ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
49,00
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo i upitnika

http://www.zse.hr/default.aspx?id=35908

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Bogme neki koji su ovdje drukali da ATPL ide na 600,500,450 su gori od ovih što svako malo predviđaju smak svijeta nikako da pogode…zato ljudi kupite ne budite pohlepni ovo je na popustu samo neznam dokad…

kuster15 @koji je up target po tebi ,i u kojem vremenskom razdoblju ??? i koji je razlog rasta cjene?? hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja ne bi žurio s kupnjom dok ne vidimo konsolidirani Q2. Dionica je ionako izvan fokusa, tako da ako izvješće bude dobro, ne vjerujem da će reakcija na burzi biti trenutačna i bit će vremena za kupnju.

Što znači "dobro izvješće", e to ovisi o individualnim interpretacijama. Ja sam se u prošlosti opekao sa ATPL i neću žurit baš u dokup.

Always sunny in the rich man's world.

inverter
jesi li se upitao koji je razlog da rastu građevinci? ingra pogotovo… špekulacije kojima je za cilj da jedna skupina investitora izađe dok traje ludilo… nisam uvjeren da se neki novi poslovi smiješe građevincima dok za ATPL dovoljan razlog vidim da su vozarine na takvoj razini da mogu samo gore a da ne spominjem kako ćemo u ovoj i slijedećoj godini biti bogatiji za 7 novih brodova…gubitaša smo se riješili a dolazi sezona kad če i hoteli ostvariti dobit
sam razlog ipak vidim u okončanju pregovora sa EU samo što građevinski sektor tradicionalno ima svoje špekulante koji pumpaju jače od ostalih…

kuster15 @koji je up target po tebi ,i u kojem vremenskom razdoblju ??? i koji je razlog rasta cjene?? hvala

Razlog rasta je taj da se netko odlučio poigrati sa cijenom,a možda je i procurio nekakav info o dividendi.O targetu ne želim jer nisam prorok kao neki ovdje.Poanta svega je da kao što jučer ni danas nema razloga za rast cijene,nema ni razloga za pad o kakvom se ovdje naveliko pisalo jer sezonski poslovi izlaze iz minusa vozarine za brodove koje ima ATPL nisu loše dapače mislim da če brodarstvo biti u plusu,riješili smo se gubitaša i to je to.
Dakle cijena je realna i nema razloga za pad ispod 700 kn,moje je mišljenje da se kupnja isplati i to je to od mene.

Atpl raste zato jer se dio novca onih koji su zaradili na Ingri pelio i u Atpl, a i u ostale dionice.
Što bi značilo da Ingri slijedi korekcija.

Razlog rasta je taj da se netko odlučio poigrati sa cijenom,a možda je i procurio nekakav info o dividendi.O targetu ne želim jer nisam prorok kao neki ovdje.Poanta svega je da kao što jučer ni danas nema razloga za rast cijene,nema ni razloga za pad o kakvom se ovdje naveliko pisalo jer sezonski poslovi izlaze iz minusa vozarine za brodove koje ima ATPL nisu loše dapače mislim da če brodarstvo biti u plusu,riješili smo se gubitaša i to je to.
Dakle cijena je realna i nema razloga za pad ispod 700 kn,moje je mišljenje da se kupnja isplati i to je to od mene.
[/quote]http://finance.yahoo.com/quotes/DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol/view/v1
ok..bureci se daju uzimati , ali dok se ovi na pomaknu nista od rasta

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ma neka raste, iako ja nisam unutra, a dokle pitajte erste 🙂

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Razlog rasta je taj da se netko odlučio poigrati sa cijenom,a možda je i procurio nekakav info o dividendi.

Ne znam otkud stalno špekuliranje o dividendi, u godišnjem izvješću je rečeno da će Uprava dati prijedlog da se dobit zadrži, a objavljeno je i da su održane sjednice Uprave i NO na kojima su financijski izvještaji jednoglasno prihvaćeni. Dopuštam da promijene odluku (u krajnjoj liniji, dobit se može isplatiti iz zadržane dobiti), ali čisto sumnjam da bi izlazili s informacijama u javnost pa onda to mijenjali.

O kretanju cijene ne bih, cijena dionice ne mora odražavati stvarnu vrijednost kompanije, ni na ozbiljnijim burzama, a kamoli na našoj…

Buy When There's Blood In The Streets

O dividendi odlučuju žene gospara iz top ten + jedna jedina i neponovljiva, tako da prekinete raspravu o tome, da ne ponavljam priču o stiskanju sapuna i sl.

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $10796 (UP 521)
BPI Average of the T/C routes $14679 (DOWN 286)
BSI Average of the T/C routes $15160 (DOWN 9)
BHSI Average of the T/C routes $11526 (DOWN 31)

New Report

Close