ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ništa ovdje ne pomaže, da BDI naraste +20%, vjerojatno bi ATPL pala za toliko!! [angry]

polako skupljat i ne prepuštat se emocijama

mi smo ipak zemlja slučaj

ništa ovdje ne pomaže, da BDI naraste +20%, vjerojatno bi ATPL pala za toliko!! [angry]

atpl prati gravitaciju. uskoro smo na donedavno nezamislivoj razini…

polako skupljat i ne prepuštat se emocijama
[/quote]

Previše njih skuplja od 500 do 530 i skupilo je do sada, a situacija je općenito upside down .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

loris @ aha poceo si kuzit stvari…platio clanarinu ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

a dečki da nema ovog hali gali bilo bi dosadno
jer tko dosad nije shvatio da je ovo postala kladionica (nažalost) taj je u problemu, istina volio bih da se dugoročno može računat na rast ne samo na atpl nego i na drugim dionicama ali bojim se da od toga ništa
ja samo znam da je meni atpl dobra i po 500 i 400 i 300 i 600 i 700 bitno je da se vrti a sutra je novi dan pa tko živ tko mrtav

mi smo ipak zemlja slučaj

loris @ aha poceo si kuzit stvari…platio clanarinu ?

Nije još, ali tijekom tjedna hoće.

[/quote]

350-400 kn?

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti investicijski savjet za ulaganje

[/quote]

350-400 kn?
[/quote]

Malo vjerojatno, ali nije nemoguće.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

[/quote]

350-400 kn?
[/quote]

klasa optimist

http://finance.yahoo.com/news/Oil-falls-to-near-83-on-apf-3873693624.html?x=0&sec=topStories&pos=main&asset=&ccode=

bar će jeftinije plovit pošto je dollar još tu negdje u sličnoj koleraciji sa €.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $24575 (UP 376)
BPI Average of the T/C routes $13195 (UP 92)
BSI Average of the T/C routes $14444 (UP 31)
BHSI Average of the T/C routes $10069 (UP 83)

[/quote]

350-400 kn?
[/quote]

klasa optimist
[/quote]
prije ce bit da ste vi koji ste nutra od 1000 kn …poceli ste tjesit jedni druge …ko ekipa na ingri
[undecid]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close