ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 11:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
4.900
100
49,00
49,20
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kada BDI krene gore, jedno vrijeme veliki neće ništa raditi…

Temeljem čega (kojih tržišnih uvjeta, događaja itd.) će rasti BDI i kada će se to dogoditi?
[/quote]
Kolega pa što stalno trubiš i trubiš ako nemate dionicu ATPL-R-A nemojte stalno trubiti.

Kolega Onin, pitao sam Bananaramu za mišljenje. Usput, ne tiče te se imam li ili nemam dionicu.

Hm,nije loše,nije loše…680 za sad neprobojno…sve se čini kako je ovo jučer ipak bilo dno…a slijedi još dobro izvješće…pa uskoro okret BDI-a…pa se lova iz HT-a polako prebacuje u druge potcijenjene dionice…ništa, sve govori da idemo prema 750… [smiley]

kupio. čini mi se jeftino i vjerujem u rast.

Sutra još jeftinije nego danas .
[/quote]

Netko je ipak fulao prognozu. očito je bilo to to što se dna tiče.

ovdje nitko ne može reći 100% kad će biti dno, kad će ovo kad će ono i ne samo na ovoj dijonici već na bilo kojoj na ZSE. Premala smo i preslaba burza i dok god burzom dogovorno drma tih par mirovinskih fondova nema nama malima kruha. Pogledajte si promete i sve Vam je jasno. Ovo je žabokrečina, a ne burza

Hm,nije loše,nije loše…680 za sad neprobojno…sve se čini kako je ovo jučer ipak bilo dno…a slijedi još dobro izvješće…pa uskoro okret BDI-a…pa se lova iz HT-a polako prebacuje u druge potcijenjene dionice…ništa, sve govori da idemo prema 750… [smiley]

šefe ..1 …2…3….4.greška, a što se tiče 5…ili sve govori da idemo prema 750, idemo sigurno, ali prvo idemo dole,gore,dole,gore, pa DOLE….., tek onda do 680, pa do 750, uf, kad če to biti… a mžda i griješim,,, a.. ??
[angry]

I very much love INGRA !!

atpl treba kupiti , ja sam kupila 500kom. po 706kn i vjerujem u skori dobitak ili dividendu-čista zarada za 2 do 3 mj.

BPI odveo BDI u minus, pad vozarina za panamaxe od čak 3% indikativan je, a najgore od svega je što tu ima još dosta prostora za down [angry]

atpl treba kupiti , ja sam kupila 500kom. po 706kn i vjerujem u skori dobitak ili dividendu-čista zarada za 2 do 3 mj.

Grafovi za razmišljanje !! [angry]

kupio. čini mi se jeftino i vjerujem u rast.

Sutra još jeftinije nego danas .
[/quote]

Netko je ipak fulao prognozu. očito je bilo to to što se dna tiče.

[/quote]

Imate na Savjeti grafovi i analize također identičnu upozorbu Brankica, sada sam vidio. Bilo bi dobro ako netko ima drugačije mišljenje ili demant a sve u dobrobit par osoba koje ovdje svakodnevno pišu i posjeduju dionice ATPL i druge dakako, prem da mi se nesviđa ovo jer vidim da je na PF logirano svakodnevno nekoliko desetaka tisuća osoba. Prodajemo svoje znanje ili (neznanje).
LP

18.04.2011
Netrebam drugi graf iz vašeg grafa se vidi da je danas upravo dno testirano, samo ispravno povucite donji i gornji trend, a trokut se zatvara upravo na današnoj zaključnoj cijeni.
Dnevni graf u donjem trendu povucite precizno, II prema III ispravite u ciljani trokut, a ne vlastitu projekciju, te dobiti ćete dno već danas.
Sutra ćemo biti pametniji .
[/quote]

[thumbsup]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

kokolo moj, ovo ti se svelo na prodaju jednih drugima. i tako ping pong. znači, ti si market maker atpl ovih dana :-)))
što bi bilo da nema tebe?

Još kada vidi ovo, uh, uh !!

New Report

Close