ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 15:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ni moja žena se ne razumije u stvari koje završavaju "anje" (zezanje, kuhanje, čišćenje, je.anje…)

zanimljivo mi je gledati kako je čak i Vas koji imate keša situacija s ovom dionicom potpuno zbunila…umjesto da se trpate po ovoj smiješno bagatelnoj cijeni vi promatrate i očekujete još jači pad…umjesto da uzmete 20+30% u mjesec -dva … [lol]

nećeš vjerovati, ali iste spike bile su kad je ne tako davno ATPL pala sa 700 na 600 kn! sve u stilu: luzer tko ne kupi, pojma nema o ulaganjima itd…a tko je poslušao te pametne savjete već ima -33% [bye]

@Leconte, ti misliš da je lako kupit par tisuća dionica od cuga. Za taj posao treba slobodnog vremena i živaca. To ide mjesecima .[pray]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

nećeš vjerovati, ali iste spike bile su kad je ne tako davno ATPL pala sa 700 na 600 kn! sve u stilu: luzer tko ne kupi, pojma nema o ulaganjima itd…a tko je poslušao te pametne savjete već ima -33% [bye]

Eto, upravo tok misli koji se meni vrzma po glavi. Prije par mjeseci sam oslobodio neki novac te odonda čekam neki znak.. Da sam ušao na 500 (tada sam misli da nema teorije da dionica ide ispod 500) sad bi bio cca 20% u minusu. S obzirom da je novac "ležao" doma izgubio sam i više od 20% jer je eto ženi odjednom hitno postala potrebna nova perilica rublja,…, pouka, nemoj od žene tražiti ohrabrenje kad misliš kupiti dionice… 🙂

ni moja žena se ne razumije u stvari koje završavaju "anje" (zezanje, kuhanje, čišćenje, je.anje…)

a brojanje i popovanje ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

a bankrotiranje? [thumbsup]

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

zanimljivo mi je gledati kako je čak i Vas koji imate keša situacija s ovom dionicom potpuno zbunila…umjesto da se trpate po ovoj smiješno bagatelnoj cijeni vi promatrate i očekujete još jači pad…umjesto da uzmete 20+30% u mjesec -dva … [lol]

[/quote]

pogledaj malo graf iz 2009. nakon cijene od 500 kn u kratkom je roku skočila na 1350 kn … misliš li da je nemoguće da ponovi sličan scenario? dovoljno je da skoči na 800 kn pa da zaradiš 100% …ali treba imati muda i riskirati…izgubiti 100 kn po dionici ili zaraditi 200,300,400…

ali imaš pravo, svatko neka čini što misli da je pametno, ja samo želim reći kako je cijena dionice nerealno niska s obzirom na poslovanje firme ali to naravno ne znači da ne može niže..ova dionica u roku 15 dana može biti na 300 kn kao i na 600…ni jedno od toga me ne bi začudilo…

Leconte pitanje svih pitanja je tko se sada polako ali sigurno ili nesigurno krca dionicama ili je ova neka fiktivna trgovina i iscrpljivanje. Ako znaš odgovor imaš i pravac kretanja dionice idući mjesec. Poručujem onome tko vodi ovu igru da se igra sa krivom dionicom i dioničarima pogotovo. Svatko tko je kupovao Atlansku znao je što kupuje, zato olabavite malo, ovdje ćete morati pustiti zvijer sa lanca. Krepat ma ne molat.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $31329 (UP 295)
BPI Average of the T/C routes $16702 (UP 175)
BSI Average of the T/C routes $16671 (UP 120)
BHSI Average of the T/C routes $11911 (UP 48)

Evo, panamaxi prestigli supre, napokon su vozarine poredane po veličini brodova [thumbsup]

lijepo to sve , ali što to vrijedi ……………

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

pogledaj malo graf iz 2009. nakon cijene od 500 kn u kratkom je roku skočila na 1350 kn … misliš li da je nemoguće da ponovi sličan scenario? dovoljno je da skoči na 800 kn pa da zaradiš 100% …ali treba imati muda i riskirati…izgubiti 100 kn po dionici ili zaraditi 200,300,400…

Očito je riječ o vrlo volatilnoj dionici, ali 2009. je bio skok uvelike zbog dividende, ako se dobro sjećam…

Buy When There's Blood In The Streets

[/quote]

ali imaš pravo, svatko neka čini što misli da je pametno, ja samo želim reći kako je cijena dionice nerealno niska s obzirom na poslovanje firme ali to naravno ne znači da ne može niže..ova dionica u roku 15 dana može biti na 300 kn kao i na 600…ni jedno od toga me ne bi začudilo…
[/quote]
vi ste se kolega dakle ukrcavali na 500 prije par tjedana? ili..?druk je u oba slucaja ,neznas u kojem je gori… [shocked]

New Report

Close