Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 42,78 | 1.626 | 38 | 42,50 | 43,00 | -1,16% |
Čini mi se da su neki već upoznati sa FI!
Čini mi se da su neki već upoznati sa FI!
naravno da neki jesu,samo neznam je li oni kupuju ili prodaju.sto ti mislis?
naravno da neki jesu,samo neznam je li oni kupuju ili prodaju.sto ti mislis?
[/quote]
Uopće više ne mislim, čekam kao i ostali!
ma ne ulazite i ne izlazite stalno…ladi mi se kuca !!!
veselio sam se kad je rasla pa sam pljuga 7xx
pa sam se veselio kad je padala pa sam pljuga 4xx
sad se brate veselim samo kad je konstanta… samo neka ne mrda
dobro ajde mozda mali plus 0.24% ili tako nekaj
mira gospodaru
[smiley]
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $31998 (UP 586)
BPI Average of the T/C routes $15812 (DOWN 183)
BSI Average of the T/C routes $16560 (DOWN 114)
BHSI Average of the T/C routes $11808 (DOWN 12)
što će sa starom zgradom kad se nova izgradi?
Nama za ljetovanje..pardon ja nemam dionicu..vama dioničarima. [thumbsup]
e moj gardist,
ovakav odgovori bi mi mogla dati i moja mala od 7 godina …. sorry, ali znaš što sam te pitao, kad već navodiš neki target, onda objasni računicu. atpl bi morala porasti više od 200 % da dođe do tvojeg "targeta" što smatram ozbiljnom gluposti. još jednom, sorry, ne želim te vrijeđati, ali daj neke argumente. vidiš da ovdje ima početnika, ne možeš samo lupiti neku cifru, k tome i 200 % višu od trenutne, bez vremenskog perioda i sl.
tržište brodara je nepredvidljivo uz današnje globalno stanje. vozarine znamo gdje su, tako da je tvoj "target" jako ….. zanimljiv ….
Ovo je dionica za macane vične burzi, početnici nek uče zanat na HT, ADRS i sl. (manji rizik, manja dobit/gubitak), dok ovdje nauče ostati će bez gaća, jer su ovce u nekoliko puta ošišane na ATPL
Ako hočeš mogu ti odgovoriti u Kormilarskom stilu, sorry zeznuo sam se, moj je target 125, jesi li zadovljan?
kostolany je rekao jednu vrlo jednostavnu rečenicu:ako dionica ne može rasti,onda će padati..vrlo jednostavno izrečena komplicirana reakcija…
kostolany je rekao jednu vrlo jednostavnu rečenicu:ako dionica ne može rasti,onda će padati..vrlo jednostavno izrečena komplicirana reakcija…
ja znam da ova dionica ne može preko 410!