ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 14:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
41.993
857
47,80
49,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ma ovo je tek pocetak kupnje atpl, vjerujem u čistu zaradu-strpljen ,spašen.Mogu čekati koliko god treba , a ako padne ,još bolje, kupujem sve što je dobro a jeftino.Volim novac i dosad sam na dionicama dobro profitirala-dok su zečevi na burzi, ja sam uvijek tu da kupim ono čega se vi bojite

atpl treba kupiti , ja sam kupila 500kom. po 706kn i vjerujem u skori dobitak ili dividendu-čista zarada za 2 do 3 mj.

ma ovo je tek pocetak kupnje atpl, vjerujem u čistu zaradu-strpljen ,spašen.Mogu čekati koliko god treba , a ako padne ,još bolje, kupujem sve što je dobro a jeftino.Volim novac i dosad sam na dionicama dobro profitirala-dok su zečevi na burzi, ja sam uvijek tu da kupim ono čega se vi bojite

Kolegica voli zečeve. Valjda jer se bliži Uskrs.

pukla 700 tica…otvoren put prema cca 600 kn…kormilaru svaka cast na optimizmu…drzi te jos od 1200 kn…

Od 2002 prijatelju….. He he.!!! Mislim godine ne kuna!!!
[/quote]
cestitam na strpljenju…nadam se da si rjesio barem dio 2007 god….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Može još jedna (Jedinica).. Kada se makne donji s 100 kom po 450 Kn, ostaje na kupnji (419) dionica, toliko da bi ih "cacalo" mogla kupiti, ONAKO, tres i NEMA više KUPNJE. Prodaja bud pošto, jer se cijena ATPL vidi ispod 600 kn. Ma i sami to znate ali se nemožete više iskrcati, sada je to veliki problem !!
[angry]

I very much love INGRA !!

Može još jedna (Jedinica).. Kada se makne donji s 100 kom po 450 Kn, ostaje na kupnji (419) dionica, toliko da bi ih "cacalo" mogla kupiti, ONAKO, tres i NEMA više KUPNJE. Prodaja bud pošto, jer se cijena ATPL vidi ispod 600 kn. Ma i sami to znate ali se nemožete više iskrcati, sada je to veliki problem !!
[angry]

e vidiš, ako baš dotle dođe, onda teška artiljerija puca (buy back). trezor se do sada nije oglasio. ako neće kad atpl ovako posrće, kad će? nije vrag da čeka crne dane? ako čeka crne dane, kakvi su to onda ovi dani?

[angry]

e vidiš, ako baš dotle dođe, onda teška artiljerija puca (buy back). trezor se do sada nije oglasio. ako neće kad atpl ovako posrće, kad će? nije vrag da čeka crne dane? ako čeka crne dane, kakvi su to onda ovi dani?

[/quote]
Neki dan sam stavio link, opet dobio (Jedinicu), ovo su još dobri dani prijatelju moj, prema onima koji slijede ?? [angry]

I very much love INGRA !!

dobro je mrgo, samo ti postaj grafove koji slijede buregdžije. maločas sam nadopisao svoj post, no iz neznanog razloga "greška na serveru"…
a napisao sam nešto u smislu:
trenutno je oko 5500 dionica atpl na draftu od ukupno oko 1400000. to je oko 0,3%.
buregdžijama je cijena na burzi referenca i za shvatit je što su naoblačili forum. čim krene promet, krenut će i cijena. a kad će, ne znamo…

Da vas utješim, meni je prosjek ulaza 930 kunelića pa nek netko mene utješi i kaže kada ću van sa pozitivnom nulom.. [rolleyes]

buregdžijama je cijena na burzi referenca i za shvatit je što su naoblačili forum. čim krene promet, krenut će i cijena. a kad će, ne znamo…

Upravo tako kolega…. volumeni iščezavaju… što i nije loše za imaoce ATPL….
Svašta je moguće ovdje, skok do 800kn u tren,al i pad do 620kn…
E sad što će prije, ne znam jer me iznenađuje da cijena ne probija 680kn,a nalozi
na kupnji se polako, al uvijek stvore. Tko zna više, jer ovdje i nema pravila.

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

[angry]

nominala je 400 kn (ako se dobro sječam)pa imaju još do nominale dosta.ako i prodaju po 600 opet neka zarada.

[/quote]
[lol] [lol] [bye]

Dionica se ispuhuje….normalno. Poslije će je napuhati…i to je to. Za sad poslovanje u redu, sa dobiti.
Što ćeš više ! Eh. da mi je novaca….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

panamaxi gaze 3% dnevno down, rokne li vozarina ispod 10000 dnevno ne sluti na dobro, ma koliko god mi šutjeli o tom [tongue]

New Report

Close