ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.12.2024. u 23:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
42,78
1.626
38
42,50
43,00
-1,16%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

rsi na tjednom 14

bit će bolje................

alt333, nemoj tako. Ovo je čišćenje…odlaze mali investitori koji trebaju novac za svakodnevne potrebe, a još malo drže dionica u čarapama……

treba znat razlikovat akumulaciju odnosno rasprodaju…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

više bih volio da sam bio u krivu nego u pravu nekidan ,kad sam tvrdio da je prevelik otpor na 390 kuna
,e sad dokle
će nemam pojma a bojim se da ovo nije još dno
ovo je moje osobno mišljenje sričom sam se iskrca na vrime dok ne vidim buy signal i neki višemilujunski promet

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Malo da promijenimo format:

Bulkindeksen Baltic Dry faller 0,4 prosent til 1.807 poeng fredag, Panamax-segmentet leder an med et fall på 1,6 prosent.

Capesize 25.851 dollar (+ 0,1 prosent)
Panamax 14.332 dollar (- 1,6 prosent)
Handysize 9.073 dollar (- 0,7 prosent)
Supramax:14.431 dollar (- 0,1 prosent)

All time high for Baltic Dry er fortsatt på 11.793 poeng, satt 20. mai 2008.

Danas panamax index (BPI) u padu…

P.S. Zakasnio za Smootkom minutu. [smiley]

328 kn! [shocked]
Auuu, žestoko se netko iskrcao po bidu s velikom količinom… [bye]

A do prije sat vremena se liparilo…dionica strmoglavo pada, a oni lipare, svašta!

Eto nas skoro ispod HT-ea i prilika Abramoviču da kupi nešto jeftinije od Luke Modrića.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

rsi 13 na tjednom,čekam na 12

bit će bolje................

ovo više nema veze sa mozgom … strah je prevladao…tko god bio začetnik akcije uspjelo mu je…

ovakva sreća za cash neće još dugo…. [cry]

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Ne znam zašto se neki čude. Pa ni vani nije bajno i dosta dionica je niže vrednovano od ATPL.

Share prices of Diana Shipping Co. (NYSE:DSX) fell 3.02% to close at $7.38 per share after the shipping transportation services company reported a 22% decline in third quarter net income

http://finance.yahoo.com/news/Company-News-November-25-2011-zacks-1930343609.html?x=0

Od 337-227 lik se istresao po bidu sa preko 900 kom. Želim mu ugodan vikend. [bye] [bye]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

New Report

Close