ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 22:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

BDI 1876 (UP 38)
Capesize Index 3270 (UP 85)
Panamax Index 1695 (UP 10)
Supramax Index 1408 (UP 7)
Handysize Index 685 (UP 2)

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $27602 (UP 1139)
BPI Average of the T/C routes $13614 (UP 80)
BSI Average of the T/C routes $14725 (UP 76)
BHSI Average of the T/C routes $10177 (UP 38)

opet, ponavljam, cape-ovi nemaju veze sa atpl, pa nema niti razloga da raste …. nažalost …

Zašto ATPL ne napuni trezor sa dionicama? Ne bih imao ništa protiv dividende u dionicama…a i cijena bi bila nešto viša?!

Malen ti je njihov trezor, ko kutija šibica, nemre tu stati više od jedne dionice formata A4. A što se cijene tiče to bu išlo samo dolje, polako ali sigurno, to ti je puka sirotinja, i ak mene pitaš bjež odavde čim prije. [shocked] [shocked] [shocked] [shocked] [shocked]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Još nekih 250 kom i ovaj davež po 500 je izašao.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Još par dana i osvanuti će naslov ..član Uprave prodao par tisuća dionica…trebalo mu je hitno…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

a kako ti znadeš da on nema toga još za iskrcat???

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

A onda?

Točan odgovor je...

šta kolektivna psihoza radi od ljudi? prodaju dionice a i ne znaju zašto ih prodaju..uopće za to nemaju razlog…

BCI …zašto toliki rast?

Kune nisu problem, kuna nema

okreni par stranica unazad,objesnio sam..

netko i kupuje 🙂 pa makar sutra još palo, a prodavaćemo za 5-6 godina, samo se nadam da će još mjesec-dva ostati na ovim razinama, ili još bolje, još nižim

New Report

Close