ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a ja imam osjećaj da je kao krajem 2007. samo kontra,, kad je na cijenama od preko 3.000 kn, ekipa samo pod drugim nickovima vikala ide to na 4 – 5.000 i više kn, i leđero se iskrcavala, iako se tada tržila već po 3-4 x većoj vrijednosti od realne,, tako je i danas samo kontra na drugoj strani,, al dobro tko preživi može u mirovinu za koju godinu

Bravo pajdo, djelimo isto mišljenje, nešto tako sam planirao napisati, ali nema potrebe jer si ti na sve ukazao, jednostavno preduhitrio se me. Stotka od mene[thumbsup]

Kako reče veliki mag investiranja:

“Be fearful when others are greedy and greedy when others are fearful”

Buy When There's Blood In The Streets

kako ćemo mi danas proči ,nakoš što su neki vratili dio izgubljenog

@Leconte
, ne nasjedajte, kupuje isti što prodaje, ovo ide još dolje pa na kiseljenje.

Čarobna kugla kolega ili neki napitak? Sada na 425kn nagovarati ljude na prodaje je više nego podlo!
Zašto isti tekst niste pisali na 800-900kn kolega već ste pisali kako to ide na 2000kn.
Vi ste gadno izgubili ovdje i bolje radi nas koji imamo ATPL da se Vi više ne vraćate jer uistinu ne znate s dionicama. ATPL ispod 405kn neće i ne može!
Iako po meni formira se dno i neće dugo trajati, a kad krene onda ćete plakati za ovim razinama.

[/quote]

pa ti si MACHETE nedavno pisao o 700 kunića, evo pogodio si samo minus 300

da,ali nije isto da kupuješ kad su svi preplašeni na 500 ili na 200,i tada će biti svi preplašeni,glavni indikator loše skore budućnosti za atpl krije se u tome što vozarine za panamaxe nisu ni mrdnile dok su capeovi rasli,ja to dosad nisam vidio,to je predznak da je tržište panamaxa zasićeno..supramaxi se bolje drže,ali ja se samo pitam šta će se desiti kad bdi okrene prema dolje?tek tada će svi bit preplašeni..ionako,na bidu je 50% burek trejdera,kad i oni počmu prodavati,bit će problem,jedina utjeha je da se trenutno smiri situacija na vanjskim tržištima,ali i to bi doniojelo samo stagnaciju,ali ne i rast..nažalost..to je moje mišljenje,i sam sam izgubio 45% love otkad sam na burzi,spušio sam i brak i sve radi ovoga sranja,i gadi mi se više ulagati u ovo smeće,jer tek kad sve shavtiš o čemu se radi,novčanik ti ostane prazan…

..to je moje mišljenje,i sam sam izgubio 45% love otkad sam na burzi,spušio sam i brak i sve radi ovoga sranja,i gadi mi se više ulagati u ovo smeće,jer tek kad sve shavtiš o čemu se radi,novčanik ti ostane prazan…

Ako je ovo gore istina, žao mi je što ti sve to dogodilo (gubitak novca je najmanji problem) i iskreno ti predlažem da potražiš stručnu pomoć jer si ovisnik s negativnim stavom i trebaš se (bez obzira na sve) maknuti što je dalje moguće od burze i foruma.
S druge strane, ako si ovo "malo" pretjerao (he, he) – to je najbolje drukanje ikad, u smislu da i drugi pomisle kako je "sve ovo sranje i da i njih čeka isto što si i ti prošao, pa najbolje da odmah sve prodaju – pogotovo ATPL".

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

pa ti si MACHETE nedavno pisao o 700 kunića, evo pogodio si samo minus 300

Kolega, postojao je kupovni signal na 700kn,ako pažljivo čitate postove, onda ćete primjetiti moj post gdje kaže pukao je klin i 700kn je puklo! Tu sam i napisao izlazak tj. prodaju!
Nisam skrivao niti tajio informaciju već uredno objavio IZLAZAK.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

da,ali nije isto da kupuješ kad su svi preplašeni na 500 ili na 200,i tada će biti svi preplašeni,glavni indikator loše skore budućnosti za atpl krije se u tome što vozarine za panamaxe nisu ni mrdnile dok su capeovi rasli,ja to dosad nisam vidio,to je predznak da je tržište panamaxa zasićeno..supramaxi se bolje drže,ali ja se samo pitam šta će se desiti kad bdi okrene prema dolje?tek tada će svi bit preplašeni..ionako,na bidu je 50% burek trejdera,kad i oni počmu prodavati,bit će problem,jedina utjeha je da se trenutno smiri situacija na vanjskim tržištima,ali i to bi doniojelo samo stagnaciju,ali ne i rast..nažalost..to je moje mišljenje,i sam sam izgubio 45% love otkad sam na burzi,spušio sam i brak i sve radi ovoga sranja,i gadi mi se više ulagati u ovo smeće,jer tek kad sve shavtiš o čemu se radi,novčanik ti ostane prazan…
[/quote]

Ne gledajte tako crno na sve to – znate onu ”Ja još uvijek kao momak živim…”
Kad Vam ubrzo skokne atlp na 1000 ljepo prodate i uživate u komadima bez grižnje savjesti ili straha.

[/quote]

Po meni se ništa bitno nije desilo na polju vozarina zadnjih godinu-dvije. Svi znaju da je ponuda brodova prevelika i da bi se to trebalo izbalansirati u idućih 2-3 godine. Ništa nova… I meni je žao što ti se to desilo, pogotovo brak. Istine radi, ja sam isto u finom minusu (nerealiziranom), ali već sam spominjao prije, ja bez tih novaca mogu normalno živjeti pa taman sutra od dionica dobio 2 lipe.

I spreman sam čekati (i nadokupljivati) jer ovo sad je ludost. Da imam lovu u Magmi ili nekom od građevinara, bio bih zabrinut, za Atlantsku nisam.

Buy When There's Blood In The Streets

Jučer USA market rasta skoro 3% a vidi ATPL u USA

http://data.cnbc.com/quotes/dsx

Pogodi što?? DSX je bez obzira na zeleno uspio pasti, a vi se bunite kaj atpl pada?
hahah

pametni će se danas iskracati

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

istina je uvijek negdje na sredini..i što se tiče života i burze…ali evo ja vam skidam kapu što sve ovo stoički podnosite..čvarkožder,ti si ipak bliže oltaru, i tebi je puno lakše,doći do inside informacije..ali vjerujem da ni ti nisi u plusu…koliko god bio blizu oltara..da moj karakter je kriv za moj gubitak i ja stojim iza toga,doduše moj gubitak i ovaj i onaj nije toliko tragičan..jer uvijek kad ti se zatvore jedna vrata,druga ti se otvore..proširiš vidike života i život opet bude lijep…kako u životu,tako i na burzi,uvijek bude i dobrih i loših perioda..što se burze tiče,trenutno smo u lošem..ecb neće puno pomoći da se stanje riješi,mogu ga samo privremeno smiriti…nisam negativac nego realno gledam na stvari

ste vidjeli 1000 na bidu – tko nije kupio [bye]

New Report

Close