ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 01.11.2024. u 03:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,15
1.839
39
47,10
48,30
-6,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

…Ovaj graf će vas demantirati uz dužno poštovanje kao stvoritelja ovog Topica, novac nije ispario…

Kako misliš, novac nije ispario!? Još nedavno, imaoc 100 dionica ATPL je imao u džepu 350.000 kn. Sada, taj isti imaoc 100 dionica ATPL ima u džepu 40.000 kn. Gdje je nestalo 310.000 kn?
[/quote]

Nit je imao 350.000 tada, nit ima 40.000 sada. Imao je, i ima, 100 dionica Atlantske.

Buy When There's Blood In The Streets

Mogla bi ATPL na 100 kn! To je slučaj samo ako se iskomplicira situacija na svjetskim tržištima – i eto nam ATPL na 100 kn! ( na tim razinama povoljno za kupnju-strong bay)

...biti najbrži čovijek na svijetu...

…Ovaj graf će vas demantirati uz dužno poštovanje kao stvoritelja ovog Topica, novac nije ispario…

Kako misliš, novac nije ispario!? Još nedavno, imaoc 100 dionica ATPL je imao u džepu 350.000 kn. Sada, taj isti imaoc 100 dionica ATPL ima u džepu 40.000 kn. Gdje je nestalo 310.000 kn?
[/quote]

Nit je imao 350.000 tada, nit ima 40.000 sada. Imao je, i ima, 100 dionica Atlantske.
[/quote]
Svaka dionica u određenom trenutku ima neku vrijednost. Kad se proda dobije se ta trenutna vrijednost i novac promijeni vlasnika. Govorim o novcu koji u vrijeme konjukture iz tko zna kakvih izvora radi up trend, koji se btw ciklički ponavlja. Nedavno je na zse bilo prometa preko 100 milja kuna. Kažem da novca ima, itekako ga ima, samo čeka priliku da se pokaže.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Mogla bi ATPL na 100 kn! To je slučaj samo ako se iskomplicira situacija na svjetskim tržištima – i eto nam ATPL na 100 kn! ( na tim razinama povoljno za kupnju-strong bay)

Uvijek mi je nejasno to forsiranje engleštine, pogotovo kada netko ne zna engleski…

Prošao 1:30 h a ni kune transakcije…
Kolega Kormilar zar Hrvoje Vojković nije bio u upravi atlp?

…Kažem da novca ima, itekako ga ima, samo čeka priliku da se pokaže.

Slažem se, ali ljudi nisu više skloni riziku kao prije. Kriza je prevelika i keš je zakon trenutno, nitko ne razmišlja o zaradi, koliko o tome da sačuva ono što ima! To je problem, burza je tu na zadnjem mjestu! Barem kod nas, jer je to svjetlo na kraju tunela neka stara žarulja, koja jedva tinja, a vidi je samo premijerka sa nekim supervisionom!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Kod ATLP je jaka točka dividenda i imovina i zato dionica nikad nece ispod određene razine. Osobno mislim da je 400 kn minimum i za ovu i za iducu godinu u slučaju nastavka "krize"

410 kn

pa na ovo bi koeficijenti u dnevnoj ponudi bili 1.85 – 1.85

[thumbsup]

cash nikome nije sačuvao vrijednost. pogotovo u kriznim vremenima kad inflacija jede novac. možemo govoriti o tome da dionice ne čuvaju vrijednost kao zlato(a pogledajte i graf rasta dijamanata u zadnjih 10 godina) ali cash je jako loša opcija čuvanja vrijednosti.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Šteta što na poslovnom nemamo facepalm smajlić.
Savršen bi bio kao odgovor na tvoj post.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

cash nikome nije sačuvao vrijednost. pogotovo u kriznim vremenima kad inflacija jede novac. možemo govoriti o tome da dionice ne čuvaju vrijednost kao zlato(a pogledajte i graf rasta dijamanata u zadnjih 10 godina) ali cash je jako loša opcija čuvanja vrijednosti.

Ako ovo misliš ozbiljno onda bježi ča sa burze jer podcjenjivati keš u ovim vremenima može samo …. [angry]

Ako ovo misliš ozbiljno onda bježi ča sa burze jer podcjenjivati keš u ovim vremenima može samo …. [angry]
[/quote]

mislim i neću bježat nigdje. pogotovo što sam upravu. nažalost po većinu ovdje bio sam u pravu i neki dan kad sa s nekim(čak mislim i sa vama) raspravljao kako marinu ne treba još uzimati zdravo za godtovo. i PAF…jutros glavna vijest na du radiju kako grad sa odvjetnicima osporava odluku o dup-u…između ostalog jer za više od 200 vezova natječaj objavljuje država i još 10 razloga. pa ta marina se gradi 20 godina. moja žena je diplomski napisala na temu gruškog akvatorija. znam još puno toga ali ne želim izlagati neke ljude javnosti.

lp kolega pametni

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

New Report

Close