ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ATPl ima 11 milijuna Kuna rezervacije za dionice.
Zašto ne pokupe ovih 17.000 komada po 450 Kuna od 10-og dioničara i riješe problem ?

Možda zato što to nisu rezervacije, nego posebne rezerve koje društvo mora imati unutar kapitala ako ima vlastite dionice… Tih 11 milijuna pokriva vlastite dionice koje društvo već posjeduje.

Buy When There's Blood In The Streets

ATPl ima 11 milijuna Kuna rezervacije za dionice.
Zašto ne pokupe ovih 17.000 komada po 450 Kuna od 10-og dioničara i riješe problem ?

Možda zato što to nisu rezervacije, nego posebne rezerve koje društvo mora imati unutar kapitala ako ima vlastite dionice… Tih 11 milijuna pokriva vlastite dionice koje društvo već posjeduje.
[/quote]

zašto bi uopće kupovalo svoje dionice sada? keš je zakon a trezor ima i:
a)pametnijeg posla sa kešom,
b)bolji trenutak za kupovinu vlastitih dionica kako bi ih dijelio managementu.

a kad je to bolji trenutak za kupnju vlastitih dionica?iduće godine kad budu po 800?šta misliš da će pasti na 300 kuna?tebe bi kostolany poslao u školu za optimiste……

a kad je to bolji trenutak za kupnju vlastitih dionica?iduće godine kad budu po 800?šta misliš da će pasti na 300 kuna?tebe bi kostolany poslao u školu za optimiste……

meni izgleda da si ti i magistrirao na istoj…?
[thumbsup]

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $24739 (DOWN 3300)
BPI Average of the T/C routes $14014 (DOWN 19)
BSI Average of the T/C routes $15125 (UP 87)
BHSI Average of the T/C routes $10070 (DOWN 47)

Rate($/Day) Change

već drugi dan tone….kad je BDI rastao, Atpl je padala…što će tek sada biti?!?! [cry]

moje poruke na forumu su izraz mog trenutnog mišljenja! nisu invest. savjeti nisu preporuke za ulaganje!

a sad cold turkey do ponedjeljka pa opet na lošu špricu zvanu zse.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Rate($/Day) Change

već drugi dan tone….kad je BDI rastao, Atpl je padala…što će tek sada biti?!?! [cry]
[/quote]

eto, probila je psihološku granicu od 500 kn. ovoliki pad bdi ne govori apsolutno ništa više nego da je danas malo brodova angažirano po niskoj cijeni.

sigurno kupujem ovu dionicu samo još ništa, tamo negdje možda početkom 2012, ne vjerujem da će probiti 600 kn, do tada skupljam pare… [thumbsup]

Tko ima sreću nije mu potreban razum, tko ima razum potrebna mu je sreća.

pa kažem vam kad roka vani rokamo i mi,kad oni vani rastu mi i dalje rokamo,a kad oni opet roknu mi ih opet vjerno pratimo…mučno je trgovanje na zse nekome tko nije insajder

Vidim da ima dosta promjena u TOP 10, što se dešava ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

uprava je odpustila 1890 dionica a njih su dobili neki clanovi uprave,tocnije njih 5
USKOKOVIĆ ŽELIMIR ,JERKOVIĆ ANTE ,VLADOVIĆ-RELJA DUŠKO ,LONZA VLAHO i jedan sto nije u top 10 IVICA ŠURKOVIĆ

http://aqua-art.org/news.php

New Report

Close