ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 10:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
3.479
71
49,00
49,20
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ne bih se iznenadio da se u narednih tjedan dana vrati na razinu iz prošlog kvartala cca. 900 kn

Ni ja kolega, ja sam prije par dana uzel jer se osijetilo da netko veliki skida sve ozbiljnije naloge, vjerovatno ide neka informacija van za koji dan, tako to obično biva 🙂

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

ne bih se iznenadio da se u narednih tjedan dana vrati na razinu iz prošlog kvartala cca. 900 kn

Ni ja kolega, ja sam prije par dana uzel jer se osijetilo da netko veliki skida sve ozbiljnije naloge, vjerovatno ide neka informacija van za koji dan, tako to obično biva 🙂
[/quote]
Jednako mislimo. Ja sam podebljao kvotu koliko se moglo. Sada treba čekat i vidjet da li smo u pravu. [cool]

e he, bilo je itekako prilike za ukrcati se na ovaj brod. uskoro bi to moglo biti kasno. dugo je i stajao na mjestu.

Mislim da je ovo posljedica skorog završetka pregovora o ulasku u EU..tako i u Srbiji burza raste…

U ovom trenutku najbolja odlukauprave bi bila da se dividenda ne isplati. Dugje je jos pout do oporavka sektora, a treba isfinancirati sve one novigradnje po mogućnosti što više vlastitim sredstvima.

e he, bilo je itekako prilike za ukrcati se na ovaj brod. uskoro bi to moglo biti kasno. dugo je i stajao na mjestu.

Slazem se kolega a pogotovo jer svi znamo koliko je krcat taj brod gotovinom. U prvom kvartalu je prodana avio kompanija i 2 broda iz flote.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Slazem se kolega a pogotovo jer svi znamo koliko je krcat taj brod gotovinom. U prvom kvartalu je prodana avio kompanija i 2 broda iz flote.
[/quote]
prodaja drugog broda ulazi u drugi kvartal,koliko su avansirani brodovi koji dolaze

jel bi u ovo vrijeme trebala biti nekakava skupština,koliko se sječam uvijek je bila u ovo vrijeme,a nigdje ne mogu naći toćan datum….jel zna netko nesta o tome?

Mislim da je ovo posljedica skorog završetka pregovora o ulasku u EU..tako i u Srbiji burza raste…

… i lokalna valuta pada…

http://www.hnb.hr/tecajn/htecajn.htm

jel bi u ovo vrijeme trebala biti nekakava skupština,koliko se sječam uvijek je bila u ovo vrijeme,a nigdje ne mogu naći toćan datum….jel zna netko nesta o tome?

lani je poziv za GS bio 11.5.2010.

premještanje "selektivnog rasta" na realnost ATPL-R-A.

lani je poziv za GS bio 11.5.2010.
[/quote]

to je bilo prošle godine,jel se zna za ovu godinu?

New Report

Close