Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Capesize 10.937 dollar (- 6,8 prosent)
Panamax 14.536 dollar (+ 1,1 prosent)
Handysize 11.239 dollar (- 0,5 prosent)
Supramax: 14.608 dollar (- 1,9 prosent)
Sa svime se slažem. Meni bi odgovaralo čak i da postave na 3.000 Kn …
[/quote]
Pa da budemo barem ravnopravni sa INOM i 3200 bi bila fer cijena. Neka se svi postave trajne naloge na 3200 pa da vidimo tko to trguje i tko ovo kolo vodi, i tko ovdje dezinformira i vuče za nos naivne raznim pokazateljima. Ma nema ovo veze sa vezom, nit je ovo burza nit vonja na burzu. Amen.
http://www.poslovni.hr/vijesti/brodovi-za-rasuti-teret-prilika-za-hrvatsku-180866.aspx
Lijepa analiza potkrijepljena brojkama!
Jel postoji mogućnost malko ozbiljnijeg pisanja na ovom forumu?!
Čak se piše na čini mi se češkom?Stalno lete natpisi ide gore,oće, sipaju se podaci TA iz kristalnih kugli….dokle ovako, malko je već postala ućmala atmosfera!?
Jel stvarno netko očekuje ATPL na 1000-1500 kn(smijehove gore navedene ne spominjem)!
Stalno netko šalje zahtjev za prijateljstvom-ma u vražju mater, netreba mi prijatelj već neki cijenjeni kolega(srećom ostalo vas još malo,pa se ima što pročitat!) uz čiji post ću popit šalicu kave!
Što se to desilo na temi ATPL?!
Podsjećam….dok je bila na 5xx nigdje nikog, 3 posta u tjedan dana!?
Poštovanje……
Sutra bi IGH mogao u blokadu, mislim pozitivnu naravno. Da Atlanskoj pregore dva slova na na upravnoj zgradi pala bi 20%. [tongue]
http://www.poslovni.hr/vijesti/brodovi-za-rasuti-teret-prilika-za-hrvatsku-180866.aspx
Lijepa analiza potkrijepljena brojkama!
Jel postoji mogućnost malko ozbiljnijeg pisanja na ovom forumu?!
Čak se piše na čini mi se češkom?Stalno lete natpisi ide gore,oće, sipaju se podaci TA iz kristalnih kugli….dokle ovako, malko je već postala ućmala atmosfera!?
Jel stvarno netko očekuje ATPL na 1000-1500 kn(smijehove gore navedene ne spominjem)!
Stalno netko šalje zahtjev za prijateljstvom-ma u vražju mater, netreba mi prijatelj već neki cijenjeni kolega(srećom ostalo vas još malo,pa se ima što pročitat!) uz čiji post ću popit šalicu kave!
Što se to desilo na temi ATPL?!
Podsjećam….dok je bila na 5xx nigdje nikog, 3 posta u tjedan dana!?
Poštovanje……
prijatelju manje živciranja [smiley],evo još malo o brojkama,šta se tiče rezališta u prvih 5mjeseci završilo je više brodova nego u cijeloj 2010g.,30 panamaxa vs 8 u 2010.,duplo više capesize-a..
Vaš link
Sutra bi IGH mogao u blokadu, mislim pozitivnu naravno. Da Atlanskoj pregore dva slova na na upravnoj zgradi pala bi 20%. [tongue]
Kormilar,uskoro če im prijatelja deportirati u Remetinac pa možda onda Jure sklopi koji poslić [smiley]
RHINO 3,ja očekujem ATPL na 1500,uopče mi nije smiješna ta cijena,dapače kad gledam IGH koji je trenutno na 1700 umirem od smijeha,znate li koliko su oni zaradili prošle godine 8 milijuna kuna?
ATPL je za njih svemirski brod…
Kormilar,uskoro če im prijatelja deportirati u Remetinac pa možda onda Jure sklopi koji poslić [smiley]
RHINO 3,ja očekujem ATPL na 1500,uopče mi nije smiješna ta cijena,dapače kad gledam IGH koji je trenutno na 1700 umirem od smijeha,znate li koliko su oni zaradili prošle godine 8 milijuna kuna?
[/quote]
–tko to onda neda cijeni dionice gore?
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10181 (DOWN 756)
BPI Average of the T/C routes $14901 (UP 365)
BSI Average of the T/C routes $14310 (DOWN 298)
BHSI Average of the T/C routes $11174 (DOWN 65)
[/quote]
Ha ha ha super post 🙂
–tko to onda neda cijeni dionice gore?
vani na brodarima raspad sistema
I kakve veze ima jedno sa drugim?