ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Situacija je dobra za sitan trade ali glede i unatoč porastu BDI strukturno gledano loše.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $28284 (UP 682)
BPI Average of the T/C routes $13736 (UP 122)
BSI Average of the T/C routes $14813 (UP 88)
BHSI Average of the T/C routes $10189 (UP 12)

The idea to buy and hold assets in bull markets, meaning basic portfolio philosophy should be to maintain assets that rise above your purchase price while cutting those that fall below. It’s harder than it seems: Our natural instinct is to respond in just the opposite fashion by keeping the losses and cashing in the gains.

To that end, buy and hold should not be confused with "buy and hope," an excuse to hold or — heaven forbid — add to losing positions in weak assets. Those losses are the market’s way of telling us that, at least for now, we’re on the wrong track. Why purposefully turn a small problem into a bigger one?

KAKO ŽIVOTNO!!!

Kolega jeste li dali dvojku gornjem tekstu koji samnom nema veze (copy -paste) jer neznate engleski pa ste zbog toga ljuti? Rješenje je školica. [lol]

Koja je granica do koje će odklizati ova dionica, 470, 450, 430, 400?

Tješi se da ispod jedne lipe ne može.

Gotovo je s skrivenim nalozma na asku, još ovaj koji je danas kupio po 490 već prodaje 50 komada na 498,99 i to je to.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Gotovo je s skrivenim nalozma na asku, još ovaj koji je danas kupio po 490 već prodaje 50 komada na 498,99 i to je to.

Dobro ti idu istrage. A da ti nisi Bajić? A sta ce mo sa zadnjom transakcijom 488,09???

Dobro ti idu istrage. A da ti nisi Bajić? A sta ce mo sa zadnjom transakcijom 488,09???
[/quote]

Najbolje da je čakamo na 390 sa 100 komada [shocked]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

[/quote]

[/quote]
Nastavi li ovako i niže! [rolleyes] [lol]

izgleda da se pajdo istresao-napokon,ili se to samo meni čini,nemam pojma ali sam nadokupio još 15 komada

[/quote]

[/quote]

Nije ti uopće loša ideja. Ako se skoro ne vrati iznad 500 i pukne 490, eto nama i tih cifri.

never surrender

cca 500 kn je jaka potpora…kad ona pukne… svi kupci na i oko 500kn postaju prodavaci
da se loris opet ne cudi ..MA TKO TO PRODAJE SAD OPET … [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close