Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
Sad mi vi recite jesam li utopist ako razmišljam na način: danas ću odvojiti primjerice 20.000 kn na ATPL da bi to sutra (2015.g.) vrijedilo 50.000 kn.
Kolega brže bolje u prvu banku i promijenite sve u švicarce. 2015 ćete imati min 10 000 kuna, mislim nakon pada istog. Ako kupite Atlansku na računu će te 2015 imati svega par stotina kuna. Sretno. Imate sreću, ovaj savjet vam je besplatan. Ako kupite švicarce ne morate visjeti ovdje na forumu i gubiti vrijeme, što je još jedna prednost.
Čula sam da je na skupštini izglasana dividenda od 150 kuna, jel netko zna da li je to točno?
Čula sam da je na skupštini izglasana dividenda od 150 kuna, jel netko zna da li je to točno?
Istina ali samo za Vas
Hvala na odgovoru.
Postoji velika razlika između mene i nekolicine. Ja ne znam i znam da ne znam te me nije sram otvoreno pitati savjet.
Nekolicina, koliko ja vidim spominje nemale iznose, prepucavaju se i dozvoljavaju da konstrukciju prevlada destrukcija. Pristupio sam forumu prvenstveno da naučim, sad pitanje je tko i koliko želi podijeliti… 🙂
BDI sada raste, a cijena dionice ATPL usprkos tome lagano pada
uskoro bi BDI mogao opet okrenuti u crveni niz
nagradno pitanje: kako će se ponašati cijena dionice ATPL na burzi kad krene pad BDI-a? [rolleyes]
Nije dividenda nego socijalna pomoć po glavi dioničara. Ali što će Grofici ta sića. Ne mogu bilivit. [shocked]
Sad mi vi recite jesam li utopist ako razmišljam na način: danas ću odvojiti primjerice 20.000 kn na ATPL da bi to sutra (2015.g.) vrijedilo 50.000 kn.
Kolega brže bolje u prvu banku i promijenite sve u švicarce. 2015 ćete imati min 10 000 kuna, mislim nakon pada istog. Ako kupite Atlansku na računu će te 2015 imati svega par stotina kuna. Sretno. Imate sreću, ovaj savjet vam je besplatan. Ako kupite švicarce ne morate visjeti ovdje na forumu i gubiti vrijeme, što je još jedna prednost.
[/quote]
Vladimir 84, niste jedini što razmišljate na taj način, no malo ste prepesimistični, vjerujem da će taj target biti postignut puno prije, recimo u drugoj polovici 2013., jer će do tada bankrotirati trećina brodara, pa će oni što opstanu (a među njima je svakako ATPL) brati vrhnje.
BDI sada raste, a cijena dionice ATPL usprkos tome lagano pada
uskoro bi BDI mogao opet okrenuti u crveni niz
nagradno pitanje: kako će se ponašati cijena dionice ATPL na burzi kad krene pad BDI-a? [rolleyes]
up ! [lol]
Trenutno ULPL u prednosti par lipa ispred ATPL kada je to bilo zadji puta(da ne računamo dividendu)
mislim 2007 prije dokapitalizacije ULPL, bio je iznad 4000 kn.
BID / ASK = 1 /4,5 dugo nije bilo toliko interesa, ali uzalud vam trud drukeri, šlag sam ja pobrao jutros [smiley]