ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

uprava je odpustila 1890 dionica a njih su dobili neki clanovi uprave,tocnije njih 5
USKOKOVIĆ ŽELIMIR ,JERKOVIĆ ANTE ,VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO ,LONZA VLAHO i jedan sto nije u top 10 IVICA ŠURKOVIĆ

pa vidim ja jerković još treba došminkat kuću u uvali lapad. probila mu budžet.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

ATPl ima 11 milijuna Kuna rezervacije za dionice.
Zašto ne pokupe ovih 17.000 komada po 450 Kuna od 10-og dioničara i riješe problem ?

Možda zato što to nisu rezervacije, nego posebne rezerve koje društvo mora imati unutar kapitala ako ima vlastite dionice… Tih 11 milijuna pokriva vlastite dionice koje društvo već posjeduje.
[/quote]

zašto bi uopće kupovalo svoje dionice sada? keš je zakon a trezor ima i:
a)pametnijeg posla sa kešom,
b)bolji trenutak za kupovinu vlastitih dionica kako bi ih dijelio managementu.
[/quote]
c) kupovanje dionica sa boljom budučnošću

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

uprava je odpustila 1890 dionica a njih su dobili neki clanovi uprave,tocnije njih 5
USKOKOVIĆ ŽELIMIR ,JERKOVIĆ ANTE ,VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO ,LONZA VLAHO i jedan sto nije u top 10 IVICA ŠURKOVIĆ

eto tko ruši cijenu i uvaljuje dionice ATPL naivnm malim dioničarima!!!…nemam riječi….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $24739 (DOWN 3300)
BPI Average of the T/C routes $14014 (DOWN 19)
BSI Average of the T/C routes $15125 (UP 87)
BHSI Average of the T/C routes $10070 (DOWN 47)

već drugi dan tone….kad je BDI rastao, Atpl je padala…što će tek sada biti?!?! [cry]
[/quote]

eto, probila je psihološku granicu od 500 kn. ovoliki pad bdi ne govori apsolutno ništa više nego da je danas malo brodova angažirano po niskoj cijeni.
[/quote]

niti rast niti pad, jer i sam vidite da raste, uglavnom cape-ovi, atpl nema cape-ove … dok ostali ne porastu znatnije, ništa im dobdoga donijeti neće….

ok, kina je očito povukla cape-ove, što je dobar signal globalno gledajući, iako bi ja sačekao još malo, previše je malo dobrih signala ….

atpl je moguće jedan od dobrih best by ako se trgovina pokrene, sjetite se da je bdi prvi počeo padati prije burzi ….

ATPl ima 11 milijuna Kuna rezervacije za dionice.
Zašto ne pokupe ovih 17.000 komada po 450 Kuna od 10-og dioničara i riješe problem ?

Možda zato što to nisu rezervacije, nego posebne rezerve koje društvo mora imati unutar kapitala ako ima vlastite dionice… Tih 11 milijuna pokriva vlastite dionice koje društvo već posjeduje.
[/quote]

zašto bi uopće kupovalo svoje dionice sada? keš je zakon a trezor ima i:
a)pametnijeg posla sa kešom,
b)bolji trenutak za kupovinu vlastitih dionica kako bi ih dijelio managementu.
[/quote]
c) kupovanje dionica sa boljom budučnošću
[/quote]
[undecid] Ne sviđa vam se post? Stvarno neznam zašto. Sigurno mi Loris puca jedinice. [angry]

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

to je kojih 10% ukupnog volumena trezora. to bi značilo ili da će gorenavedeni preplaviti burzu poklonjenim dionicama, ili da slijedi opasno nakrcavanje trezora (možda blok), i nije mi jasno zašto. očito se puno više stvari događa u pozadini nego što mi možemo dokučiti. jednostavno, gdje ima dima, ima i vatre.

točno Jethro,

samo se meni čini da kad fimra poklanja dionice članovima Uprave, neće valjda ti isti prodavati kad je dionica na dnu, zar ne? ali opet, mogu ih sada utopti prije nego padne još više ….

čini mi se da će biti ono prvo …. znati ćemo uskoro ….

točno Jethro,

samo se meni čini da kad fimra poklanja dionice članovima Uprave, neće valjda ti isti prodavati kad je dionica na dnu, zar ne? ali opet, mogu ih sada utopti prije nego padne još više ….

čini mi se da će biti ono prvo …. znati ćemo uskoro ….

ako im firma da kune na nje če platiti porez,znači ima manje kuniće.ako proda dionice ima lovu bez plačanja poreza (POREZ SE PLAČA DRŽAVI KOJU VOLIŠ) [cool]

sanader je otišao da bi se vratio,a ja ću otići da se ne vratim,vidim ja šta vidim,odnija je vrag ode šalu davno,pa će opet bit ko zadnji magarac,e pa ja se više neću igrat te igre………

ako im firma da kune na nje če platiti porez,znači ima manje kuniće.ako proda dionice ima lovu bez plačanja poreza (POREZ SE PLAČA DRŽAVI KOJU VOLIŠ) [cool]

Još kad bi to bila istina… Država nam jest u banani, ali nije toliko blesava da ne oporezuje dodijeljene dionice.

Buy When There's Blood In The Streets

očito se puno više stvari događa u pozadini nego što mi možemo dokučiti.

Nešto najpametnije ikad napisano na ovom Forumu. Kolega predlažem vas za nagradu Zlatna dionica u kategoriji Opljačkanih malih investitora do 100 000 Eura. Ne vjerujem da ste u minusu više od 100-tke. [shocked] [huh] [shocked]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Mislim da 500+ nećemo više (tako skoro) vidjeti. Debakl tek predstoji 🙁

Da li je netko pratio perjanicu europske košarke sredinom osamdesetih?
Zvala se Cibona.

New Report

Close