Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 41.993 | 857 | 47,80 | 49,50 | 0,00% |
Da vas utješim, meni je prosjek ulaza 930 kunelića pa nek netko mene utješi i kaže kada ću van sa pozitivnom nulom.. [rolleyes]
e jesi me utješo, svaka ti dala!
To ti je isto kao i kad netko podcjenjuje robu koje ima previše….spuštaju cijenu, spuštaju..
a onda je vlasnici- komapnije- ili djelatnost – POSPREME I VIŠE ISPOD DONJE CRTE – NE PRODAJU….Rezultat ? Nestašica i potražnja.
– tada bi vaši gubitci bili još i veći.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
mislim da ste ovaj put dobili iskren komentar ivane sedme.
atpl je danas probojem 690 okrenuo trend u down koliko ja vidim ?
Dajte više prestanite gluparati o tome što bi tko trebao raditi !
Prodajte svojih 200 dionica i dosta više komentara o meni. Kupite 200 dionica niže i puna šaka brade !
Onda ću se , fakat , s budalama natezati do 1000,00 kuna da sebi kupim natrag istu količinu.
Ajde , kuš! Nek padne!
I što sad, hoćemo li komentirati ATPL ili INU ili najbolje ništa?
Dajte više prestanite gluparati o tome što bi tko trebao raditi !
Prodajte svojih 200 dionica i dosta više komentara o meni. Kupite 200 dionica niže i puna šaka brade !
Onda ću se , fakat , s budalama natezati do 1000,00 kuna da sebi kupim natrag istu količinu.
Ajde , kuš! Nek padne!
Tri četiri puta odustajm od replike, no iskreno trebili bi te svi nagraditi s ocjenom 100 a Poslovni HR bi ti trebao udjeliti nagradu za naj nervozniju osobu na ovome forumu. Ovo pišem u pozitivnom mislu, toliko si me razveselio svojim postom, da je sad i meni svejedno di če dionica gore ili dole. Ali past če i "Nek padne"
LP [angry]
– tada bi vaši gubitci bili još i veći.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
mislim da ste ovaj put dobili iskren komentar ivane sedme.
atpl je danas probojem 690 okrenuo trend u down koliko ja vidim ?
[/quote]
ti se to praviš ili zbilja jesi? pa trend je down…onak…već i godine broji
A, zato ste se iskrcavali na ATPL-u , da stignete u INU ???!! Čim je dionica otišla u nebo , gdje je i bila,
više Vam ATPL. ne treba prodavat ….. sad je dobra firma odjedanput…… ?
Pa, sve ste dionice tako srušili, da kupite INU…INU…INU… INU…. ovisnici o financijskom adrenalinu…
Ajde , barem nekome korist!
A, zato ste se iskrcavali na ATPL-u , da stignete u INU ???!! Čim je dionica otišla u nebo , gdje je i bila,
više Vam ATPL. ne treba prodavat ….. sad je dobra firma odjedanput…… ?
Pa, sve ste dionice tako srušili, da kupite INU…INU…INU… INU…. ovisnici o financijskom adrenalinu…
Ajde , barem nekome korist!
E moj živčo, taman kad je brod ATPL prolazio kraj ININE bušotine, svi su iskočili iz njega na platformu, sad bi nazad kao i ja ali je još rano, ide to još dole, pa se čeka neki drugi brod. Lijepi pozdra tebi, i ne sekirati se jako, možeš npr zaraditi infarkt ili dobiti recimo šečer. Nego prijatelju s Miamija tebi i svom društvu s PF te Vašim obitljima …sretan i blgoslovljen predstojeći USKRS kao i nadolazeći Uskrsni blagdani !!
LP [angry]
Nema to toliko veze s time. Pogledaj jednogodišnje kretanje BPI-ja pa ćeš vidjeti u kojem smjeru sve ide. Samo, pogledaj tako da ne zatvaraš oči dok gledaš.
Nema to toliko veze s time. Pogledaj jednogodišnje kretanje BPI-ja pa ćeš vidjeti u kojem smjeru sve ide. Samo, pogledaj tako da ne zatvaraš oči dok gledaš.
[/quote]
Evo ja sam dobro otvorio oči i po tom tvom grafu očekuje nas mjesec dana rasta vozarina??
Kolega radije se vi držite kravica i pogledajte koliko je narastao Farm gate prices of milk i kako će to utjecati na pad dobiti Lure,u zadnjem kvartalu imali su pad dobiti od 30% radi toga
Izašlo je FLEET STATISTICS za 1Q
PANAMAX
U prva tri mjeseca isporučeno 27 od 201 naručenog tako da je to dobro,7 brodova završilo u rezalištu,lani 9 u cijeloj godini
Revised as of March 31st, 2011