Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,31 | 4.590 | 97 | 47,10 | 48,20 | -0,42% |
A lijepo sam govorio na 702kn da je puko klinček! Svejedno uskoro vraćam prodane pozicije jer ni odbijanac od ove točke me ne bi iznenadio iako mi je 620kn odavno zvonilo u ušima, al vjerujem ništa od toga.
ne zuri sa kupnjom…erste ima jos toga za istrest…takodjer stanje u brodarstvu jako lose ….polako
A lijepo sam govorio na 702kn da je puko klinček! Svejedno uskoro vraćam prodane pozicije jer ni odbijanac od ove točke me ne bi iznenadio iako mi je 620kn odavno zvonilo u ušima, al vjerujem ništa od toga.
trenutna cijena je 686. ako si i prodao na točno 702, i želiš ponovo ući na ovoj točki ući ćeš 2% jeftinije. kad dodaš proviziju brokeru, čovječe, napravio si posao stoljeća – možeš mirno na Bahame sa zaradom u padu [bye]
Prvi korak do marine…krenulo je napokon…
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10120 (UP 294)
BPI Average of the T/C routes $15344 (DOWN 308)
BSI Average of the T/C routes $13792 (DOWN 17)
BHSI Average of the T/C routes $10901 (DOWN 25)
Smootko, dali je izrazito nizak BDI razlog prevelike ponude brodova na tržištu ili nešto drugo?
Smootko, dali je izrazito nizak BDI razlog prevelike ponude brodova na tržištu ili nešto drugo?
Raste i volumen trgovine i ponuda brodova, ali ponuda je narasla više od potražnje.
Evo i slike da uštedim 1000 riječi.
Poanta slike: crvena linija je iznad zelene -> oversupply
Treba nagovoriti crvenu da uspori i da se vrati na zelenu, a idealno ispod nje. Eto, pa ako ima neki Dr. Dolittle što zna komunicirat sa linijama.. možda se može riješiti i photoshopom, poznato je da taj radi čuda 🙂
U slučaju da ‘prodaju tešake imati će na računu app. 70-75 dolara po dionici, pa nek sad netko kaže da je dionica skupa.
Obzirom na tu činjenicu ATPL će u 2012 imati slatke brige, jer će na tržištu biti masa jeftinih brodova na second hand marketu pa će biti u prilici birati. Problem su niske vozarine, a mogu biti i niže.
Inverter, gdje se Erste iskrcava? Na Atlantskoj ? Zašto? Pa, su baš oni predlagali akumulirati ovu dionicu,
znači lažu javno?
Inverter, gdje se Erste iskrcava? Na Atlantskoj ? Zašto? Pa, su baš oni predlagali akumulirati ovu dionicu,
znači lažu javno?
Erste: "Akumulirati" dionice Atlantske plovidbe, ciljana cijena 788 kuna
http://hr.seebiz.eu/burze/erste-akumulirati-dionice-atlantske-plovidbe-ciljana-cijena-788-kuna/ar-1777/
znači lažu javno?
Naravno da lažu!
znači lažu javno?
samo pratit i kupovati po njihovim preporukama i uspjeh zagarantiran [bye] [bye] [bye]
http://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=9374
znači lažu javno?
samo pratit i kupovati po njihovim preporukama i uspjeh zagarantiran [bye] [bye] [bye]
http://www.kapital-plus.net/index.php?Vijesti&prikaz=vijest&id=9374
[/quote]
—našli ste uspoređivati 2008 i 2011.god…