ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 01:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ATPL
49,00
22.540
460
47,70
49,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tko zna- koliko je danas 16.04.2011. u postocima -omjer ulagača u ovoj dionici ?

Institucionalni – mirovinci- branitelji- bankarski fondovi- ostali fondovi ?
Mali investitori- zaposlenici i građani , ostale pravne osobe ?
Sama – uprava ?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Kakve su prognoze kretanja dionice?

Za danas i sutra sam siguran da neće preko 708 a ni ispod 707. A za ponedjeljak sam siguran da će probiti ili jednu ili drugu spomenutu granicu. Postotak točnosti pretpostavke je 100%. I to ti dajem besplatno. Eto kako je na burzi sve predvidljivo. [huh]

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

Za malo BDI okreće definitivno prema gori pa će vjerujem i cijena dionice.

Tko zna- koliko je danas 16.04.2011. u postocima -omjer ulagača u ovoj dionici ?

Institucionalni – mirovinci- branitelji- bankarski fondovi- ostali fondovi ?
Mali investitori- zaposlenici i građani , ostale pravne osobe ?
Sama – uprava ?

123 kn skdd cd ,sve odgovore imas tamo

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Za Vašu informaciju ATPL ide sigurno ispod 680… [angry]

I very much love INGRA !!

To kažeš zato što si neki dan skroz izašao. [tongue]
Ali nema veze, razumljivo.
Svi scenariji su mogući.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Mrgo, što se to s tobom zbiva ?
Prije dva-tri tjedna je sigurno išla preko 750, a sada sigurno ide ispod 680.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Kakak je trend, nebi me iznenadila cijena ATPL i 650 kn. A onda u dokup, valjda će to biti dno.

Brođanine objasni malo poduže,molim.

Samo baci pogled na temu Tehnička analiza pa će ti biti jasno. Ne kažem da jesu ili nisu u pravu, nego sam da je to razlog za ovaj Mrgudov pesimizam.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

[/quote]
Iskreno Jubito tebi i svim ostlim što se tiče ATPL, DA izašao sam 100% van s prosjekom 710.09 kn. Nije prvi puta da sam pogriješio, a i ako jesam neka. No Vama svima želim puno sreće i zarade, ja ću je iskreno pričekati ili tamo di sam rekao ili pak u neko drugo vrijeme i po nekoj drugoj cijeni ponovno se vratim u nj. Inače ATPL mi je najdraža dionica uz DLKV, i ovo što sm naveo, na to mi ukazuje nekoliko desetaka grafova koje sam našarao, no velim ništa tu više nije sigurno, niti obrasci, niti oscilatori, jer sve se na samo jednu ludu vijest strovali dole ili se pak digne u nebesa. Manjim dijelom po izlasku sam ušao u VLDS, INGR I KORF i odmah izašoukupno s manjom dobiti-neznatnom ali dobit kako neki vele za burek. Vidjet ću što dalje. Evo i za Budu malo širje objašnjenje.
Puno sreče svima a tko zna možda se već idući tjedan na 680 vratim 100% u ATPL ili tamo negdje na 750 ali ako me ubjedite da če barem na 800 !! [angry]

I very much love INGRA !!

[/quote]
Iskreno Jubito tebi i svim ostlim što se tiče ATPL, DA izašao sam 100% van s prosjekom 710.09 kn. Nije prvi puta da sam pogriješio, a i ako jesam neka. No Vama svima želim puno sreće i zarade, ja ću je iskreno pričekati ili tamo di sam rekao ili pak u neko drugo vrijeme i po nekoj drugoj cijeni ponovno se vratim u nj. Inače ATPL mi je najdraža dionica uz DLKV, i ovo što sm naveo, na to mi ukazuje nekoliko desetaka grafova koje sam našarao, no velim ništa tu više nije sigurno, niti obrasci, niti oscilatori, jer sve se na samo jednu ludu vijest strovali dole ili se pak digne u nebesa. Manjim dijelom po izlasku sam ušao u VLDS, INGR I KORF i odmah izašoukupno s manjom dobiti-neznatnom ali dobit kako neki vele za burek. Vidjet ću što dalje. Evo i za Budu malo širje objašnjenje.
Puno sreče svima a tko zna možda se već idući tjedan na 680 vratim 100% u ATPL ili tamo negdje na 750 ali ako me ubjedite da če barem na 800 !! [angry]
[/quote]
A jesi našao cijenu za izlaz svaka ti čast,dobro da nisi izašao po 700,pa što si čekao do sad,pa tržište je u padu već dva mjeseca a ti izlaziš skoro na dnu…e Mrgo,Mrgo nikad ti nećeš zaradit neku veću lovu na burzi,bez obzira na tvoje znanje TA…
Mislim da malo previše gledaš te svoje grafove,a ne vidiš malo širu perspektivu koja uključuje puno više faktora od TA,a očito nemaš i onaj burzovni feeling koji se dobiva djelomično s iskustvom,a najviše jednostavno moraš biti s tim rođen..al svejedno želim ti puno sreće u drugim dionicama,pogotovo KORFU na kojem sam i sam puno zaradio i još ga dio imam,mada to je trebalo kupovati od 30 do 45 a ne sad,al očito mnogi ovdje imaju konstantno kasno paljenje…
A za INGRU I VLDS zaista nemam što dobro reći…previše kockarske dionice za neku veću lovu i moj ukus…al očito si ti već puno izgubio na burzi pa sad ideš malo grlom u jagode,al dobro želim ti svu sreću…
A što se tiče ATPL mislim da malo ovdje drukaš pošto si izašao van,pa naravno da želiš da se ostvare tvoji grafovi,mada po meni teško,jer na ovoj dionici TA puno manje vrijedi nego na nekim drugim…a da bi ATPL pala ispod 680 mora doći do poremečaja cijelog tržišta u što sumnjam da se može dogodit barem slijedećih mjesec,dva dana..
Možda je neki jadnik i zakuca u jednom trenutku do 680,al samo trenutno,a onda pravac 750…a ti naravno opet nećeš stići uć…

New Report

Close