ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

prodaju dionice a i ne znaju zašto ih prodaju…

Znaju zašto. Prodavaju da ne izgube još više…

najbolje se skroz povući sa kupnje ispod 300 kn, pa nek se ovaj što kontrolira spoust na te razine

najbolje se skroz povući sa kupnje ispod 300 kn, pa nek se ovaj što kontrolira spoust na te razine

To nema veze !!!!!

Na 300 Kuna će tjerati na 200 i sve tako dok ne naiđe na otpor, a u međuvremenu debelo podebljati broj dionica u svom portfelju.

Kupuje po 490 i odmah prodaje na 495 ili igra na jedan posto.

Međutim ovaj koji davi već mjesec dana ipak ima još 330 dionica na asku po 499,00, a bio sam uvjeren da ih ima manje od 300. Koliko sam uspio izračunati izašao je do sada s nekih 2500-3000 Komada, dovoljno da nevidimo u TOP 10 tko je .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

primjećuje se da veći igrači izlazi iz ATPL preko skrivenih naloga, a da puno "malih" od njih kupuje dionice ATPL….tipična distribucija

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Nemam nikakvog pametnog komentara osim – prestrašno!

Koja je granica do koje će odklizati ova dionica, 470, 450, 430, 400?

Ima li ovdje još među živima koji tehničar da nam objavi kakav graf?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

prodaju dionice a i ne znaju zašto ih prodaju…

Znaju zašto. Prodavaju da ne izgube još više…
[/quote]

Dok nisi prodao nisi izgubio ili dobio ništa. Čini mi se ATPL jako jeftina na tržišnoj cijeni od app.130 miljuna dolara, doduše to sam mislio i na 200 milja.

Cijena ispod 500kn zaista je sramotno niska…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Nemam nikakvog pametnog komentara osim – prestrašno!

Koja je granica do koje će odklizati ova dionica, 470, 450, 430, 400?

Ima li ovdje još među živima koji tehničar da nam objavi kakav graf?

Ma nemoj, sad bi svi grafove i targete. Pa pitajte kolegu kukumara i ostalu kompaniju, oni su vam stručnjaci za jeftino kupovanje, samo prate bdi futurese i odmah znaju kad će bdi i atpl rast!

Koliko se sjećam bilo je malo više tehničara koji su upozoravali da se ne kupuje po 7xx, pa onda nakon prvog pada da se vršila distribucija na 620-640 kuna, al isto se sjećam da ih nitko na ovom forumu nije shvaćao ozbiljno. Sjećam se da je kolega mrgud uspio spasit novce prodajom iznad 700 kuna, sad mu je sigurno drago radi toga. A svi su se sprdali kako nema šanse ispod 700, pa kako nema teorije ispod 600, pa kako će na 500 svi kupovat itd…

Sad je mnogima malo kasno, a ubuduće razmislite kad vam netko da besplatan dobronamjeran savjet koga ćete slušat. Uostalom, ima na ovom forumu i strašno dobrih komentara, samo kad većina sluša ono šta želi čut umjesto da uključi malo mozak.

Inače granica od 500 kuna je vrlo kritična iz više razloga i ako ona pukne moglo bi bit svašta. Iako je cijena za sadašnju situaciju i buduća predviđanja na tržištu prilično realna, to ne garantira da dionica ne može bit i jeftinija, a ni skuplja.

p.s. book nije i ne može bit pravo mjerilo vrijednosti jer je ova firma već pokazala ( i to više puta ) namjeru prodavat vlastite brodove čime direktno utječe na book. Šta je kriza dugotrajnija više će brodova prodavat kako bi izbjegli gubitke, a kao drugi razlog, šta je i dalje suvišak brodova u opticaju uz niske vozarine će i brodovima cijena bit manja. Prema tome book nije mjerilo.

never surrender

ma nije ako misliš kupiti, samo neka je još razbucaju, još malo pa će imati više keša na računu od prošlih godina nego šta će dionice vrijediti,

Vidim dosta ste složni da upravo sada je dobra prilika za prodaju [rolleyes]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Vidim dosta ste složni da upravo sada je dobra prilika za prodaju [rolleyes]

samo ti prodaj, ja ne prodajem prije 400 kn [thumbsup]

ma nije ako misliš kupiti, samo neka je još razbucaju, još malo pa će imati više keša na računu od prošlih godina nego šta će dionice vrijediti,

NIKKEI je pun takvih dionica posljednjih 15tak godina pa im bas ne ide najbolje

Ne dajte zlovencima more jer ode u 3pm: terminal, plinovod, petrokemija, janaf, polimeri, brodogradnja, poljoprivreda itd itd

New Report

Close