ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 03:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
74.725
1,525
47,60
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

osobno ne vidim perspektivu u ovoj komp.,zato jer im je osnovna zarada od vozarina,a one su sve niže i niže,a tek kad ove jeseni ode svijet u novu recesiju,cijena ispod 300kn me nebi čudila…………..sretno

@loris

Kolega, zaista pričate puno, a iz vaših riječi ništa pametno. Postali ste malo žešći druker bez ikakvih suvislih argumenata. Bilo je takvih kao vi kolko hoćete tamo na 900, 800, 700 kuna. A sad se nijedan ne javlja. Ugodan vikend.

Evo idemo ponovo ;
GRUPA
ATPL ima veću dobit 500%
ATPL ima 31% manjih troškova poslovanja
ATPL ima jako nisku cijenu dionice prema ;
ATPL ima odlične fundamente ( EBITDA čak 44%, BV 0,62 )
ATPL ima još bolje TA oscilatore ( sve je super )

Sada napišite vi nešto pametno na ove moje gluposti ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Jedostavno, brodari su pušioničarski biznis u svjetskim okvirima zbog previše brodova. Padne li DJI ispod 12.000 i DAX ispod 7.000, a trend je takav, ode i Crobex ispod 1.600 brzopotezno. Ima Adris još bolje fundamente, može podijeliti do sada neviđenu dividendu pa tavori i čmari i neće uzbrdo jer je to pušioničarski biznis u hrvatskim okvirima (ljudi se ostavljaju pušenja, kupuju sve jeftinije cigarete i sl.).
(U.S. stocks fell five straight days, driving the Standard & Poor’s 500 Index to its biggest weekly loss in a year, as lawmakers’ failure to agree on raising the federal government’s debt limit brought the nation to the brink of default.)
Ima jedna strašna činjenica na ZSE, a to je da je u igri premalo svježe love (stranaca nema, država isisava mirovince) i previše špekulanata je izgubilo novce te su odustali do daljnjega barkati po močvari. Stoga je, dragi moj loris, zaludu govoriti da je neka dionica niska, fundamenti ovakvi ili onakvi. Samo špekulacija pokreće dionicu, a kod ATPL ne vidim ništa što bi špekulaciju potaklo.

koliko god malo novaca ulagači u RH imali mislim da je iluzorno očekivati nižu cijenu od ovih 600 tinjak kuna…ne zaboravite na vrijednost imovine kako ove koju trenutno posjeduje tako i na onu koja će se pridodati u slijedećih 18 mjeseci…dolazi 7 brodova vrijednosti 280 mil.$ od čega je već plaćeno 105 mil.$ uz to u roku 2 godine moguće je očekivati i završetak gradnje poslovno stambene zgrade koja će donijeti novu vrijednost jer tu se ne može "popušiti"
sve u svemu biti će to imovina vrijednija od pola milijarde $ i sad neki misle da će se to tržiti za isto toliko kuna…čisto sumnjam
ovo je firma sa dobrom budućnošću koliko god to sada nekima nije jasno…cijena je takva da će pametni i strpljivi lagano akumulirati…

Sjetite se velikog potopa,a gle evo uspjeli smo jednu ATPL SVESTI NA SIROTINJSKE GRANE.U vrijeme iza velikog potopa donesla je lijepih novaca,a ovaj puta se nadam još više.Znači skok joj je bio sa 500 tinjak kuna na 1300 a sljedeći skok——–??????????????????—iskreno se nadam puno više.

peyo

Slažem se da se ATPL trenutno može akumulirati ako se želi ali na duži rok…
Svi koji danas budu kupovali i koji očekuju brzu zaradu mogli bi se neugodno iznenaditi…

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Sjetite se velikog potopa,a gle evo uspjeli smo jednu ATPL SVESTI NA SIROTINJSKE GRANE.U vrijeme iza velikog potopa donesla je lijepih novaca,a ovaj puta se nadam još više.Znači skok joj je bio sa 500 tinjak kuna na 1300 a sljedeći skok——–??????????????????—iskreno se nadam puno više.

daj mi samo kaži tko će to dignuti cijenu?

daj mi samo kaži tko će to dignuti cijenu?
[/quote]

Zar ovoga shvaćaš ozbiljno?

kakva je to tragedija od burze, jedan hoštapler stavi nalog soma kom.i hebe sve u zdrav mozak, a nema drugog hoštaplera da mu priljepi šamarčinu. nema tu kruha dok god ne otjeraju nas sve male iz ove dionice

trend brodara je negativan, a protiv trenda se ne trguje

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju

baš tako…
pa taj pomete čitav bid, i još mu nije ni dosta, a na bidu nema nijedan skriveni nalog!?!?

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Jedostavno, brodari su pušioničarski biznis u svjetskim okvirima zbog previše brodova. Padne li DJI ispod 12.000 i DAX ispod 7.000, a trend je takav, ode i Crobex ispod 1.600 brzopotezno. Ima Adris još bolje fundamente, može podijeliti do sada neviđenu dividendu pa tavori i čmari i neće uzbrdo jer je to pušioničarski biznis u hrvatskim okvirima (ljudi se ostavljaju pušenja, kupuju sve jeftinije cigarete i sl.).
(U.S. stocks fell five straight days, driving the Standard & Poor’s 500 Index to its biggest weekly loss in a year, as lawmakers’ failure to agree on raising the federal government’s debt limit brought the nation to the brink of default.)
Ima jedna strašna činjenica na ZSE, a to je da je u igri premalo svježe love (stranaca nema, država isisava mirovince) i previše špekulanata je izgubilo novce te su odustali do daljnjega barkati po močvari. Stoga je, dragi moj loris, zaludu govoriti da je neka dionica niska, fundamenti ovakvi ili onakvi. Samo špekulacija pokreće dionicu, a kod ATPL ne vidim ništa što bi špekulaciju potaklo.

nebi se cudio da nakraju i bude cjena blizu vladovog targeta ,cak je i najavio vremensko razdoblje kraj 2011-2012 ,sretno imaocima

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close