ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uz dužno poštovanje prema svima, ali sve dionice čeka ovotjedni pad od daljnjih 15-20%.Bez ikakvih izuzetaka-i to je to. [angry]

Moji postovi nisu poziv na kupnju,prodaju ili bavljenje dionicama.

atpl ide do 300

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Uz dužno poštovanje prema svima, ali sve dionice čeka ovotjedni pad od daljnjih 15-20%.Bez ikakvih izuzetaka-i to je to. [angry]

ne ceka sve dionice taj pad. viro ce zavrsiti tjedan u plusu. to je moje misljenje.

Izabrali ste krivu dionicu

Na ATPL danas izlazi netko veći i to je očito : Vjerojatno mu se učinilo da je neka druga dionica bolja prilika.

Za razliku od tvoje LKPC gdje je bio bijesni dokap po 850 Kuna i gdje će cijena dugo dugo visiti na tih 850 Kuna, ATPL ima čisti prostor ipred sebe [thumbsup]
[/quote]
Hi hi LKPC je pala 15 kuna od kada sam je ja kupio a tvoja ATPL 200 kuna od kada si ti ušao, stvarno mi je žao takvih kao ti.

A još kada znamo da AZ fond brani e to je onda prava stvar [thumbsup]
[/quote]

Sve super samo što u LKPC-e AZ fond ništa ne brani, ali RBA prodaje, bar tako kažu službeni podaci [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

najbolje da prodaju jos 4-5 brodova i isplate nam 300 kn dividende, a onda nek je hvataju na 300 kn veliki investitori :-).

Izabrali ste krivu dionicu

Na ATPL danas izlazi netko veći i to je očito : Vjerojatno mu se učinilo da je neka druga dionica bolja prilika.

Za razliku od tvoje LKPC gdje je bio bijesni dokap po 850 Kuna i gdje će cijena dugo dugo visiti na tih 850 Kuna, ATPL ima čisti prostor ipred sebe [thumbsup]
[/quote]
Hi hi LKPC je pala 15 kuna od kada sam je ja kupio a tvoja ATPL 200 kuna od kada si ti ušao, stvarno mi je žao takvih kao ti.

A još kada znamo da AZ fond brani e to je onda prava stvar [thumbsup]
[/quote]

Sve super samo što u LKPC-e AZ fond ništa ne brani, ali RBA prodaje, bar tako kažu službeni podaci [lol]
[/quote]
Kolega vidjet će te novo stanje u top10 i sve će vam biti jasno vi onako uvijek sve kasno shvatite.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Kolega vidjet će te novo stanje u top10 i sve će vam biti jasno vi onako uvijek sve kasno shvatite.

Što kasno shvaćam ????

Da ste danas na ASKU u LKPC i na BIDU od ATPL ?

Vidim da se mačeta već nakrcao…..

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Što kasno shvaćam ????

[/quote]
ATPL me uopće ne zanima prije 30 kuna po dionici po koliko su plaćali članovi uprave.
LKPC sam danas kupio 40 komada.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

ne ceka sve dionice taj pad. viro ce zavrsiti tjedan u plusu. to je moje misljenje.
[/quote]
Dukat (LURA) ce takodjer zavrsiti u plusu. [smiley]

ATPL me uopće ne zanima prije 30 kuna po dionici po koliko su plaćali članovi uprave.

Da , mislite na one dionice ATPL iz 1999 godine ?

Milsim da veći problem ima LKPC jer neki dan je prodano brdo dionica po 400 Kuna ???? Možda zato LKPC ide prema 700 Kuna za sada ?
Za sada vam netko na LKPC brani cijenu, ali previše dionica je prodano po 400 i 850 Kuna, popusti će on, samo polako kao i ADPL. Bez njega bi bili već ispod 700 Kuna.

Nego onda najbolje i da HT čekate na 100 Kuna, a o ADRIS-u na 8 Kuna i ne govorim [lol]

Da , mislite na one dionice ATPL iz 1999 godine ?

Milsim da veći problem ima LKPC jer neki dan je prodano brdo dionica po 400 Kuna ???? Možda zato LKPC ide prema 700 Kuna za sada ?

Nego onda najbolje i da HT čekate na 100 Kuna, a o ADRIS-u na 8 Kuna i ne govorim [lol]
[/quote]
Ove druge dvije me zanimaju ali ATPL ne pogotovo dok je stanje sa vozarinama takvo kakvo je, i još imamo najavu da će biti i puno gore, radi se o kompaniji koja rasprodaje svoju imovinu i to prikazuje u izvješćima za razliku od LKPC koja se širi na burzi se kupuje budućnost koja je kod LKPC svijetla a kod ATPL je to tunel u kome se ne vidi prst pred nosom a o kraju i izlasku nitko još niti ne pomišlja još kada vidimo da se ATPL trži na znatno većim razinama od stranih brodara a LKPC na znantno nižim razinama od luka u Svijetu svakome normalnom je sve jasno a vi radite po svome a ja ću po svome.

Što kasno shvaćam ????

[/quote]
[/quote]

nisu samo članovi uprave. bilo je ponuđeno svim radnicima atpl.

New Report

Close