ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 01:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ovdje se pišu svakojake priče i pričice za malu djecu, nitko od vas ovdje niti zna niti može uticati na bilo što na ZSE, pogotova sa tom sićom koju imate skupa sa mnom. 99% vas je izgubilo novce na burzi, jer ste većina ušli tamo na vrhuncu kod IPO HT-a, a do tada ste za burzu čuli jedino na CCN- ili BBC-u, od kada je konstantan pad, zna se zbog čega i zašto, većina tu piše jer na poslu nema pametnijeg posla, ili uopće nema nikakvog pametnog posla, ima balavurdije, drukera, ovih i onih, jeftinih i profi, sve u svemu ovaj forum je 100% odraz društva i države u kojoj živimo kao i burze koju imamo. Jedina istina je da na burzi velika većina gubi novac. Sve drugo su nebuloze, a …em ja onoga koji se navuče ovdje na nečiji savjet za prodaju ili kupnju. Ljudi bolje bi vam bilo da se primite motike, jer ovi papiri ionako u skoroj budućnosti neće vrijediti ništa. Konkretno ja se ovdje igram skoro svaki dan jer imam osiguranu budućnost i sretan sam kad zaradim, kako neki kažu za burek, a kad još uz to padne i koja piva niko sretniji. Kad izgubim koju kunu, onda navečer dobro "stučem" ženu (po riti), u zadnje vrijeme je to češće, pa je barem ona sretna i zadovoljna. I na kraju, ako vjerujete u ovu firmu, volite ju, znate da je stabilna, da dobro posluje, i da je izdržala sve krize i nevere od početka, čemu briga kolika je cijena dionice sada. Ja vidim u svakom padu cijene priliku. I ne propuštam.

neznamtipročitatnik,
u potpunosti se slažem s tobom u (gotovo) svemu što si napisao, no znaj samo da ovaj forum ocrtava jedan promil ulagača. nekada je to bilo više, no eto… mi ovdje smo samo navijači na utakmici pa nema ni svrhe očekivati nešto straaašno pametno da se ovdje napiše.
nego, hajde da se dogovrimo da i moju "ženu" dođeš "stuči" pa da bude sretna i zadovoljna!

@Kormilar
čemu ironija?

Ništa od bankrota Grčke [tongue]
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/151198/Njemacka-podmetnula-leda-za-Europu.html

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@Kormilar

čemu ironija?

Ispričavam se, spomnuo si da si osigurao budućnost pa se sjetio IS. Kriva reakcija jer on je to osigurao na nepošten način. Ispravljam krivi navod.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $27445 (DOWN 682)
BPI Average of the T/C routes $13647 (UP 191)
BSI Average of the T/C routes $15654 (UP 56)
BHSI Average of the T/C routes $10689 (UP 191)

Šta se tiče treće rečenice tu bi trebalo stat na loptu, mislim nitko od nas još ne zna do kojih će se razmjera ova kriza razvit pa je glupo govorit da dionica neće vrijedit nikad više 200 kuna. Možda u nekom spletu okolnosti i hoće. Al jednako glupo je sad plašit ostale tom brojkom. Treba analizirat puls tržišta korak po korak. Tako da bi se svi trebali za početak oslanjat na ove prve dvije rečenice.

—————-

Pošto sam uglavnom većinu kupovao po 1100, meni ovaj pad sa sadašnjih 450 na 200 i ne bi bio toliki šok, pošto preživih već jednom nešto slično, da ne govorim one koju su kupovali na 3000 i više kn … ljudi su već imuni na takve stvari 😉

Jel moram uopće napominjat kako ću opet sad kupit kako bi smanjio ulaz, i da ću isto to napraviti ako padne na 200 [thumbsup]

A i ti si isto našao gdje češ vrijeme gubiti. Bolje da si otišao na seminar o razmnožavanju jednojajčanih algi, nego na BRA

hm, (ne)poznavajući psihologiju TK, ovo bi moglo ovako i potrajat dok ne izumru ili pobjegnu oni koji su kupovali po nevjerojatnih 500 kn. onda će hrpetina novih nagrnuti i pisati kako je ovo vrijedna i podcijenjena dionica i vrijedi ma… barem 550 kn.
pa se i ti iznenade u kojem smjeru idu vrijedne dionice :-((((

