ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 05:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prošao 1:30 h a ni kune transakcije…
Kolega Kormilar zar Hrvoje Vojković nije bio u upravi atlp?

AD-10
Nadzorni odbor Društva predlaže Glavnoj Skupštini da donese slijedeću Odluku:

Opoziva se gospodin Hrvoje Vojković iz članstva Nadzornog odbora Društva.
Kolega, uvijek mi je bilo čudno kako se taj lik tamo ugurao, bez obzira što je bio predsj. uprave CO. Mala mrljica u povijesti kompanije ali događa se i najvećima.
02.06.2009 dionica je došla na 1323 kune. Narasla je od 695 na tih famoznih 1323 od 28.04.2009 i otad je u konstantnom padu. Doduše BDI je u to vrijeme rastao ali sa razina ispod 1000 bodova. Kolega oduzimate mi značajno vrijeme i povećavate ulaz. Sve se računa.
[angry]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

cash nikome nije sačuvao vrijednost. pogotovo u kriznim vremenima kad inflacija jede novac. možemo govoriti o tome da dionice ne čuvaju vrijednost kao zlato(a pogledajte i graf rasta dijamanata u zadnjih 10 godina) ali cash je jako loša opcija čuvanja vrijednosti.

Ako ovo misliš ozbiljno onda bježi ča sa burze jer podcjenjivati keš u ovim vremenima može samo …. [angry]
[/quote]

mislim i neću bježat nigdje. pogotovo što sam upravu. nažalost po većinu ovdje bio sam u pravu i neki dan kad sa s nekim(čak mislim i sa vama) raspravljao kako marinu ne treba još uzimati zdravo za godtovo. i PAF…jutros glavna vijest na du radiju kako grad sa odvjetnicima osporava odluku o dup-u…između ostalog jer za više od 200 vezova natječaj objavljuje država i još 10 razloga. pa ta marina se gradi 20 godina. moja žena je diplomski napisala na temu gruškog akvatorija. znam još puno toga ali ne želim izlagati neke ljude javnosti.

lp kolega pametni
[/quote]

Sorry, pretjerao sam, javna isprika. Međutim, keš je u zadnje 2-3 godine bio zakon, valjda je to svima jasno

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $31787 (DOWN 211)
BPI Average of the T/C routes $15688 (DOWN 124)
BSI Average of the T/C routes $16424 (DOWN 136)
BHSI Average of the T/C routes $11724 (DOWN 84)

cash nikome nije sačuvao vrijednost. pogotovo u kriznim vremenima kad inflacija jede novac. možemo govoriti o tome da dionice ne čuvaju vrijednost kao zlato(a pogledajte i graf rasta dijamanata u zadnjih 10 godina) ali cash je jako loša opcija čuvanja vrijednosti.

Ako ovo misliš ozbiljno onda bježi ča sa burze jer podcjenjivati keš u ovim vremenima može samo …. [angry]
[/quote]

mislim i neću bježat nigdje. pogotovo što sam upravu. nažalost po većinu ovdje bio sam u pravu i neki dan kad sa s nekim(čak mislim i sa vama) raspravljao kako marinu ne treba još uzimati zdravo za godtovo. i PAF…jutros glavna vijest na du radiju kako grad sa odvjetnicima osporava odluku o dup-u…između ostalog jer za više od 200 vezova natječaj objavljuje država i još 10 razloga. pa ta marina se gradi 20 godina. moja žena je diplomski napisala na temu gruškog akvatorija. znam još puno toga ali ne želim izlagati neke ljude javnosti.

lp kolega pametni
[/quote]

Sorry, pretjerao sam, javna isprika. Međutim, keš je u zadnje 2-3 godine bio zakon, valjda je to svima jasno
[/quote]

isprika prihvaćena. htio bih reći da je u ove dvije-tri godine zlato bilo puno bolja opcija. ali slažem se da je cash pozicija osobi koja trguje samo dionicama sigurno donijela puno uštede. čast legendama koje su pogodile ili imale info o rastu nekih dionica i koji su u prošloj i ovoj godini u plusu.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Opoziva se gospodin Hrvoje Vojković iz članstva Nadzornog odbora Društva.
Kolega, uvijek mi je bilo čudno kako se taj lik tamo ugurao, bez obzira što je bio predsj. uprave CO. Mala mrljica u povijesti kompanije ali događa se i najvećima.

Očito je to bilo zbog CO, čisto sumnjam da je on tamo davao ikakav doprinos…

Buy When There's Blood In The Streets

Duhovito, jos da znas nesto o makroekonomiji i preporucenim razinama inflacije.. i daj mi molim te reci razinu inflacije u hrv u zadnjih 10 god..

Smatram da su trenutno ATPL i Jdpl tvrtke u koje se može uložiti po 5 % portfelja, a kroz neko izvjesno vrijeme od 3-5 godina je po mene realno očekivati povečanje cijene od 50ak % unutar toga vremena,

ako očekuješ samo 50% unutar 5 godina, onda lovu u banku i djelomično si siguran, ako dotična banka ne svisne,, a zaradićeš malo manje, al ćeš imati više vremena za druge stvari, a ne proučavati kompaniju i trošiti vrijeme i oči na kompu

pa ovo je dionica koja može u godinu dana napraviti preko 100 %, a isto tako je unatrag godinu dana i roknula preko 50%, samo da se promjeni sentiment na tržištu,, a do tada marljivo skupljaj ako vjeruješ da vrijedi, ako ne, nađi drugu priliku

Prošle godine na ovaj dan je izašao FI za 9 mjeseci rada atlp.
Ja se nadam da će FI ove godine bit dobar, ako kolega gardist kaže da hoće onda ne sumnjam u to.

vozarine padaju, ATPL raste, luda kuća [thumbsup]

vozarine padaju, ATPL raste, luda kuća [thumbsup]

Bilo je nedavno i obratno, pa se niko nije čudio!

Zar BDI od početka 2011 god. nije porastao 20%?

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $30416 (DOWN 1371)
BPI Average of the T/C routes $15562 (DOWN 126)
BSI Average of the T/C routes $16306 (DOWN 118)
BHSI Average of the T/C routes $11441 (DOWN 283)

New Report

Close