ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad se uzme lova na računu i vlastiti udio u financiranju novogradnji (100 miljuna dolara) dobije se cca. 120 dolara po dionici, pa ovo strašno podsjeća na Adris kad je bio ispod 150 kuna a istovremeno je imao toliko keša po dionici. Samo nek oni prodaju teškaše i akumuliraju brojke na računu i sve će bit ok, a uostalom već 29. srpnja sa FI 1H dolaze vedriji dani.

kad se uzme lova na računu i vlastiti udio u financiranju novogradnji (100 miljuna dolara) dobije se cca. 120 dolara po dionici, pa ovo strašno podsjeća na Adris kad je bio ispod 150 kuna a istovremeno je imao toliko keša po dionici. Samo nek oni prodaju teškaše i akumuliraju brojke na računu i sve će bit ok, a uostalom već 29. srpnja sa FI 1H dolaze vedriji dani.

Pa koliko je to u kunama …manje nego sada…Znamo mi da dolaze bolji dani, ali za mi je ulaska iznad 900 a vidi sada …mukti…

@zmanojlo, pa gardist je dobro napisao da udio u financiranju novogradnji i keš na računu daju nekih 120 dolara po dionici. Ti mislis da trenutno ploveća flota atlantske (cca 16 brodova) hoteli, zgrade i turistička agencija, know how – ništa ne vrijede? Ja osobno Atpl trenutno vrednujem cca 960 kn po dionici uzimajući u obzir poplavu novogradnji na tržištu. Da toga nema, ni 1400 kn ne bi bilo puno. Doći će bolji dani…

već sutra?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

cca. 2 godine, kada se u svijetu flota smanji, odnosno dosta strih brodova "sreže" u staro željezo.

And God says let there be light and be light, and it was good...

mogli bi se lako kinezi popeti na prvog teškaša već u listopadu [proud]

639 kuna. I opet ovaj šaljivdžija na deset lipa sa 4500 komada…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Sasvim je sigurno da će cijena ispod 600kn, po mojoj procjeni prije 580kn se i ne isplati kupovati gledajući TA.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Po mojoj procjeni ne siplati se prema TA , Msi, SBI, TKČ, ostalim analizama kupovat iznad 357, 63 .

Obožavam ovakve postove

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/U-Splitsku-banku-prebaceno-10-78-posto-dionica-Atlantske-plovidbe

halfte trinken, halfte Šarcu geben

t

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

ATPL jedna je zaista zanimljiva dionica moram priznati. Nažalost zbog stanja tržišta i perspektive sektora, teško je signalizirati što bi moglo biti breakthrough za ATPL.

Konsolidacija društva – odvojiti brodarski sektor od turizma i avioprijevozništva prvi je korak kod rezanja troškova i ograničavanje nepotrebnih investicija u smislu daljnjeg investiranja u nešto što dugoročno nema veliki povrat i ne donosi klasičan profit – već služi za osvajanje tržišta.

Sto očekivati dalje?! Nemam pojma. Nadam se da će se sektor oporaviti kao i ATPL.

Autor ne posjeduje dionice ATPL, niti je ovo nagovor na kupnju/prodaju dionica.

All money is a matter of belief

New Report

Close