Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
http://finance.yahoo.com/q?s=FRO&reco=1 Vani brodari trenutno između +8% do +19% . Pitanje je dana kada se optimizam mora preliti i kod nas.
tko će ovo prodavat sa mnom na 620 za mjesec, dva? [smiley]
He he… iz vaših usta u božje uši, kolega! [thumbsup]
No, budimo ipak malo skromniji, dovoljno je i popunjavanje gapa do 600. [wink]
tko će ovo prodavat sa mnom na 620 za mjesec, dva? [smiley]
ja sigurno neću, moj je target puno viši [thumbsup]
nego, ima li netko tko se kuži u izračunavanje NAV-a ? Smart možda ?
Trebalo bi se malo pozabaviti bilancom, a kako mi brodari odavno nisu u fokusu, nemam ni okvirno izračun. Mislim da smo o tome ovdje pisali kad je cijena ATPL bila oko 1000 kn, smootko zna dosta o tome! Što se tiče izvođača, u pravu si!
[/quote]
neću ni ja,moj je target puno manji…
[/quote]
kako sad brate, pa dajte se dogovorite, ipak smo mi jedna zajednica.. [huh]
U zajednici uvijek ima onih kojima je burek dosta (na kraju takvi izgube gaće jer skaću iz dionice u dionicu)…
Kao što rekoh ne bi ualzio u ovu dionicu da sam mislio da ću uhvatit samo 10 %, da je tako ostao bih u HT-u…
Totalno podcijenjena dionica -pogotvo sad kad vozarine idu gore .
[/quote]
neću ni ja,moj je target puno manji…
[/quote]
kako sad brate, pa dajte se dogovorite, ipak smo mi jedna zajednica.. [huh]
[/quote]
Ja imam 2 targeta, ili 0 ili 4 znamenke. Pa što će prije…
Čemu priča, sličice dole dovoljno govore o izrazitoj potcijenjenosti ove dionice! [thumbsup]
DAX je u zadnjih tjedan dana narastao sa 5200 bodova na 6000 bodova. A naša "baretina" pala??? Ali ne još zadugo!
U zajednici uvijek ima onih kojima je burek dosta (na kraju takvi izgube gaće jer skaću iz dionice u dionicu)…
Kao što rekoh ne bi ualzio u ovu dionicu da sam mislio da ću uhvatit samo 10 %, da je tako ostao bih u HT-u…
Totalno podcijenjena dionica -pogotvo sad kad vozarine idu gore .
Hoćeš reći išle su gore zadnja cca 3 dana. A kako će ubuduće to je ono što mene zanima. Zadnjih godina je baš obrnuto proporcionalan rast BDI-a i naših brodara. Po tome, bolje za dionicu da vozarine idu dolje…. [sad]