Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 49,00 | 22.540 | 460 | 47,70 | 49,10 | 0,00% |
Vidim ovdje još uvijek ima dosta optimista koji govore o okretu BDI i rastu ATPL kao i njenom velikom potencijalu i potcijenjenosti.
A da pitam ja te optimiste na čemu oni temelje svoj optimizam?
Gdje vidite veliki potencijal ATPL i Atlantske plovidbe?
Na fundamentima sektora i kompanije ili na tome što je nekad bila preko 3000kn?
Neznam za druge, ali ja optimizam vidim u veoma povoljnoj cijeni dionice za kupnju [rolleyes]
……nego ima li ikakvih ozbiljnih naznaka za oporavak vozarina i povečane potražnje za brodskim prostorom…..
optimizam temeljen sam na činjenici da je ova dionica nekad vrjedila 4000 kuna
ja se samo nadam da mi neće novci trewbati u ovim kriznim vremenaim a pa da onda rasprodajem na ovim mizernim cijenama..ali koa što kažem i od najmizernije cijene , cijena može biti još mizernija..
Vidim ovdje još uvijek ima dosta optimista koji govore o okretu BDI i rastu ATPL kao i njenom velikom potencijalu i potcijenjenosti.
A da pitam ja te optimiste na čemu oni temelje svoj optimizam?
Gdje vidite veliki potencijal ATPL i Atlantske plovidbe?
Na fundamentima sektora i kompanije ili na tome što je nekad bila preko 3000kn?
Neznam za druge, ali ja optimizam vidim u veoma povoljnoj cijeni dionice za kupnju [rolleyes]
[/quote]
620kn kolega????
nemere vako padat samo tako
http://www.google.com/finance?catid=62524974
ovo je noć pred velke događaje. Baš je sve šunlo dolj. To mora ić gor-makar teknički mora doć do odbijanca, promet se povećao, počela se skupljati ekipa vamo ( pozdrav)…. čeka nas zanimljivi tjedan.
Uf,uf,dobro se ovo danas rasprodavalo,već se i ne sjećam kad se ovoliko dionica prodavalo po ovim cijenama…ovo su sad očito čiste stop/loss ili margin call prodaje koje opet povećavaju broj gubitnika na ovoj jadnoj burzi i time još dodatno pojačavaju oprez na kupovnoj strani tako da je teško odrediti gdje i kad će ovom padu biti kraj…
Hm,a opet možda smo baš ovih dana na dnu..uglavnom ovdje će dosta toga ovisit o nekim većim igračima,a manje o TA…
……nego ima li ikakvih ozbiljnih naznaka za oporavak vozarina i povečane potražnje za brodskim prostorom…..
Ima, scrapping za capesize brodove se pojačao, a to je dobro. Vjerujem da će vozarine za panamaxe u 1H 2014. biti odlične, a u međuvremnu dionica može i jače zaroniti jer će vrhunac ponude brodskog prostora biti 2012., pa na to računaju ovi što sad prodaju. Uglavnom, sve je u timingu, postavke su manje više poznate, dok je odluka kupnja/prodaja na pojedincu.
Oni što kupuju na ovim razinama i mogu čekati 35 mjeseci zaraditi će veliku lovu, no sve to nažalost ne znači da dionica neće još down. [angry] Obzirom na vijesti sa TK u USA, ne bi me začudilo da Crobi sutra rokne 2%.
ajde dečki super ste to stisli,, ako može još malo jače da ljepo podebljam poziciju kao u travnju 2009. tadašnji travanj mi je ostao u tako ljepom sjećanju, pogotovo 2 mjeseca kasnije :))
Uf,uf,dobro se ovo danas rasprodavalo,već se i ne sjećam kad se ovoliko dionica prodavalo po ovim cijenama…ovo su sad očito čiste stop/loss ili margin call prodaje koje opet povećavaju broj gubitnika na ovoj jadnoj burzi i time još dodatno pojačavaju oprez na kupovnoj strani tako da je teško odrediti gdje i kad će ovom padu biti kraj…
Hm,a opet možda smo baš ovih dana na dnu..uglavnom ovdje će dosta toga ovisit o nekim većim igračima,a manje o TA…
Ima, scrapping za capesize brodove se pojačao, a to je dobro. Vjerujem da će vozarine za panamaxe u 1H 2014. biti odlične, a u međuvremnu dionica može i jače zaroniti jer će vrhunac ponude brodskog prostora biti 2012., pa na to računaju ovi što sad prodaju. Uglavnom, sve je u timingu, postavke su manje više poznate, dok je odluka kupnja/prodaja na pojedincu.
Oni što kupuju na ovim razinama i mogu čekati 35 mjeseci zaraditi će veliku lovu, no sve to nažalost ne znači da dionica neće još down. [angry] Obzirom na vijesti sa TK u USA, ne bi me začudilo da Crobi sutra rokne 2%.
[/quote]
Dečki moji ide to dole dobrano. Znate da sam ja izašao s GUBITKOM, ali bolje nekim određenim nego još većim. Ovo nije DRUK, nego samo upozorba za one koji znaju pročitati TA. Evo postat ću vam 4 grafa pa sami odlučite gdje kada i koliko,,, onih 680 sada Zaboravite, ide se puno niže. (MACHETE, možda i niže)
P.S: Dao sam vam više varijanti i EWT brojanje pa sami odlučite koje je ispravno, a kako vidim Croman ponovno piše na PF, pa ako je voljan neka da komentar pozitivan ili negativan, NEMA LJUTNJE.
Svima LP od [angry]
Imate na Savjeti grafovi i analize također identičnu upozorbu Brankica, sada sam vidio. Bilo bi dobro ako netko ima drugačije mišljenje ili demant a sve u dobrobit par osoba koje ovdje svakodnevno pišu i posjeduju dionice ATPL i druge dakako, prem da mi se nesviđa ovo jer vidim da je na PF logirano svakodnevno nekoliko desetaka tisuća osoba. Prodajemo svoje znanje ili (neznanje).
LP
LP
Mrgo radi se o prekrcaju ekipe iz INE. Čemu gubiš vrijeme na grafove?!
pukla 700 tica…otvoren put prema cca 600 kn…kormilaru svaka cast na optimizmu…drzi te jos od 1200 kn…