ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Slažem se da je +2500 za Capesize i +500 za Panamax dobar znak.

S druge strane ovi skriveni prodajni nalozi su loš znak.
Prvo x*5 dionica po 510kn (tu sam kupio),
pa x*95 dionica po 510kn.

Nije problem prodaja, već je kvaka u tome što nema ozbiljne kupnje na ZSE i to ne samo na ovoj dionici. Nitko ništa ne kupuje, samo fondovi brane (HT) ono što moraju radi izloženosti, a ulje na vatru dodao je i B.Bernanke izjavom da problemi u USA gospodarstvu nisu privremeni.

Zar nema nitko da skine ovih 950 komada ( skriveni nalog ) na 510 ??????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Najviše može biti 855 komada jer je prvih 95 već netko kupio.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

a to ti prodaješ? [lol]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

pa kaj bu sve propalo, takve tragičare možeš naći jedino u HR, pljuju i ne vjeruju u ono u što ulažu, zašto dionice ne rastu, zato što trenutno nikome nije u interesu, kad vas isisaju i bace na koljena e tad će rasti. sve se zna, tko što ima, koliko i kako treba. tako se naivnima i nesigurnima uzima novac. uostalom tko vas je tjerao na burzu, pa sad samo KUKULELE

Činjenica je da netko izlazi s 1000 komada danas, ako ne prođe možda nas nastavi daviti još danima, a svijet brunda o kataklizmi .

Već mjesec dana netko davi s prodajom i izlazi, ali nikako da vidimo iz TOP 10 tko i zašto ?

Međutim, ako izlazi na 510, onda bi sutra mogao i na 500 itd..dok ne izađe, pa nam ostaje čekati i čekati .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

BID sve skriveni

940 kom na 510
130 kom na 513,98
250 kom na 514,95
380 kom na 527,50

a, do 530 dobrih 2000 komada sve skupa s skrivenim ???????????????????????????????????????????????????

BID sve skriveni

940 kom na 510
130 kom na 513,98
250 kom na 514,95
380 kom na 527,50

a, do 530 dobrih 2000 komada sve skupa s skrivenim ???????????????????????????????????????????????????

valjda ASK kolega? [rolleyes]

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Evo konačno malo ohrabrenja, mogla bi dionica danas u blokadu, ako ipak ovisi o domaćim okolnostima.
Vaš link [shocked]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Evo konačno malo ohrabrenja, mogla bi dionica danas u blokadu, ako ipak ovisi o domaćim okolnostima.
Vaš link [shocked]

[lol] [lol] [thumbsup] [lol] [lol]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Loris kako si otkrio da 94H znači 940 komada?

Loris kako si otkrio da 94H znači 940 komada?

To može 100% znati samo ako su njegovi. Međutim, takvi nalozi na ZSE monitoru i većini gledalica imaju oznaku H uz količinu, što znači da su skriveni, ali ne znaš što je iza njih. Dakle taj 95H može imati od 96 (95+1 komad skriveni) komada do 950 komada pri čemu bi bilo pokazano samo 10% tj. 95 komada. U konretnom slučaju je veća količina, moguće čak i svih 950 komada jer je već prodano 3×95 komada, a nalog je i dalje tamo.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close