Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Udarni naslov u najtiražnijim talijanskim novinama Corriere della sera: 3000 milijarde eura protiv krize.
Ha,ha oni koji su prodavali atlp po ovim cijenama rado ću im vratit dionice po 800
Uh ovo je hrabra izjava. A na kraju se pokaže da takvi spašavajući preostali novac izlaze s gubitkom od 30 do 50 posto i govore kako su još dobro prošli. Ja bi na vašem mjestu bio sretan kad bi izašao s 10 posto dobiti i to bi znao cijenit.
Ovo zaista liči na namjerno rušenje cijene.
Udarni naslov u najtiražnijim talijanskim novinama Corriere della sera: 3000 milijarde eura protiv krize.
Ha,ha oni koji su prodavali atlp po ovim cijenama rado ću im vratit dionice po 800
uff to je jako bitno za atpl jel?
tko se sječa vladeka?
smijala se ekipa 200 kuna….sada ćete biti sretni ako stane na tih 200 kuna…
tko zna vladek zna…
e moji optimisti…na svakoj ste temi, a bez osnova…
uff čuvajte se
Još prije samo nekoliko dana su se ovdje mnogi hvalili kako su kupovali na 490-500 kn, pa su se hvalili kako su kupovali na 460 kn…nego, ima li možda nekoga tko se danas želi pohvaliti kupnjom ATPL?
Još prije samo nekoliko dana su se ovdje mnogi hvalili kako su kupovali na 490-500 kn, pa su se hvalili kako su kupovali na 460 kn…nego, ima li možda nekoga tko se danas želi pohvaliti kupnjom ATPL?
ovi od 500 su vec vani sa placenom clanarinom
al ovo nema veze sa vezom!
Ovako rusenje dionica "daj sta das" nema ni u SF filmovima [cry]
ja bih prijavio nešto sitno, ali do kraja dana ih možda prodam, nisam siguran [embarass]
Uz dužno poštovanje, al mislim da bi više trebalo istaknut one koji su se hvalili kupnjom na 700 i 600 kuna. Ovima koji su ulazili po 450 i nije neki velik gubitak, a rizik je relativno podnošljiv.
Uh ovo je hrabra izjava. A na kraju se pokaže da takvi spašavajući preostali novac izlaze s gubitkom od 30 do 50 posto i govore kako su još dobro prošli. Ja bi na vašem mjestu bio sretan kad bi izašao s 10 posto dobiti i to bi znao cijenit.
[/quote]
Da sam mislio da će ova dionica donijet 10 % ne bi ni primirisa…
Baš me zanima kako će dionica zatvorit ovaj dan
al ovo nema veze sa vezom!
Ovako rusenje dionica "daj sta das" nema ni u SF filmovima [cry]
[/quote]
a di si bio 2008 ???? [undecid]
Količina 736 kom -5%. Veliki Hebači molim vas da je sa 50 dionica spustite na 350. Ajde vi to možete Ili ipak nemate _uda?