Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 74.725 | 1,525 | 47,60 | 49,50 | 0,00% |
Evo malo ATPL sa tehničke strane.
Kako god bilo, po meni je ovo sad za skupljanje.
Vidim dva scenarija.
1) Panika u padu do 550-560 … odbijanje prema 620….
2) Odmah odbijanje prema 650.
Kad izgleda najgore, onda se kupuje. Šta ne?
[thumbsup]
nemoj se ljutiti al tebi je od 650 za skupljanje [wink]
zona u kojoj bih ja kupovao atpl je od 600-570…
evo graf prije 4 mjeseca
Ovaj graf nije savjet niti na kupnju niti na prodaju niti na bavljenje dionicama
http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3558.aspx#post1152135
Ovo je odležalo ravnu godinicu [thumbsup]
Ovaj komentar kolege Rankusa sam spremio za neka dolazeća vremena a napisan je u Srpnju 2010 godine. Komentirao je kupovinu dionica ATPL.
Vrijeme će pokazati kao i uvijek… tko sada čeka, žalit će kasnije 🙂
Unquote
http://rs.seebiz.eu/erste-akumulirati-dionice-atlantske-plovidbe-ciljana-cijena-788-kuna/ar-1777/
evo malo podsjetnik iz travnja ove godine… [rolleyes] sad cekamo preporuka -prodati, odnosno signal za kupnju [wink]
Ovaj komentar kolege Rankusa sam spremio za neka dolazeća vremena a napisan je u Srpnju 2010 godine. Komentirao je kupovinu dionica ATPL.
Unquote
Definiraj "kasnije". Može značiti i 5 godina… 🙂
Unquote
stavljen je smile na kraju 🙂
Evo malo ATPL sa tehničke strane.
Kako god bilo, po meni je ovo sad za skupljanje.
Vidim dva scenarija.
1) Panika u padu do 550-560 … odbijanje prema 620….
2) Odmah odbijanje prema 650.
Kad izgleda najgore, onda se kupuje. Šta ne?
[thumbsup]
nemoj se ljutiti al tebi je od 650 za skupljanje [wink]
zona u kojoj bih ja kupovao atpl je od 600-570…
[/quote]
Sve pet,
istina je da je moj signal izašao na 645 i da sam tad rekao da treba počet skupljat.
Poanta sistema je da odredimo točku kada počinje "napinjanje" cijene.
Dno je naravno nemoguće odrediti, ali od početka "napinjanja" treba bit na bidu
i imat neki plan, odnosno projekciju maksimalnog pada i prema tome rasporedit naloge.
Pa valjda se to podrazumijeva, da je jasno svima koji čitaju forum.
Dakle 645 počinje oversold, zamisliš maksimalni pad od 100 kuna u jednom naletu,
to je oko 550. Pripremiš se da ćeš većinu kupovat pri dnu tog raspona.
Svi znamo da je ključ uspjeha trejdanja upravo u distribuciji naloga u zoni oversolda,
a ne samo određivanje područja oversolda ili overboughta .. šta ne?
Vrlo je važno koju ćeš količinu kupiti po 645, ako ćeš uopće kupiti išta istog trena kad ti izađe signal,
a koju ćeš količinu kupiti kada cijena uđe “dublje” u zonu oversolda….
I tak…
I tak…
A jel ti išta radiš u životu osim buljenja u ovo kriminalno smeće. Dečki sa Knežije su amateri prema ovima. Al ekipa je educirana za ovaj posao, javljaju se kad treba novi nickovi sa buy i strong hold sugestijama. Sad i ti sa školom skupljanja u rasponu od sto kuna. Ima ona pjesma dabogda vas voda odnijela, ne može se reći ništa drugo. I na kraju Atlanska ne zaslužuje drugo nego bankrot, i to im od rca želim.
Po ovoj cijeni dionice (nešto iznad 100 USD) vrijednost atpl je kojih 150milijuna USD.
Dajem 2 x 50 kn novčanice, nove, za jednu novčanicu od 200 kn, rabljenu.
No comment
A jel ti išta radiš u životu osim buljenja u ovo kriminalno smeće. Dečki sa Knežije su amateri prema ovima. Al ekipa je educirana za ovaj posao, javljaju se kad treba novi nickovi sa buy i strong hold sugestijama. Sad i ti sa školom skupljanja u rasponu od sto kuna. Ima ona pjesma dabogda vas voda odnijela, ne može se reći ništa drugo. I na kraju Atlanska ne zaslužuje drugo nego bankrot, i to im od rca želim.
[/quote]
Malo prije sam "isprovocirao" radi provjere bid i ask i stavrno si u pravu, i tu su ova smeća od automatskog trejderskog programa .