Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
For instance, shippers with strong balance sheets (Diana Shipping) might represent a great buying opportunity if weaker competitors fail to stay afloat, so to speak.
Meni Atlantska nekako spada u ovu kategoriju. Ovako bacajući oko na brzinu, nema baš toliko jaku bilancu kao Diana Shipping, ali je svejedno jaka.
Kakva je situacija ja mislim da bi bilo najbolje da to odneseš u Madrac banku.
Kad se sve ovo uruši barem ćeš imati malo tvrđi i zdraviji madrac. Nastali problem se može riješiti na samo jedan način a to je da Kinu ekspresno primimo u EU i da mali žuti preplave EU države. Oni bi naravno radili i vratili proizvodnju u EU, a mi bi se naravno i dalje bavili burzom i ovdje nadmudrivali da li je trenutna cijena Atlanske od 15 000 kuna fer ili nije.
[/quote]
Timunjer,
da te nema trebalo bi te izmisliti, neponovljiv je tvoj duh i smisao za "analizu" gospodarske situacije. [thumbsup]
likvidnost-neutralna,godpodarsto neutralno,psihologija-negativna..po kostolaniyu prognoza bi bila kratkoročna dok se ne promijene ove prve tri stavke :lagani pad….
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $24145 (DOWN 1153)
BPI Average of the T/C routes $15108 (DOWN 190)
BSI Average of the T/C routes $15533 (DOWN 274)
BHSI Average of the T/C routes $10758 (DOWN 241)
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $24145 (DOWN 1153)
BPI Average of the T/C routes $15108 (DOWN 190)
BSI Average of the T/C routes $15533 (DOWN 274)
BHSI Average of the T/C routes $10758 (DOWN 241)
ovo su već jaki padovi…i to veći broj dana za redom [undecid]
Vojničino,
slažem se s tobom u potpunosti, dugo nisam pročitao nešto bolje.
Živio Timunjer 100 godina
P.S. Nisam Homoseksualac i nikoga ne nagovaram [wink]
Timunjer,
da te nema trebalo bi te izmisliti, neponovljiv je tvoj duh i smisao za "analizu" gospodarske situacije. [thumbsup]
Ha,kolega, ljudski potencijal nema granica, samo treba biti čist i onda ga možeš ostvariti. [yawn]
A kako je krenulo možda već ovaj tjedan..
Presmiješno da Vi kolega pišete o padu na 300kn, a do prije 3 dana ste mi pisali kako ste kupili preko 450kom ATPL. Očisto ste sve zatukli po BID-u i sad bi da idemo dolje!
Al vrijeme da takvi poput Vas shvate lekciju i da napravimo nagli rast GORE jer ovce poput Vas treba šišati šo češće da zaboravite trgovanje i trejdanje na duža vremena!
zbilja mi nije jasno zašto se trezor ne uključi u kupovinu … dovoljno je po 1000 komada dnevno da se cijena održava na laganom plusu…sa sitnom lovom održali bi vrijednost firme i vjerujem da im nitko ne bi zamjerio kupovinu vlastitih dionica…( osim onih lešinara koji je čekaju na 200 kn )
trebali bi se ugledati na Golden…
http://finance.yahoo.com/news/GOGL-Repurchase-shares-thomsonreuters-1118216565.html?x=0&.v=1
Rate($/Day) Change
BCIAverage of the T/C routes $23374 (DOWN 771)
BPIAverage of the T/C routes $14925 (DOWN 183)
BSIAverage of the T/C routes $15183 (DOWN 350)
BHSIAverage of the T/C routes $10565 (DOWN 193)
zbilja mi nije jasno zašto se trezor ne uključi u kupovinu … dovoljno je po 1000 komada dnevno da se cijena održava na laganom plusu…sa sitnom lovom održali bi vrijednost firme i vjerujem da im nitko ne bi zamjerio kupovinu vlastitih dionica…( osim onih lešinara koji je čekaju na 200 kn )
trebali bi se ugledati na Golden…
http://finance.yahoo.com/news/GOGL-Repurchase-shares-thomsonreuters-1118216565.html?x=0&.v=1
Pa mislim da nije uopće pametno da trezor kupuje, barem ja ne bih na njihovom mjestu kupovao, ako imaju višak sredstava, radije neka zatvore dio dugoroćnih kredita na koje plačaju kamate.
A sa cijenom dionice se oni ne bi trebali baviti, barem ne direktno preko burze, već neka se trude da što bolje posluju, ostvaruju dobit, višakom neka servisiraju uredno svoje obveze, ili neka ih zatvore, pa će i investitori onda prepoznati priliku za ulagati svoj kapital, što će naposljetko donijeti i do porasta cijene dionice.
Ne posjedujem ATPL i ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju ATPL