ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 02:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Vidim ovdje još uvijek ima dosta optimista koji govore o okretu BDI i rastu ATPL kao i njenom velikom potencijalu i potcijenjenosti.

A da pitam ja te optimiste na čemu oni temelje svoj optimizam?
Gdje vidite veliki potencijal ATPL i Atlantske plovidbe?

Na fundamentima sektora i kompanije ili na tome što je nekad bila preko 3000kn?

Neznam za druge, ali ja optimizam vidim u veoma povoljnoj cijeni dionice za kupnju [rolleyes]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

……nego ima li ikakvih ozbiljnih naznaka za oporavak vozarina i povečane potražnje za brodskim prostorom…..

optimizam temeljen sam na činjenici da je ova dionica nekad vrjedila 4000 kuna

ja se samo nadam da mi neće novci trewbati u ovim kriznim vremenaim a pa da onda rasprodajem na ovim mizernim cijenama..ali koa što kažem i od najmizernije cijene , cijena može biti još mizernija..

Vidim ovdje još uvijek ima dosta optimista koji govore o okretu BDI i rastu ATPL kao i njenom velikom potencijalu i potcijenjenosti.

A da pitam ja te optimiste na čemu oni temelje svoj optimizam?
Gdje vidite veliki potencijal ATPL i Atlantske plovidbe?

Na fundamentima sektora i kompanije ili na tome što je nekad bila preko 3000kn?

Neznam za druge, ali ja optimizam vidim u veoma povoljnoj cijeni dionice za kupnju [rolleyes]
[/quote]
620kn kolega????

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

nemere vako padat samo tako

http://www.google.com/finance?catid=62524974

ovo je noć pred velke događaje. Baš je sve šunlo dolj. To mora ić gor-makar teknički mora doć do odbijanca, promet se povećao, počela se skupljati ekipa vamo ( pozdrav)…. čeka nas zanimljivi tjedan.

Uf,uf,dobro se ovo danas rasprodavalo,već se i ne sjećam kad se ovoliko dionica prodavalo po ovim cijenama…ovo su sad očito čiste stop/loss ili margin call prodaje koje opet povećavaju broj gubitnika na ovoj jadnoj burzi i time još dodatno pojačavaju oprez na kupovnoj strani tako da je teško odrediti gdje i kad će ovom padu biti kraj…

Hm,a opet možda smo baš ovih dana na dnu..uglavnom ovdje će dosta toga ovisit o nekim većim igračima,a manje o TA…

……nego ima li ikakvih ozbiljnih naznaka za oporavak vozarina i povečane potražnje za brodskim prostorom…..

Ima, scrapping za capesize brodove se pojačao, a to je dobro. Vjerujem da će vozarine za panamaxe u 1H 2014. biti odlične, a u međuvremnu dionica može i jače zaroniti jer će vrhunac ponude brodskog prostora biti 2012., pa na to računaju ovi što sad prodaju. Uglavnom, sve je u timingu, postavke su manje više poznate, dok je odluka kupnja/prodaja na pojedincu.
Oni što kupuju na ovim razinama i mogu čekati 35 mjeseci zaraditi će veliku lovu, no sve to nažalost ne znači da dionica neće još down. [angry] Obzirom na vijesti sa TK u USA, ne bi me začudilo da Crobi sutra rokne 2%.

ajde dečki super ste to stisli,, ako može još malo jače da ljepo podebljam poziciju kao u travnju 2009. tadašnji travanj mi je ostao u tako ljepom sjećanju, pogotovo 2 mjeseca kasnije :))

Uf,uf,dobro se ovo danas rasprodavalo,već se i ne sjećam kad se ovoliko dionica prodavalo po ovim cijenama…ovo su sad očito čiste stop/loss ili margin call prodaje koje opet povećavaju broj gubitnika na ovoj jadnoj burzi i time još dodatno pojačavaju oprez na kupovnoj strani tako da je teško odrediti gdje i kad će ovom padu biti kraj…

Hm,a opet možda smo baš ovih dana na dnu..uglavnom ovdje će dosta toga ovisit o nekim većim igračima,a manje o TA…

Ima, scrapping za capesize brodove se pojačao, a to je dobro. Vjerujem da će vozarine za panamaxe u 1H 2014. biti odlične, a u međuvremnu dionica može i jače zaroniti jer će vrhunac ponude brodskog prostora biti 2012., pa na to računaju ovi što sad prodaju. Uglavnom, sve je u timingu, postavke su manje više poznate, dok je odluka kupnja/prodaja na pojedincu.
Oni što kupuju na ovim razinama i mogu čekati 35 mjeseci zaraditi će veliku lovu, no sve to nažalost ne znači da dionica neće još down. [angry] Obzirom na vijesti sa TK u USA, ne bi me začudilo da Crobi sutra rokne 2%.
[/quote]

Dečki moji ide to dole dobrano. Znate da sam ja izašao s GUBITKOM, ali bolje nekim određenim nego još većim. Ovo nije DRUK, nego samo upozorba za one koji znaju pročitati TA. Evo postat ću vam 4 grafa pa sami odlučite gdje kada i koliko,,, onih 680 sada Zaboravite, ide se puno niže. (MACHETE, možda i niže)
P.S: Dao sam vam više varijanti i EWT brojanje pa sami odlučite koje je ispravno, a kako vidim Croman ponovno piše na PF, pa ako je voljan neka da komentar pozitivan ili negativan, NEMA LJUTNJE.
Svima LP od [angry]

I very much love INGRA !!

Imate na Savjeti grafovi i analize također identičnu upozorbu Brankica, sada sam vidio. Bilo bi dobro ako netko ima drugačije mišljenje ili demant a sve u dobrobit par osoba koje ovdje svakodnevno pišu i posjeduju dionice ATPL i druge dakako, prem da mi se nesviđa ovo jer vidim da je na PF logirano svakodnevno nekoliko desetaka tisuća osoba. Prodajemo svoje znanje ili (neznanje).
LP

I very much love INGRA !!

LP

Mrgo radi se o prekrcaju ekipe iz INE. Čemu gubiš vrijeme na grafove?!

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

pukla 700 tica…otvoren put prema cca 600 kn…kormilaru svaka cast na optimizmu…drzi te jos od 1200 kn…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close