Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 334.572 | 6,828 | 47,70 | 49,00 | 3,38% |
Da kolega slažem se sa vama ali dug je put. Tako da mali dioničari polako odustaju.
Ovo će u narednim godinama biti dionica isključivo za investitore, trejderi tu nemaju što tražiti za duži period, premda će i u vremenu pred nama biti plima i oseka.
Jača bid. Panamci su opet u igri, a japanska čelična industrija u zamahu. Kreće li to obnova? Vidjet ćemo kako će Kina gledati na skretanje rudače.
BTW, na asku su vrlo male količine za ozbiljne ulagače. Ljudi, stavite naloge da investitori imaju o čemu razmišljati.
Jača i ask! [rolleyes]
[/quote]
Na ask sam i mislio. Samo ljudi ne slušaju. Vidiš koja je rupa. Da se skupi iole ozbiljnija količina treba potegnut sve do 1100 kuna.
Jača bid. Panamci su opet u igri, a japanska čelična industrija u zamahu. Kreće li to obnova? Vidjet ćemo kako će Kina gledati na skretanje rudače.
BTW, na asku su vrlo male količine za ozbiljne ulagače. Ljudi, stavite naloge da investitori imaju o čemu razmišljati.
Jača i ask! [rolleyes]
[/quote]
Na ask sam i mislio. Samo ljudi ne slušaju. Vidiš koja je rupa. Da se skupi iole ozbiljnija količina treba potegnut sve do 1100 kuna.
[/quote]
Milim da zbunjuješ sam sebe..milsio si na bid kao što si u prvom postu i napisao.. a ovo za potezanje do 1100kn za ozbiljnu količinu su gluposti..pa to je na svakoj dionici, naravno da kad bi se počelo skupljat da bi se odmah posložila četa na asku.. no da ipak mrvu bolje kupnja izgleda, to je..
Jača i ask! [rolleyes]
[/quote]
[/quote]
Milim da zbunjuješ sam sebe..milsio si na bid kao što si u prvom postu i napisao.. a ovo za potezanje do 1100kn za ozbiljnu količinu su gluposti..pa to je na svakoj dionici, naravno da kad bi se počelo skupljat da bi se odmah posložila četa na asku.. no da ipak mrvu bolje kupnja izgleda, to je..
[/quote]
Zanimljiva percepcija. 🙂 Kad bi svi vidjeli što ti vidiš gdje bi burzi bio kraj?
Rate($/Day) Change
BCI Average of the T/C routes $6012 (DOWN 112)
BPI Average of the T/C routes $14206 (DOWN 359)
BSI Average of the T/C routes $14582 (DOWN 49)
BHSI Average of the T/C routes $11725 (UP 6)
ove godine nema dividende, zarada ide u zadržanu dobit izgleda, što bi moglo utjecati na cijenu dionice
ove godine nema dividende, zarada ide u zadržanu dobit izgleda, što bi moglo utjecati na cijenu dionice
Pa zar nemaju već cca 850 milijuna kuna zadržane dobiti?
3Q cemo docekat vozarine na/ispod $10000 (Pa/SU)
za 20-tak dana krece sezona monsoona u Indiji dodatni pritisak
ovo bi trebao(march-june) biti period kad su vozarine na godisnjem peaku
a na burzi bude obično kontra onoga što bi bilo kao normalno
Ti znaš nešto što mi ne znamo ?
Baš me briga ima li je ili nema, iako bih lagao kako ne bih volio da isplate makar simboličnu dividendicu. Prije ili kasnije će stvari doći na svoje.
Inače, ja sam rasprodao gotovo sav portfelj osim ATPL koji sam djelom dokupio po 691, a imam simbolično još par drugih dionica. Ove sam godine doslovno odlučio voditi se onom: "sell in may and go away".
Procjenio sam da mi je bolje čekati jesen s gotovinom na računu jer mi se čini da do izbora nema kraja ovoj letargiji i pesimizmu. Moguće je da se varam, ali ne znam koje bi to čudo moglo preokrenuti situaciju na ZSE. INA je svoje odradila, a drugog nema na vidiku.
Možda se dogodi nekakav pomak ako se u lipnju završe pregovori, ali se bojim da će to biti kratkotrajni špekulativni uzlet jer nam je gospodarstvo i država blago rečeno u banani, a brod na žalost i dalje polako tone.
zadržana dobit ide za izgradnju novih brodova, dividende mislim da nema ove godine-100%
Biti će kako im AFŽ doma odluči, dakle u krivu si 100%.