ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nazalost situacija sa vozarinama je takva kakva je a ono sto je najgore nevidi se trend preokreta na neki srednjorocni period

ja i ono malo što sam u petak kupio jučer prodao i sve to ulupao u ADPL, i ode na moreno

Problem je ask odnosno prvi nalozi koji ukupno broje gotovo 500 komada, ali su skriveni .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Problem je ask odnosno prvi nalozi koji ukupno broje gotovo 500 komada, ali su skriveni .

nije problem ask, dapace.bez brige,prati se to.
[thumbsup]

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

mislim da vrijedi oko 100
kuna

a jeste narikače babe,,za poluditi,

dečki su dali članak u novine da je sad vrijeme za skupljanje, atpl..i tu se digla malo trgovina čak smo poletjeli do 730

izašli van ko je mislio a oni odradili fiktivne po meni neke transakcije…tako da bude i volumena

a kaj će drugo nego maknut se s kupnje i ostaviti nas male da se koljemo,i tu se čudimo…

pa jer još nekom nije jasn o na ovoj burzi, da ako sve brodarske dionice idu mjesec dana gore naše mogu tonuti i obrnuto,,,sve do onog trenutka kad dečki izračunaju koliko će moći prodati po kojim cijenama i koliko zaraditi jer ipak fondovi moraju biti u plusu..

i to je to

prešao je polugodišnji izvješataj i sa više nikom nije bitno koliko košta perjanica,,,

neznam , valjda da svaki dan pišu se takvi postovi još nekom ne bi bilo jasno…kako sve to tu kod nas funckionira

sa manjom svotom novaca utječeš na cijene dionica i do 20%

a ovi je mogu spustiti ako sad baš hoće i na 10 kuna,,,i nitko im se nebi suprotstavio

vjerovatno netko iz uprave prodaje jer mora kupiti jahtu pa se tuče po sirotinji ha ha…ffa leveli su u plusu bdi ide prema gore..a ovo je nečija interna stvar izgleda-dogovor..

mora bdi još dosta gore da opravda i sadašnju cijenu. sve ostalo je špekulacija [smiley]..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

vjerovatno netko iz uprave prodaje jer mora kupiti jahtu pa se tuče po sirotinji ha ha…ffa leveli su u plusu bdi ide prema gore..a ovo je nečija interna stvar izgleda-dogovor..

Stari lisci iz Uprave su prodavali na znatno višim razinama (iznad 2000) i vjerujem da ovih dana jeftino kupuju (preko skrbničkih računa).

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $13995 (UP 409)
BPI Average of the T/C routes $12994 (UP 250)
BSI Average of the T/C routes $13443 (DOWN 67)
BHSI Average of the T/C routes $10422 (DOWN 68)

kojih bolesnika ima na ovom forumu,, smotko baci BDI i oni uvale 1 :))) jaoooo

pa ajde više to zrokajte na 200-300 kn da još podebljamo poziciju,

ma neka je zrokaju na 100 kuna odmah kupit ću 10 000 komada…

New Report

Close