ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lapsus, mislio sam na 2010/2011

Bogami čovjek pršti optimizmom. A šta će mo sa tržištem? [sad]

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/158928/Default.aspx

Tržište raste na optimizmu, to su osnove. Da nije tako još bi nam vatra bila pojava od koje bi padali u nesvijest.
[/quote]
ovoliko pozitivnog PR-a, relativno dobra izvješća, i cijena u stalnom padu mi sve više smrde na klasičnu hrvatsku priču.

očito se čeka novi rat sa Iranom, simultani krah tržišta, rast dolara, posljednji ili jedan od posljednjih, samo pitanje je li ovo priča za sretnim završetkom (po dioničare atpl) ili klasično "nesretnim" bankrotom.

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

HT-u Zlatna dionica 2010., Atlantska plovidba najlikvidnija
Autor: Business.hr | 00.01, 23.12.2011.

Telekomunikacijskoj kompaniji ovo je već treća Zlatna dionica jer je nagradu dobila 2007. i 2008. godine, a HT je laureat i u kategoriji najbolje industrijske dionice, u sektoru pomorstva, prometa, veza i graditeljstva

Zlatnom dionicom za 2010. godinu proglašena je dionica HT-a na 14. dodjeli te nagrade u četvrtak u Zagrebu. HT-u to je već treća Zlatna dionica jer je nagradu dobio 2007. i 2008. godine.

HT-u Zlatna dionica 2010., Atlantska plovidba najlikvidnija

Naoko dobro zvuči. Međutim, zaboravili su dodati "likvidna, uz značajan pad cijene".

Smootko se danas odmara. BPI pao na 13.139 bodova.

Na VDKT sam pisao o poreskoj problematici.

A vi ste u sličnoj situaciji.

Na VDKT sam pisao o poreskoj problematici.

A vi ste u sličnoj situaciji.

Znaju li ONI ovo o čem ti pričaš??? Kukurikavci kako ih ti zoveš imaju podosta dionica za razliku od ovih koji su bili i kojima je puno bio draži keš, mislim ukradeni. Sad da će sebi udarit porez, prije sam sklon mišljenju da bi trebali udarit na extra bogate i oduzimati nezakonito stečenu imovinu.
Sretan Božić i Nova godina svima a posebno svim pomorcima i zaposlenicima Atlanske!!!

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Sretan Božić i svako dobro u Novoj godini,
želim čitateljima portala Poslovni.hr i dioničarima firme Atlanska plovidba d.d.

BALTIC DRY INDEX (BDIY:IND) porast će uglavnom zahvaljujući nižim cijenama nafte u 2012. ???niđe veze,doduše očekuje se pad do ljeta,pa onda lagani oporavak krajem iduće godine kako sada stvari stoje…

MOlim kolege podatak- KOJA BROKERSKA KUĆA VODI ATPL???? / Neću ih psovati, obećajem./

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

MOlim kolege podatak- KOJA BROKERSKA KUĆA VODI ATPL???? / Neću ih psovati, obećajem./

Kuda je vodi???
Čekaj da Ivana pročita ovo! [lol]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

možeš li baciti malo svjetla na ovo? za što bi mogle biti zadužene brokerske kuće koje vode neko dd?

New Report

Close