ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 05:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

What`s up ???

Nema kvalitetnijeg topica od ovog, šteta što je dionica tako nisko. Zamolio bi gospodare burze da dignu ovu dionicu na npr. 3000 kuna barem tjedan dana, čisto da vidimo reakcije ekipe sa foruma. Ajde nek svatko olakša dušu što bi tad rekao.

Vidite kolega Kormilar,da je ATPL sada na 3.000 kn ,našao bi se razlog zašto je tako.
Isto tako i da padne cijena na 200 kn.
Mislim da na drukove više nitko ne pada.Dovoljno je pročitati temu bilo koje dionice da se dobije dojam da baš uvijek postoji hrpa razloga zašto je cijena takva kakva je.

Burza je puna nelogičnosti,zato i propadaju ljudi koji se pouzdaju u svoju inteligenciju.
Trend je takav kakav je i trend treba poštivati.Trenutno je DOWN.Tko to ne shvaća,kratkoročno će gomilati gubitke.

Ako je nekome stalo do ove dionice/firme,najzdravije je da prestane pisati gluposti na neko vrijeme,jer svakodnevnim piskaranjem ispraznih poruka čine više štete nego koristi.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

What`s up ???

Šta se događa? Ja ću vam reći kolega šta se događa. Još jučer nije bio ovih kupovnih naloga ni kad je cijena bila 330 ni kad je bila 340 ni kad je završila na 347, a danas su se "sjetili" da bi ipak mogli kupovat, al opet to ne rade već stavljaju naloge u izlog.

Da stvarno taj s 500+x komada hoće kupit odavno bi to napravio, ovako je to samo bojim se zamka za lakše iskrcavanje. Silovanje kupnje, ništa drugo, žali Bože ovakve burze i ovakvog jadnog trgovanja. Najviše mi žao zapravo dioničara koji su ovdje zaglavili.

never surrender

Kad mislite da je zamka prodajte – prevarite Vi njih 😉

What`s up ???

Šta se događa? Ja ću vam reći kolega šta se događa. Još jučer nije bio ovih kupovnih naloga ni kad je cijena bila 330 ni kad je bila 340 ni kad je završila na 347, a danas su se "sjetili" da bi ipak mogli kupovat, al opet to ne rade već stavljaju naloge u izlog.

Da stvarno taj s 500+x komada hoće kupit odavno bi to napravio, ovako je to samo bojim se zamka za lakše iskrcavanje. Silovanje kupnje, ništa drugo, žali Bože ovakve burze i ovakvog jadnog trgovanja. Najviše mi žao zapravo dioničara koji su ovdje zaglavili.
[/quote]
Hm,da i meni to tako izgleda,kao i na još nekim dionicama…
Evo mi kao veliki vam utvrdili bid,a sad vi mali lupajte po asku i dižite nam to…
Al dobro zato smo na Dax-u ovih dana ludo zaradili,a ovo tu i onako nema ništa veze s vezom….

What`s up ???

[/quote]
Hm,da i meni to tako izgleda,kao i na još nekim dionicama…
Evo mi kao veliki vam utvrdili bid,a sad vi mali lupajte po asku i dižite nam to…
Al dobro zato smo na Dax-u ovih dana ludo zaradili,a ovo tu i onako nema ništa veze s vezom….

Izgleda da su odlučili malo napumapati Crobi, pa vjerujem da bi za božićni rally atpl mogla potegnuti do 400, što znači nekih 20% od nedavnog minimuma, no nemojte da vas zavaraju pa da jeftino prodate, jer čini mi se da im je to cilj. Ovo je bezobrazno jeftina dionica [thumbsup]

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $29010 (UP 837)
BPI Average of the T/C routes $13657 (DOWN 135)
BSI Average of the T/C routes $14089 (DOWN 120)
BHSI Average of the T/C routes $8876 (DOWN 9)

ako ništa drugo bar se omjer kupnje/prodaje iznivelirao nakon duuuuugo vremena

Nema kvalitetnijeg topica od ovog, šteta što je dionica tako nisko. Zamolio bi gospodare burze da dignu ovu dionicu na npr. 3000 kuna barem tjedan dana, čisto da vidimo reakcije ekipe sa foruma. Ajde nek svatko olakša dušu što bi tad rekao.

Vidite kolega Kormilar,da je ATPL sada na 3.000 kn ,našao bi se razlog zašto je tako.
Ako je nekome stalo do ove dionice/firme,najzdravije je da prestane pisati gluposti na neko vrijeme,jer svakodnevnim piskaranjem ispraznih poruka čine više štete nego koristi.
[/quote]
Kolega pod br.1 prvo dobro pročitajte što je napisano a pod broj.2 ja u svom poslu zarađujem isključivo dizanjem cijene a ne spuštanjem, i ljudi uvijek radije kupuju skuplje stvari, samo kako to ovim glupim krojačima objasniti. A što se tiče objašnjenja trenutne cijene, ja ga znam i vrlo je prizemno, zato ga i neću napisati. Vama svako dobro u životu.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

[/quote]
Kolega pod br.1 prvo dobro pročitajte što je napisano a pod broj.2 ja u svom poslu zarađujem isključivo dizanjem cijene a ne spuštanjem, i ljudi uvijek radije kupuju skuplje stvari, samo kako to ovim glupim krojačima objasniti. A što se tiče objašnjenja trenutne cijene, ja ga znam i vrlo je prizemno, zato ga i neću napisati. Vama svako dobro u životu.
[/quote]
Krivo ste shvatili,ovo nije bilo upućeno vama,nego sam samo odgovorio na dio pitanja o reakcijama na forumu.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Tržišta su ustuknula nakon vijesti da je pokazatelj kineske proizvodne aktivnosti u studenom pao na najnižu razinu u 32 mjeseca, što je potaknulo zabrinutost oko usporavanja globalnog gospodarstva. Kineski službeni indeks menadžera nabave (PMI) skliznuo je u studenom na 49 bodova, najnižu razinu od ožujka 2009. Vrijednosti niže od 50 bodova ukazuju na pad aktivnosti….očito se dešava ono što sam i prije govorio,kina posustaje..ovaj potez centralnih banaka neće prouzrokovati jači gospodarski rast,ali će spriječiti prelijevanje krize na realni sektor,u biti opet se po tko zna koji put odgađa ono što će se sigurno dogoditi,samo što će intervali prema financijskom slomu biti sve manji i manji..ja vas pitam:što kad sve kamatne stope budu na nuli?problem se prenosi sa jednog na drugog,ko vrući krompir,al nitko ga ne želi gasiti,jer i ne zna kako,pa je najlakše prebacivati iz ruke u ruku,a krompir je sve užareniji i užareniji…samo 0.24% novca na svijetu ima pokriće u zlatu…znači da iza toga novca ne stoji ama baš nitko,i sve mi to liči na neku dječju igru..ajmo sada oštancat bilijun izmišljenih eura,amo ća ha ha,amo onda još trilijun ha ha ha..ovaj svijet vode budale,i to je kad tad osuđeno na propast,zbog njihove gluposti i bahatosti..iako big brother glumi boga,očito da su im neke stvari izmakle kontroli.

New Report

Close