ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:22
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ over25
Imamo i nemamo veze. Kada Europa pada imamo, kada raste nemamo. Činjenica je da se od jutra na ATPL natuklo već dosta prometa i to bez pada. Mislim da ćemo za danas ostati u balansu lijeve i desne strane sa laganim plusićem.
Iako, to baš i nije neki odbijanac, ali eto, što je – tu je.
Ja sam za svaki slučaj kapitalizirao onih 17 dionica kupljenih povoljno u ponedjeljak. Pa ako sam se za…, bit će više sreće drugi put. Glavninu zasad ne diram – čekam odbijanac.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

svašta.. kome je trezor otpuštao po 560, a da taj na burzi neće po 440?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

[/quote]

—-u pravu ste kolega, evropa opet jede g…, roni u crveno, a i ameri će popodne
[/quote]

evropa je imala u zadnja 2 dana porast od 9% i sad je sasvim normalno da se napravi korekcija nitko nije u minusu više od 1%.
Koliko smo ono mi narasli u 2 dana jesmo prešli 1 %?

Probijena razina 450kn, lagani povrat,.. sve u svemu rast do 550kn pred nama!!!

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Probijena razina 450kn, lagani povrat,.. sve u svemu rast do 550kn pred nama!!!

Prije točno 6 dana vaš target na ATPL bio 400kn.
Tema best buy. Stanica 2542. [shocked]

ATPL kao da uzlijeće! Ili se to netko šali.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Motori su upaljeni – poćinje odbrojevanje i raketa polijeće

Bojim se da nema goriva

ATPL ne može i neće gore bez ostaka ZSE! tek kad ADRS-P bude iznad 210 kn, ERNT iznad 1150kn, INGR na 11 kn itd. onda možemo očekivati i jači rast ATPL preko 500 kn…ovako samo hranimo trejdere otkupljujući od njih dionice koje su kupili jučer 3% jeftinije i koje će za koji dan opet kupovati jeftinije….
to sve skupa nema smisla i najbolje bi bilo totalno obustaviti sve kupnje i prodaje na ZSE pa nek se fond manageri odluče hoće li ugasiti ovu burzu ili će početi igrati pošteno prema malim ulagačima!
ne može BDI rasti, vani indexi rasti, vani brodari rasti, a da kod nas ATPL i brodari padaju! isto vrijedi i za druge dionice – ovo je najobičniji kriminal u režiji fond managera koji se formalno pozivaju na strane burze i kretanja, ali kad vani počnu rasti, kod nas svim silama zakoče dionice da ne odu gore!!!

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti

moželi se ovo sada smatrati jačim odbijancem? [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Bit će, bit će. Samo polako, smireno.

ATPL ne može i neće gore bez ostaka ZSE! tek kad ADRS-P bude iznad 210 kn, ERNT iznad 1150kn, INGR na 11 kn itd. onda možemo očekivati i jači rast ATPL preko 500 kn…ovako samo hranimo trejdere otkupljujući od njih dionice koje su kupili jučer 3% jeftinije i koje će za koji dan opet kupovati jeftinije….
to sve skupa nema smisla i najbolje bi bilo totalno obustaviti sve kupnje i prodaje na ZSE pa nek se fond manageri odluče hoće li ugasiti ovu burzu ili će početi igrati pošteno prema malim ulagačima!
ne može BDI rasti, vani indexi rasti, vani brodari rasti, a da kod nas ATPL i brodari padaju! isto vrijedi i za druge dionice – ovo je najobičniji kriminal u režiji fond managera koji se formalno pozivaju na strane burze i kretanja, ali kad vani počnu rasti, kod nas svim silama zakoče dionice da ne odu gore!!!
[/quote]
Eto, priznajem Ti zdravo razmišljanje i u potpunosti se slažem s tobom.

New Report

Close