ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,31
4.590
97
47,10
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

BID / ASK = 1 /4,5 dugo nije bilo toliko interesa, ali uzalud vam trud drukeri, šlag sam ja pobrao jutros
[smiley]

šlag? pazi da nisi pobrao bikovo mlijeko! [rolleyes]

Trenutno ULPL u prednosti par lipa ispred ATPL kada je to bilo zadji puta(da ne računamo dividendu)

Neki dan i ja sam to nazvao teatar apsurda.

Quote Sakai "najvise pali svi osim ATPL"

Ovdje je previše napaćenog naroda….Uzimate im zadnje pare iz džepa…..to je tragedija…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ovdje je previše napaćenog naroda….Uzimate im zadnje pare iz džepa…..to je tragedija…

One što prodaju na ovim razinama uopće ne žalim, ni najmanje. Poznato je da se dionice kupuju od viška love, pa da moram prodavati radije bi prodao nekretninu ili auto, ali na ovu cijenu ići prodavati dionice ne čini mi se pametno.
Držim da su dionice svoj pad odradile, a tek sad sljedi spust nekretnina etc.

Baltic Exchange Dry Index TM 1462(UP 48)
Baltic Exchange Capesize Index TM 2220(UP 96)
Baltic Exchange Panamax Index TM 1609(UP 12)
Baltic Exchange Supramax Index TM 1338 (UP 20)
Baltic Exchange Handysize Index TM 648(UP 2)

Možeš li staviti u korelaciju kretanje cijene vozarina i cijene Atlantske plovidbe u zadnje dvije godine?

Better not be at all than not be noble

Evo ih opet majstori Morgan;
http://www.poslovni.hr/vijesti/jpmorgan-i-citigroup-srezali-prognoze-americkog-rasta-185055.aspx

ali BDI i dalje raste ;
Baltic Dry 1462.00 +3.40% 08/19
Baltic Capesize 2220.00 +4.52% 08/19
Baltic Panamax 1609.00 +0.75% 08/19

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Baltic Exchange Dry Index TM 1462(UP 48)
Baltic Exchange Capesize Index TM 2220(UP 96)
Baltic Exchange Panamax Index TM 1609(UP 12)
Baltic Exchange Supramax Index TM 1338 (UP 20)
Baltic Exchange Handysize Index TM 648(UP 2)

Možeš li staviti u korelaciju kretanje cijene vozarina i cijene Atlantske plovidbe u zadnje dvije godine?
[/quote]

Evo izvukao sam, ali na 3 godine ili preciznije nego 2 godine. Na 5 godina je nezgodno zbog napuhanih cijena BDI prije 5 godina. Međutim kada bi uzeli i tih 5 godina onda je cijena ATPL ispod prosjeka.

Na 3 godine ;
Rezultat 3:1 kao i danas, ali BDI stalno raste i raste !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

odluke GS kao u prijedlogu – znači dividenda = 0 kn

Vaš link

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

znači, nema dividende?!? [embarass] [angry]

@franjo26

Divedendu ATPL dijeli od dobiti iz redovnog poslovanja pošto je u toj stavci gubitak, dobro je da ne traže da im dokapitalizirate firmu.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/08/22/0243006.html?pos=n1

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

walter pretekao si me. baš mislio postat.

livin' from hand to poor mouth you an' me an' my secret south

New Report

Close