Uz dužno poštovanje prema svima, ali sve dionice čeka ovotjedni pad od daljnjih 15-20%.Bez ikakvih izuzetaka-i to je to. [angry]
atpl ide do 300
Uz dužno poštovanje prema svima, ali sve dionice čeka ovotjedni pad od daljnjih 15-20%.Bez ikakvih izuzetaka-i to je to. [angry]
ne ceka sve dionice taj pad. viro ce zavrsiti tjedan u plusu. to je moje misljenje.
Na ATPL danas izlazi netko veći i to je očito : Vjerojatno mu se učinilo da je neka druga dionica bolja prilika.
Za razliku od tvoje LKPC gdje je bio bijesni dokap po 850 Kuna i gdje će cijena dugo dugo visiti na tih 850 Kuna, ATPL ima čisti prostor ipred sebe [thumbsup]
[/quote]
Hi hi LKPC je pala 15 kuna od kada sam je ja kupio a tvoja ATPL 200 kuna od kada si ti ušao, stvarno mi je žao takvih kao ti.
A još kada znamo da AZ fond brani e to je onda prava stvar [thumbsup]
[/quote]
Sve super samo što u LKPC-e AZ fond ništa ne brani, ali RBA prodaje, bar tako kažu službeni podaci [lol]
najbolje da prodaju jos 4-5 brodova i isplate nam 300 kn dividende, a onda nek je hvataju na 300 kn veliki investitori :-).
Na ATPL danas izlazi netko veći i to je očito : Vjerojatno mu se učinilo da je neka druga dionica bolja prilika.
Za razliku od tvoje LKPC gdje je bio bijesni dokap po 850 Kuna i gdje će cijena dugo dugo visiti na tih 850 Kuna, ATPL ima čisti prostor ipred sebe [thumbsup]
[/quote]
Hi hi LKPC je pala 15 kuna od kada sam je ja kupio a tvoja ATPL 200 kuna od kada si ti ušao, stvarno mi je žao takvih kao ti.
A još kada znamo da AZ fond brani e to je onda prava stvar [thumbsup]
[/quote]
Sve super samo što u LKPC-e AZ fond ništa ne brani, ali RBA prodaje, bar tako kažu službeni podaci [lol]
[/quote]
Kolega vidjet će te novo stanje u top10 i sve će vam biti jasno vi onako uvijek sve kasno shvatite.
Kolega vidjet će te novo stanje u top10 i sve će vam biti jasno vi onako uvijek sve kasno shvatite.
Što kasno shvaćam ????
Da ste danas na ASKU u LKPC i na BIDU od ATPL ?
Vidim da se mačeta već nakrcao…..
Što kasno shvaćam ????
[/quote]
ATPL me uopće ne zanima prije 30 kuna po dionici po koliko su plaćali članovi uprave.
LKPC sam danas kupio 40 komada.
ATPL me uopće ne zanima prije 30 kuna po dionici po koliko su plaćali članovi uprave.
Da , mislite na one dionice ATPL iz 1999 godine ?
Milsim da veći problem ima LKPC jer neki dan je prodano brdo dionica po 400 Kuna ???? Možda zato LKPC ide prema 700 Kuna za sada ?
Za sada vam netko na LKPC brani cijenu, ali previše dionica je prodano po 400 i 850 Kuna, popusti će on, samo polako kao i ADPL. Bez njega bi bili već ispod 700 Kuna.
Nego onda najbolje i da HT čekate na 100 Kuna, a o ADRIS-u na 8 Kuna i ne govorim [lol]
Da , mislite na one dionice ATPL iz 1999 godine ?
Milsim da veći problem ima LKPC jer neki dan je prodano brdo dionica po 400 Kuna ???? Možda zato LKPC ide prema 700 Kuna za sada ?
Nego onda najbolje i da HT čekate na 100 Kuna, a o ADRIS-u na 8 Kuna i ne govorim [lol]
[/quote]
Ove druge dvije me zanimaju ali ATPL ne pogotovo dok je stanje sa vozarinama takvo kakvo je, i još imamo najavu da će biti i puno gore, radi se o kompaniji koja rasprodaje svoju imovinu i to prikazuje u izvješćima za razliku od LKPC koja se širi na burzi se kupuje budućnost koja je kod LKPC svijetla a kod ATPL je to tunel u kome se ne vidi prst pred nosom a o kraju i izlasku nitko još niti ne pomišlja još kada vidimo da se ATPL trži na znatno većim razinama od stranih brodara a LKPC na znantno nižim razinama od luka u Svijetu svakome normalnom je sve jasno a vi radite po svome a ja ću po svome.
Što kasno shvaćam ????
[/quote]
[/quote]
nisu samo članovi uprave. bilo je ponuđeno svim radnicima atpl.