ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 15:40
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

GO….GO….GO

Razloga ima koliko hoćeš, meni je svejedno koji je razlog ovakvog ponašanja dionice, samo neka potraje i razlog i rast. :):)

Dobro je ovo danas…i JDPL… e sad šta je, vrag će ga znati…Ja mislim da se ulazi prije objave o završetku pregovora koji je izgledan..

Dobro je ovo danas…i JDPL… e sad šta je, vrag će ga znati…Ja mislim da se ulazi prije objave o završetku pregovora koji je izgledan..

Bolje rečeno napucavaju sa sitnim prometima gore da mogu iskrcavati.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

Mudro, mudro, blizu istine!!! Možda su im smjene na brodovima i oni koji dolaze doma puni love kupuju dionice i tako eto u krug. Ide ovo na 900, dividenda će biti ogromna, ko nikad dosada.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1
ok..bureci se daju uzimati , ali dok se ovi na pomaknu nista od rasta

Zemo, šta’s ono maločas jutros rek’o? [lol]

http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Mudro, mudro, blizu istine!!! Možda su im smjene na brodovima i oni koji dolaze doma puni love kupuju dionice i tako eto u krug. Ide ovo na 900, dividenda će biti ogromna, ko nikad dosada.
[/quote]

Kolega pa kolika će biti sve se više šuška i kad će taj poziv na skupštinu već je trebao biti, valjda dok se gospari ne nakrcaju. Danas milja 🙂

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

možda i trezor kupuje, povlači novac da što manje dividende da :-))
a bogme i da se nabije cijena potencijalnim istresivačima.
ma igre bez granica :-)))

[/quote]
[/quote]

na netreba dividenda, nek oni posluju pozitivno i neka cijena dionice raste,, i tako će pasti za iznos dividende, pa mi je svejedno prodao na div day ili primio dividendu

i ovdje se nešto poćelo događati….
danas nitko nije izbacio bdi (smootko , gdje si ?)
da li je ovo početak jednog bljeska prema gore ?!

Jučer je bio Memorial Day pa se nisam sjetio.

Smootko, šta ima nova ovdje?

Nije mi baš u fokusu, ali čini mi se da je još uvijek riječ o vježbi, no FI za Q2 bi trebao neloše izgledati, pa su moguće pripreme već u tijeku. No, s druge strane, moguće da je i priprema za short selling. Tako puno mogućnosti…

ok..bureci se daju uzimati , ali dok se ovi na pomaknu nista od rasta

Zemo, šta’s ono maločas jutros rek’o? [lol]

[/quote]

Opa kakav skok brodara, baš me zanima kako će biti na našoj burzi sutra, možda odemo preko 75x, šta mislite kolege?

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Sutra možda ne , ali uskoro sigurno i to
preko 800 . [thumbsup]

New Report

Close