Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Charlie Chaplin once said: Nothing is permanent in this wicked world – not even our troubles. Sutra dokup!
pukla 700 tica…otvoren put prema cca 600 kn…kormilaru svaka cast na optimizmu…drzi te jos od 1200 kn…
Od 2002 prijatelju….. He he.!!! Mislim godine ne kuna!!!
Sutra dokup!
Znatiželjan sam kako ćeš proći tim potezom.
Stvarno dečki ? A tko je danas onda kupiio za miljun kuna tog smeća?
Stvarno dečki ? A tko je danas onda kupiio za miljun kuna tog smeća?
Joj miami,pa tko je upucavao milijune na crobexu 5000?
To vam nije nikakav argument.
Imate na Savjeti grafovi i analize također identičnu upozorbu Brankica, sada sam vidio. Bilo bi dobro ako netko ima drugačije mišljenje ili demant a sve u dobrobit par osoba koje ovdje svakodnevno pišu i posjeduju dionice ATPL i druge dakako, prem da mi se nesviđa ovo jer vidim da je na PF logirano svakodnevno nekoliko desetaka tisuća osoba. Prodajemo svoje znanje ili (neznanje).
LP
Netrebam drugi graf iz vašeg grafa se vidi da je danas upravo dno testirano, samo ispravno povucite donji i gornji trend, a trokut se zatvara upravo na današnoj zaključnoj cijeni.
Dnevni graf u donjem trendu povucite precizno, II prema III ispravite u ciljani trokut, a ne vlastitu projekciju, te dobiti ćete dno već danas.
Sutra ćemo biti pametniji .
Imate na Savjeti grafovi i analize također identičnu upozorbu Brankica, sada sam vidio. Bilo bi dobro ako netko ima drugačije mišljenje ili demant a sve u dobrobit par osoba koje ovdje svakodnevno pišu i posjeduju dionice ATPL i druge dakako, prem da mi se nesviđa ovo jer vidim da je na PF logirano svakodnevno nekoliko desetaka tisuća osoba. Prodajemo svoje znanje ili (neznanje).
LP
Netrebam drugi graf iz vašeg grafa se vidi da je danas upravo dno testirano, samo ispravno povucite donji i gornji trend, a trokut se zatvara upravo na današnoj zaključnoj cijeni.
Dnevni graf u donjem trendu povucite precizno, II prema III ispravite u ciljani trokut, a ne vlastitu projekciju, te dobiti ćete dno već danas.
Sutra ćemo biti pametniji .
[/quote]
Lijepo bih molio ako ste u mogućnosti magnetom povući te linie trenda-trokut, vjrerovatno moj komp vara. Volio bih vidjeti ako Vam nije problem vaše viđenje i graf, jer vele slika vrijedi 1000 riječi.
Hvala !!
LP
Još jedan povečani graf, na kojemu se vidi linija, min proboj ali bitno je poslžiti se EWT-om i izbrojati 5 valova. Koliko je meni poznato ide 5,3,5…….
LP [angry]
LP
A ništ,kaj sad,onda čekamo na oko 600 sa dokupom..taman rasprodam sav HT,ERNT i KRAS pa ću nešto love odvojit i za brodare,mada sam mislio sve oročit do ljeta,al dobro ak bude ATPL po 600 još ću za par stotina ostavit…
Mada ipak još uvijek mislim da ne može ispod 680,jer neki realni razlog za ovakav jaki pad ne postoji,jer vozarine ipak nisu tako loše ,a i mnogi brodari imaju dugoročno puno bolje ugovore nego što trenutni BDI pokazuje cijene na spotu… al dobro barem je zanimljivo..
Kojih zanimljivih likova ovdje ima. Pravi spin majstori…
Novac caruje, a najslađi je onaj zarađen na naivnosti i neznanju drugih. Tako je uvijek bilo i tako će uvijek i biti. Živjeli.