Evo što se događa u zadnje vrijeme. Da sad ja kažem da je netko iz prvih deset kupio 1000 dionica, naivna klijentela će navaliti po asku i dionica će narast do recimo 459,50 kuna. Prvo, ekipa iz prvih deset, a možda i šire dijeli besplatno dionice iz trezora. Ovo je novi način podjele dividende, znači dijeli se VLASNICIMA, a vlasnicima se baca kost da je situacija izuzetno teška i da je bolje da se dobit ulaže u budućnost firme ili čuva za neka bolja vremena, bla bla balk. Ja se od danas počinjem moliti svevišnjem alahu da da mig svojim enormno bogatim sljedbenicima da krenu prema Dubrovniku i uzmu što je izloženo i to pa skoro besplatno. Ovo je kriminal i ništa drugo. Pogledajte samo primjer diokija, koliko je naivaca tamo nasamareno i HANF-a ništa, o bože mili kako mi je mozak brz, HANF-a je Škegri zabranila trgovanje na godinu dana. Isprika HANFI. Znači oni su ipak regulaor ovog tržišta i tu se sve cijene formiraju po zakonima ponude i potražnje i na temelju TA. Treba mi hitna preporuka najbolje literature za TA. Ja neki dan kazo da mi je moj prijatelj šeik od Katra poslao mail da mu prodam dionice Atlanske i dionica otad pala 15 kuna. Nakon toga dođe info. da Čermak preuzima dioki bez ijedne službene potvrde istog, i cijena diokija ode gore 100%. Mogu jedino zaključiti da je moj prijatelj šejik sitna riba u odnosu na našeg generala Čermaka. Pa dobro onda ćemo vako. Gospodo jedan bogati tajkun iz Hrvatske mi je poslao mail da želi kupiti Atlansku, da li sam spreman prodati mu dionice po xxxx cijeni. Dečki ovo vam idući tjedan ide na 900-1000 kuna.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

zašto baš na 900-1000….
dajte se uozbiljite kolega

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

zašto baš na 900-1000….

Za to što je 100% od 435 870 i uz troškove komentiranja to vam dođe na cijenu između 900-1000. Opet niste zadovoljni?

zašto baš na 900-1000….

Za to što je 100% od 435 870 i uz troškove komentiranja to vam dođe na cijenu između 900-1000. Opet niste zadovoljni?

Evo što se događa u zadnje vrijeme. Da sad ja kažem da je netko iz prvih deset kupio 1000 dionica, naivna klijentela će navaliti po asku i dionica će narast do recimo 459,50 kuna. Prvo, ekipa iz prvih deset, a možda i šire dijeli besplatno dionice iz trezora. Ovo je novi način podjele dividende, znači dijeli se VLASNICIMA, a vlasnicima se baca kost da je situacija izuzetno teška i da je bolje da se dobit ulaže u budućnost firme ili čuva za neka bolja vremena, bla bla balk. Ja se od danas počinjem moliti svevišnjem alahu da da mig svojim enormno bogatim sljedbenicima da krenu prema Dubrovniku i uzmu što je izloženo i to pa skoro besplatno. Ovo je kriminal i ništa drugo. Pogledajte samo primjer diokija, koliko je naivaca tamo nasamareno i HANF-a ništa, o bože mili kako mi je mozak brz, HANF-a je Škegri zabranila trgovanje na godinu dana. Isprika HANFI. Znači oni su ipak regulaor ovog tržišta i tu se sve cijene formiraju po zakonima ponude i potražnje i na temelju TA. Treba mi hitna preporuka najbolje literature za TA. Ja neki dan kazo da mi je moj prijatelj šeik od Katra poslao mail da mu prodam dionice Atlanske i dionica otad pala 15 kuna. Nakon toga dođe info. da Čermak preuzima dioki bez ijedne službene potvrde istog, i cijena diokija ode gore 100%. Mogu jedino zaključiti da je moj prijatelj šejik sitna riba u odnosu na našeg generala Čermaka. Pa dobro onda ćemo vako. Gospodo jedan bogati tajkun iz Hrvatske mi je poslao mail da želi kupiti Atlansku, da li sam spreman prodati mu dionice po xxxx cijeni. Dečki ovo vam idući tjedan ide na 900-1000 kuna.

Nemoj se ljutiti, ali ako investiraš po tome što pišu po novinama i forumima, onda se malo zapitaj. Ako išta, meni je spomen Škegre, Ježića i sličnih likova samo potvrda da u to ne diram. Kome je Dioki dobra firma, neka je kupi, a tko računa zaradit na špekuliranju neka bude sprema i izgubit na špekuliranju.

Što se tiče Atlantske, ne kužim što se stalno spominje uprava, trezor, ovi, oni, kad se tu sve skupa okrene dionica vrijednosti bože tebe… par sto tisuća kuna prometa po tome je ništa za ovakvu firmu.

O hanfi neću, prvo deset godina ne rade ništa pa sad odjednom odlučili pokazat zube. Da ne govorim kako su mudro utvrdili da je obveza preuzimanja za Dalekovod nastala 2005. godine. Halo, prije 6,5 godina…

Buy When There's Blood In The Streets

New Report

Close