mnogo mnogo viša.
ha ha ha kak je neko posijao paniku i sad bere[thumbsup],Wunder dobra ti je bila priprema terena[smiley]
ovo je smiješno, sad su počeli micati naloge s prodaje i kupovati, zaj……. nas kao da smo retardirani.
ovo je smiješno, sad su počeli micati naloge s prodaje i kupovati, zaj……. nas kao da smo retardirani.
Bome ja sam se nakrcao momacki,sad odo u zimski san[proud]
gledaj to rade cijeli prosli tjedan al pomalo,sad su iskoristili priliku posto je drys pao da i oni na paniku poberu sto vise i sto brze[thumbsup]
Dragi moji, sto se burze tiče najbolje prespavati iducih mjesec dana jer se ionako nista znacajno nece desiti, prije da ce pasti nego narasti na ovako deformiranom trzistu.
Pouka iz svega je radi suprotno od ocekivanja mase! Ne bi me cudilo da na zelene grane dođemo u proljeće kako to inače biva. Svi očekuju iza NG, a baš zbog toga ne vjerujem u to iako bi bilo logično međutim….[bye]