ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:58
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
47,37
900
19
47,30
48,20
-0,42%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Panamax Gloria 81000 dwt, građen 2011. t/c na 3 godine za vozarinu od 15250, to je vrlo znakovito, vjerujem da se brodar time štiti od većih gubitaka

Evo jedan manje [smiley]

http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&cd=6&ved=0CEUQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.mindanaoexaminer.com%2Fnews.php%3Fnews_id%3D20110512093957&ei=YMH3Tf-IH4fo-gbVz_2BCw&usg=AFQjCNG6M_4fu2ee4TygWsifvRdS1bWNPQ

By,by atlanska, nemam više živaca …

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $8842 (UP 264)
BPI Average of the T/C routes $15867 (UP 24)
BSI Average of the T/C routes $13840 (DOWN 72)
BHSI Average of the T/C routes $10961 (DOWN 54)

By,by atlanska, nemam više živaca …

treba imat strpljena za burzi inače nema ništa od toga,ja garantiram da za 2 godine imaš prinos od 20% minimalno +dividende koje će se dijeliti,meni se nigdje ne žuri idem malo na more
¨¨novac radi za mene ne ja za njega¨¨

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Pod točkom 3.desno piše….Prikupljati dionice Atlantske plovidbe …….. / ne prodavati , prikupljati!/

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Pod točkom 3.desno piše….Prikupljati dionice Atlantske plovidbe …….. / ne prodavati , prikupljati!/

stavi se na kupnju..pa nek ti iskrcaju ,mozes mislit kako djele besplatne savjete … [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovdje upišite svoj komentar…

Georg, 15.06.2011. u 21:46

Panamax Gloria 81000 dwt, građen 2011. t/c na 3 godine za vozarinu od 15250, to je vrlo znakovito, vjerujem da se brodar time štiti od većih gubitaka

Evo jedan manje [smiley]

Kolega,

da ste upotrijebili sedlića umjesto smajlića onda bi komentar bio na mjestu. Ne treba se radovati tuđoj nesreći ni kad ti to ide u prilog.
Pozdrav!

Ovdje upišite svoj komentar…
kuster15, 15.06.2011. u 22:43

Evo jedan manje [smiley]

Kolega,

da ste upotrijebili sedlića umjesto smajlića onda bi komentar bio na mjestu. Ne treba se radovati tuđoj nesreći ni kad ti to ide u prilog.
Pozdrav!
[/quote]

Kolega krivo ste me shvatili ne radujem se tuđoj nesreći…

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $9826 (UP 984)
BPI Average of the T/C routes $15652 (DOWN 215)
BSI Average of the T/C routes $13809 (DOWN 31)
BHSI Average of the T/C routes $10926 (DOWN 35)

smutko, ni pad indeksa nije novost. novost je kad je rast… nije novost kad pas ugrize čovjeka, neko čovjek psa.
čini se da će se ovdje tek početi nešto pisati kad se najavi zatvaranje teme, prodaja i zadnjeg broda, pad dionice ispod svake cijene i preuzimanje…

A lijepo sam govorio na 702kn da je puko klinček! Svejedno uskoro vraćam prodane pozicije jer ni odbijanac od ove točke me ne bi iznenadio iako mi je 620kn odavno zvonilo u ušima, al vjerujem ništa od toga.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

smutko, ni pad indeksa nije novost. novost je kad je rast… nije novost kad pas ugrize čovjeka, neko čovjek psa.
čini se da će se ovdje tek početi nešto pisati kad se najavi zatvaranje teme, prodaja i zadnjeg broda, pad dionice ispod svake cijene i preuzimanje…

Promet na ZSE jedva preko 12 miljuna, a ATPL sa manje od pola miljuna kuna prometa u top five po likvidnsoti na burzi. To sve govori. Jedino neki jači IPO (primjerice HEP) može malo razdrmati ovu učmalost al do tada će još puno vode Savom proteći.

New Report

Close