ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 17:16
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
21.266
434
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

nema nove recesije,ovo je samo plašenje da se ne bi prebrzo ekonomija svijeta zagrijala jer je ubačeno u sustav mnogo novca,kamate su na povjesno najnižim razinama..dakle strah je najveći investitorov neprijatelj…

Nema tu plašenja,nego je prevladao strah i sada nas čeka jedno volatilno razdoblje s negativnim predznakom.

bit će bolje................

ovo je bio jedini način da se obore cijene nafte i rasutih tereta jer cijene istih nisu napuhane na račun ponude i potražnje nego na osnovi špekulativnog djelovanja..u kome je strah neka prodaje-to svatko ima pravo,ja ću idućih dana nadokupiti još 30 ak komada…jer ne može se desiti da pri najnižim povjesnim kamatnim stopama amerika uđe opet u recesiju..amerika je u prvoj fazi konjukture,samo što će sdašnja konjuktura trajati duplo duže od prethodne i neće biti toliko izražena u rastu dionica kao prije,tržište je prenervozno reagiralo potpuno neopravdano jer ova panika nema nikakvo uporište u ekonomskim pokazateljima..zalihe rasutih tereta u svijetu su na niskim razinnama radi špekulativno nabijemnih cijena-sada kad se cijene malo ohlade-krenit će i veća potražnja za rasutim teretima…ja za brodare vidim svijetlu budućnost u narednim godinama-pogotovo na ovakvim cijenovnim razinama…ova panika je isto kao da vam ja kažem da je u grmu veliki vuk sa velim zubima-ispred grma su novci i nitko neće da ih uzme-osim onih koji znaju da u grmu uopće nema vuka….

neznam jel sam se zajebao al hvala prodavačima jutros,, ako nastavimo niže idemo još malo u mrežu ubacit :)) pa ćemo prodavat brodove za staro željezo ak niš drugo,, možda se nađe i nešto mesinga, aluminija na njima

Prava prodaja na asku ide od 575 Kune, sve ispod toga je lijepi nagovar na prodaju po bidu [rolleyes]

Zato vam je najbolje da prodate dokle uopće ima kupaca na bidu jer mogli bi doči novi kupci [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Nadam se da se ovaj potop neće desiti našim brodarima u ponedeljak [pray]

e moj Kike, da mi pratimo NYSE naša ATPL bi bila ugrubo oko 300kn

Samo prodajite, vaše dionice će biti u sigurnim rukama. Vaš link

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Ovo je cijena od 0,5 BV ????? Što se dešava ?

Jeli imaj jefinije na ZSE ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Pa ATPL ima najveći pad na CROBEX-u, a uz veliki promet [thumbsup]

Ovo je cijena od 0,5 BV ????? Što se dešava ?

Jeli imaj jefinije na ZSE ?

Izabrali ste krivu dionicu [lol]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

ovdje kao da se sve brodovlje potopilo

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Izabrali ste krivu dionicu

Na ATPL danas izlazi netko veći i to je očito : Vjerojatno mu se učinilo da je neka druga dionica bolja prilika.

Za razliku od tvoje LKPC gdje je bio bijesni dokap po 850 Kuna i gdje će cijena dugo dugo visiti na tih 850 Kuna, ATPL ima čisti prostor ipred sebe [thumbsup]

Izabrali ste krivu dionicu

Na ATPL danas izlazi netko veći i to je očito : Vjerojatno mu se učinilo da je neka druga dionica bolja prilika.

Za razliku od tvoje LKPC gdje je bio bijesni dokap po 850 Kuna i gdje će cijena dugo dugo visiti na tih 850 Kuna, ATPL ima čisti prostor ipred sebe [thumbsup]
[/quote]
Hi hi LKPC je pala 15 kuna od kada sam je ja kupio a tvoja ATPL 200 kuna od kada si ti ušao, stvarno mi je žao takvih kao ti.

A još kada znamo da AZ fond brani e to je onda prava stvar [thumbsup]

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

New Report

Close